Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

30
August
2019

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


”Jeg glæder mig bare til at dele nogle tæsk ud”


24-07-2013 10:48:48:
Af: Anna Birkbak

Jeanette Ottesen Gray siger tingene ligeud – hun er mere end klar til bassinet i Barcelona.


Igennem hele foråret har Jeanette Ottesen Gray arbejdet på en ny crawl-teknik i samarbejde med hendes træner på NTC Shannon Rollason. Selv ikke til DM-L i Bellahøj sidste måned kunne hun stille op i sin favorit-disciplin 100 fri, for det var først når teknikken sad helt i skabet, at Jeanette ville konkurrere på dronningedistancen.

 

Men nu nærmer VM sig, og Jeanettes teknik er forhåbentlig på plads, for det er nu det gælder. Vi har talt med sprinteren om forventninger, lykkesokker og favoritmusik.

 

Hvad skal du svømme til VM? Og hvem er dine største konkurrenter?

”Jeg er tilmeldt 50 og 100 fri, og 50 og 100 fly. Der kan godt ske ændringer, men det er i hvert fald mine tilmeldte løb. På sprinterdistancerne er konkurrencen egentlig så tæt, at alle er mine konkurrenter. Der er altid nogle nye hurtige piger, som kommer ud af ingenting, og så er der selvfølgelig de kendte navne med. Der er ikke rigtig nogen, som er værre end andre, synes jeg, for man kan aldrig regne med noget i de korte løb.”

 

Har du en bestemt ting, du bare skalhave med til sådan et stort mesterskab? Noget der bringer held, smager godt, etc.?

”Jeg har nogle lykkesokker med! De er virkelig slidte og grimme, men jeg kan ikke undvære dem. De skal med. Og så selvfølgelig min hovedpude.”

 

Hvad spiser du allerhelst til morgenmad?

”Jeg spiser æg. Masser af æg, det kan jeg godt lide. Lidt brød til. Men mest æg, hehe...”

 

Er der noget musik, du er specielt vild med, f.eks. til opvarmning inden et løb?

”Jeg bruger mest musik som afslapning for at koble af. Ikke rigtig før et løb. Det er mere når jeg skal slappe af, at jeg lægger mig ned med musik i ørerne. Det er sådan noget som Ben Howard, som jeg synes er rigtig godt. Ellers hører jeg Miguel, Beyonce og så videre. En god blanding af alt muligt.”

 

Hvem ringer du først til, når du har haft et fantastisk løb?

”Bobby. Det må være Bobby-drengen. Han er rigtig god til bare at lytte til det, jeg fortæller. Hvis jeg ringer til min mor, så bliver jeg bare afbrudt 100 gange! Haha... Så det er ham jeg ringer til.”

 

Hvad glæder du dig mest til ved VM?

”Altså, jeg glæder mig bare til at dele nogle tæsk ud. Komme i gang, konkurrere. Det er det her, vi har ventet på, så jeg kan ikke vente med at svømme stærkt.”

 

Mange tak til Jeanette for svarene. Vi håber også på, hun får delt nogle tæsk ud i Barcelona. 

Se de seneste nyheder

24-08-2019 10:00:00

Det er ikke kun i vandet, at vi finder dansk bidrag ved VM for Juniorer – også på bassinkanten slår Danmark sine folder.

 
23-08-2019 22:00:00

Både Clara Rybak-Andersen og Thea Blomsterberg var i aktion ved fredagens indledende afsnit, der bød på 200m individuel medley

 
22-08-2019 22:00:00

Thea Blomsterberg satte endnu en gang dansk junior rekord – denne gang på 100m brystsvømning.

 
22-08-2019 10:00:00

Konkurrencelivredningens mange alsidige discipliner vil kunne opleves på tæt hold, når det går løs med et tætpakket program på lørdag ved Rødbyhavn Strand.
 

 
20-08-2019 22:00:00

VM for juniorer på langbane indledtes tirsdag med dansk junior rekord til Thea Blomsterberg på 50m brystsvømning.