Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


- Jeg glæder mig bare til at få noget fart i kroppen


17-11-2012:
Af: Tine Jespersen

Daniel Skaaning gør status inden EKM.


- Et godt EM for mig, vil selvfølgelig være at svømme hurtigt og få det sidste boost op mod VM. Jeg var i finalen sidste år, og det ville være fedt at gentage den succes!

 

STT/VAT CPH-svømmeren Daniel Skaaning glæder sig til EM. Han skal, som han plejer, svømme 100 og 200 m fri og IM: - Jeg glæder mig bare til at komme af sted og få noget fart i kroppen. Det er længe siden, at jeg har svømmet rigtig hurtigt, så selvom jeg ikke er nedtrappet, håber jeg på gode tider.

 

Perioden fra Danish Open til nu, har budt på en masse forskellige ting for Daniel. Skolegang, OL, sommerferie og en masse alternativ træning, som blandt andet cykling og løb. Selvom der måske ikke er blevet brugt ligeså mange timer i bassinet efter OL, som der blev før, er formen stadig ganske god: - Jeg har nydt tiden med familie og venner, noget der ikke var meget af i månederne op til OL. Det har også givet mulighed for at lave lidt andet end at svømme.

 

Daniel, vi hepper på dig, alt held og lykke i bassinet!Se de seneste nyheder

25-09-2020 13:13:00

På sundhedsmyndighedernes anbefaling har regeringen indført en række nye tiltag for at hindre ukontrolleret spredning af Corona-virus, som også har betydning for adfærden i forenings- og klubregi.
 

 
25-09-2020 09:55:56

I Solrød Svømmeklub er konkurrencesvømmerne atter at finde i stævnebukser og konkurrencedragter.

 
24-09-2020 11:53:32

Viden om startspring skal understøtte en langsigtet sportslig udvikling.

 
23-09-2020 08:23:44

Vidensdeling om landsholdsarbejdet skal resultere i vidensbaseret udvikling.

 
21-09-2020 12:23:39

Se her den kommende sportslige strategi og handleplan for dansk svømmesport.