Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Daniel Skaaning på vej mod Tokyo


24-09-2016 10:30:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I et nyhedsbrev fra OL-svømmeren, Daniel Skaaning, fortæller han lidt om det overståede OL i Rio og sine tanker om kommende mål. 


Daniel Skaaning, der var med i 4x200 fri-holdkappen ved OL i Rio i august har netop udsendt et nyhedsbrev, hvori han blandt andet fortæller lidt om oplevelserne i Rio samt om den kommende tid. 

 

Du kan læse hans nyhedsbrev herunder:

 

Kære alle,

 

Der er nu gået en måned siden, at jeg satte benene på dansk jord efter et ubeskriveligt OL i Rio, som jeg altid vil være taknemmelig for at have været en del af. Jeg var en del af en holdkap, som overraskede alt og alle, hvor jeg selv præsterede mere end 2 sekunder hurtigere, end jeg nogensinde har gjort før! Et kæmpe tak skal der lyde til Stefan Hansen, min træner, som har uendelig stor ære i min præstation. Også et tak til hele teamet bag kulissen og ikke mindst min familie, som tog hele vejen til Rio for at støtte mig. Den support, som jeg har fået op mod OL, har været uundværlig. Tusind, tusind tak!

 

Hvad mange måske ikke ved er, at jeg gik ind til OL med den overbevisning om, at det ville blive mit sidste, og at min svømmekarriere ville ende. En karriere, som jeg ser tilbage på med tårer i øjnene og et kæmpe smil på læben. En karriere, som har givet mig egenskaber som dedikation, målbevidsthed og en arbejdsmoral, som jeg før OL var klar til at tage med videre 'på den anden side'. 

 

MEN, at træde ind på den aller største scene og præstere på absolut internationalt top-niveau, har givet mig blod på tanden. 

 

De sidste 2 år op til OL, har jeg grebet min svømning og træning an på en lidt anden måden end ellers, og jeg tror, at ved at fortsætte på denne måde fremadrettet, kan jeg skabe nogle endnu større resultater.

 

Derfor har jeg besluttet mig 100% for, at de næste 4 år skal være et projekt og en proces, som kulminerer i Tokyo.

 

Jeg håber, at I vil være med på min rejse, og jeg glæder mig til at dele mine oplevelser med jer!

 

De bedste hilsner

Daniel

 

Her på SvømmeSport glæder vi os over Daniels beslutning, og vi ser frem til at følge ham og de andre OL-svømmere på vejen mod Tokyo i 2020!

 

Foto: Patrick Kraemer.Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.