Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

20
Oktober
2019
22
Oktober
2019

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Update fra Sydafrika: Vi træner hårdt, men har det samtidig godt!


20-01-2015 15:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

SvømmeSport har talt med Daniel Skaaning (NTC/VAT), som netop nu befinder sig i Sydafrika på træninglejren sammen med resten af The Vikings.


Det er lykkedes SvømmeSport at få en update nede fra Sydafrika fra Daniel Skaaning (NTC/VAT). The Vikings har siden i d. 11/1 været på træningslejr i Pretoria og skal være der indtil på fredag d. 23/1. 

 

Hård træning, safari-tur og spa-ophold

The Vikings har haft fokus på at finde eller genfinde den bedste form hos den enkelte svømmer under træningslejren. Det handler om at blive stærkere, svømme hurtigere og forberede sig så meget som muligt frem mod Danish Trials, som finder sted i marts. Men når man tager på træningslejr i tre uger, så er der også plads til at få en på opleveren og nyde det fremmede land, man befinder sig i.  

 

"Træningen hernede har været hård men samtidig også rigtig god. Vi har specielt haft fokus på, at den enkelte svømmer tager herfra i den bedst mulige form. Derfor har vores træning bestået af nogle lidt længere træningspas end vi er vant til - men det er fedt, når man allerede kan mærke at træningen bærer frugt!" fortæller Daniel Skaaning til SvømmeSport

 

  
Her ses Daniel Skaaning i Sydafrika under et af de mange træningspas. Foto: privat

 

 

Når den danske trup, The Vikings, har haft en halv fridag, så har de været ude og se lidt af Sydafrika. I sidste uge var hele truppen ude og besøge en løvepark. I denne uge kunne svømmerne selv vælge om de enten ville på safari eller bruge et par timer i et afslappende spa-ophold. 

 

"Vi har fået set lidt af hvert - i sidste uge var vi i en løve park, mens den anden dag enten bød på safari eller et par timer i et spa-ophold. Jeg valgte spa-opholdet, hvilket var dejligt afslappende." fortæller Daniel Skaaning til SvømmeSport

 

 

          

Daniel Skaaning fik lov til at kæle med en løveunge. Foto: privat

 

      

Nogle svømmere valgte at bruge eftermiddagen på at slappe af, mens resten af truppen var på Safari med giraffer, zebraer, antiloper, hyæner og naturligvis massevis af løver. Foto: Privat

 

 

Men selvom turen har budt på en masse oplevelser, god træning samt sol og varme, så er der alligevel noget som Daniel Skaaning glæder sig til at se på fredag, når The Vikings igen lander i Danmark.

 

"Uanset hvor længe jeg er afsted, så glæder jeg mig altid til at komme hjem til min familie og venner. Nu skal vi bare suge den sidste sol ud af Sydafrika, og ellers give den en skalle under de sidste træninger" afslutter Daniel Skaaning til SvømmeSport

 

 

SvømmeSport ønsker Daniel og resten af The Vikings en fortsat god træninglejr og god tur hjem.
 Se de seneste nyheder

15-10-2019 08:00:00

Bliv klogere på unge, mental sundhed, kropsidealer og fitnessdoping, når Anti Doping Danmark inviterer til konferencen ’Fitnessdoping og folkesundhed’.

 
11-10-2019 11:48:41

Vestdanske Masters i Aalborg 26/10-2019 er desværre aflyst.

 
11-10-2019 11:43:05

FINA Facilitetsregler og Regelfortolkningerne for svømning er blevet opdateret.

 
21-09-2019 18:15:03

Event Campen for juniorlandsholdet, Great Danes, Holdkap projektet og landsholdet fortsatte lørdag, med teambuilding øvelser og konkurrencer på stranden sammen med TrygFonden Kystlivrednings rutinerede kystlivreddere som instruktører. 

 
20-09-2019 21:45:47

40 landsholdssvømmere samlet i Idrættens Hus i Brøndby, for at deltage i Dansk Svømmeunions årlige eventcamp.