Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Magnussen indgår aftale med Arena


12-07-2013 10:35:49:
Af: Anna Birkbak

Fra nu af vil kæmpetalentet fra Australien skille sig endnu mere ud - hans landsholdskammerater svømmer alle i Speedo.


James Magnussen er den forsvarende verdensmester på 100m fri, og meget tyder på, at han er godt på vej til at beholde sin titel, når det går løs ved VM i Barcelona den 28. juli.

 

 

Aussien har nemlig indgået en favorabel sponsoraftale med det internationale svømmebrand Arena, der er kendt for at skrive kontrakter med topatleter fra hele verden. Således skiller han sig ud fra resten af det australske landshold, der alle svømmer for Speedo. Magnussen forklarer i den forbindelse, at aftalen har to sider: For det første tror han på, at den nye aftale med Arena kan hjælpe ham til større bedrifter i sin karriere. Og for det andet er der tale om en slags "symbolsk" afstandtagen fra den skandale, der ramte det australske landshold under og efter OL i London, hvor det kom frem, at der herskede kaotiske tilstande på holdet - mobning, druk og useriøse træninger var ifølge den kulørte presse hverdag for de australske topsvømmere.

 

Magnussen håber derfor på, at han med sin Arena-aftale (og forhåbentlig gode resultater ved VM) kan træde væk fra den periode af sin svømmekarriere. Og han er heldigvis godt på vej, for ingen har nogensinde svømmet så hurtigt så vedvarende som den store gut, der er født i 1990, og desuden går under navnet The Missile. I en enkelt sæson har han præsteret at svømme hele 9 tider på 100m fri ligepå eller under 47.50. På langbane. I tekstil. Det er aldrig set før.

 

Så mon ikke vi kan forvente nogle imponerende resultater fra australieren til VM i Barcelona? Vi glæder os.

 

Kilde: Swimvortex.com 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.