Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
November
2019
23
November
2019

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Daniel Skaaning på vej mod Tokyo


24-09-2016 10:30:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I et nyhedsbrev fra OL-svømmeren, Daniel Skaaning, fortæller han lidt om det overståede OL i Rio og sine tanker om kommende mål. 


Daniel Skaaning, der var med i 4x200 fri-holdkappen ved OL i Rio i august har netop udsendt et nyhedsbrev, hvori han blandt andet fortæller lidt om oplevelserne i Rio samt om den kommende tid. 

 

Du kan læse hans nyhedsbrev herunder:

 

Kære alle,

 

Der er nu gået en måned siden, at jeg satte benene på dansk jord efter et ubeskriveligt OL i Rio, som jeg altid vil være taknemmelig for at have været en del af. Jeg var en del af en holdkap, som overraskede alt og alle, hvor jeg selv præsterede mere end 2 sekunder hurtigere, end jeg nogensinde har gjort før! Et kæmpe tak skal der lyde til Stefan Hansen, min træner, som har uendelig stor ære i min præstation. Også et tak til hele teamet bag kulissen og ikke mindst min familie, som tog hele vejen til Rio for at støtte mig. Den support, som jeg har fået op mod OL, har været uundværlig. Tusind, tusind tak!

 

Hvad mange måske ikke ved er, at jeg gik ind til OL med den overbevisning om, at det ville blive mit sidste, og at min svømmekarriere ville ende. En karriere, som jeg ser tilbage på med tårer i øjnene og et kæmpe smil på læben. En karriere, som har givet mig egenskaber som dedikation, målbevidsthed og en arbejdsmoral, som jeg før OL var klar til at tage med videre 'på den anden side'. 

 

MEN, at træde ind på den aller største scene og præstere på absolut internationalt top-niveau, har givet mig blod på tanden. 

 

De sidste 2 år op til OL, har jeg grebet min svømning og træning an på en lidt anden måden end ellers, og jeg tror, at ved at fortsætte på denne måde fremadrettet, kan jeg skabe nogle endnu større resultater.

 

Derfor har jeg besluttet mig 100% for, at de næste 4 år skal være et projekt og en proces, som kulminerer i Tokyo.

 

Jeg håber, at I vil være med på min rejse, og jeg glæder mig til at dele mine oplevelser med jer!

 

De bedste hilsner

Daniel

 

Her på SvømmeSport glæder vi os over Daniels beslutning, og vi ser frem til at følge ham og de andre OL-svømmere på vejen mod Tokyo i 2020!

 

Foto: Patrick Kraemer.Se de seneste nyheder

15-11-2019 19:40:00

Dansk Svømmeunion kan i dag præsentere det træner- og lederteam, som skal understøtte de 23 udtagne danske svømmere ved EM på kortbane i Glasgow til december.

 
15-11-2019 09:30:00

Vinderen bliver afsløret ved den årlige sportsgalla ’Sport 2019’ i Jyske Bank BOXEN i Herning den 4. januar. 

 
10-11-2019 21:51:00

Fire aktive dage i bassinet i Esbjerg er afsluttet med udtagelse af 23 svømmere til EM på kortbane samt otte svømmere til NM på kortbane.

 
08-11-2019 18:07:00

Den tidligere elitesvømmer er i dag indehaver af rekorden i at være verdensrekordholder.

 
07-11-2019 07:50:00

De kommende Årgangstræner- og Børnetræneruddannelser har frist for tilmelding henholdsvis den 18. december for Årgangstræneruddannelsen og 11. december for Børnetræneruddannelse.