Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

20
Februar
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


- Jeg glæder mig bare til at få noget fart i kroppen


17-11-2012:
Af: Tine Jespersen

Daniel Skaaning gør status inden EKM.


- Et godt EM for mig, vil selvfølgelig være at svømme hurtigt og få det sidste boost op mod VM. Jeg var i finalen sidste år, og det ville være fedt at gentage den succes!

 

STT/VAT CPH-svømmeren Daniel Skaaning glæder sig til EM. Han skal, som han plejer, svømme 100 og 200 m fri og IM: - Jeg glæder mig bare til at komme af sted og få noget fart i kroppen. Det er længe siden, at jeg har svømmet rigtig hurtigt, så selvom jeg ikke er nedtrappet, håber jeg på gode tider.

 

Perioden fra Danish Open til nu, har budt på en masse forskellige ting for Daniel. Skolegang, OL, sommerferie og en masse alternativ træning, som blandt andet cykling og løb. Selvom der måske ikke er blevet brugt ligeså mange timer i bassinet efter OL, som der blev før, er formen stadig ganske god: - Jeg har nydt tiden med familie og venner, noget der ikke var meget af i månederne op til OL. Det har også givet mulighed for at lave lidt andet end at svømme.

 

Daniel, vi hepper på dig, alt held og lykke i bassinet!Se de seneste nyheder

13-02-2020 11:30:00

De kommende to weekender venter vigtige Grand Prix stævner for Danmarks stærke udspringer på tårn – 21-årige Martin Bang Christensen, der her vil kæmpe for en mulig kvalifikation til World Cup senere på foråret.

 
07-02-2020 13:03:19

Danmarks Idrætsforbund havde inviteret til pressemøde i dag hos Kammeradvokaten, hvor Kammeradvokaten fremlagde konklusionerne af deres undersøgelse af forholdene i dansk elitesvømning fra 2001 og frem til i dag.

 
06-02-2020 09:57:00

STT melder sig ud af startfællesskabet VAT Copenhagen med udgangen af sæsonen 2019/2020.

 
31-01-2020 14:25:00

En uafhængig undersøgelse foretaget af Syddansk Universitet skal bidrage med faglig funderet viden til at arbejde med mental sundhed i svømmesportens træningsmiljøer.

 
30-01-2020

Gladsaxe Svømmehal danner i weekenden rammen om årets Danske Årgangsmesterskaber.