Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Daniel Skaaning glæder sig til træningslejren


16-04-2013 16:02:00:
Af: Anna Birkbak

Efter skiftet til NTC under træner Shannon Rollason ser Daniel frem til en givende træningslejr. Læs mere her.


I går talte vi med Shannon Rollason, der nu har været træner på NTC i godt og vel 6 uger. Han drager med NTC-svømmerne, herunder VM-gruppen, og EM-bruttogruppen til Mallorca på træningslejr i næste uge, og da det er hans første lejr med de danske svømmere, var han naturligvis spændt.

 

For Daniel Skaaning er træningslejren også en slags ”første gang”, nemlig fordi han rykkede til NTC umiddelbart efter Danish Open for at søge nye udfordringer og for at blive trænet af Rollason. Således skal Daniel af sted til Mallorca med sin nye træner, og det glæder han sig meget til. Læs med her:

 

Hej Daniel. Hvad er dit foreløbige indtryk af Shannon, og hvad håber du han kan give dig af nye inputs i næste uge på lejren?

”Mit indtryk af Shannon er over al forventning. Han er virkelig en utroligt dygtig træner. Han har styr på tingene, kan man mærke, og specielt teknisk har han rigtig meget at lære os. For et stykke tid siden havde vi (Shannon og NTC-svømmerne) et møde, hvor vi talte om vores teknik. Og ja... Vi blev nærmest beskrevet som ”tekniske misfostre” – vi fik egentlig at vide, at vi ikke kunne svømme. Det sætter jo tingene lidt i perspektiv! Haha... Men det betyder også, at der er masser at arbejde videre med, og det er jeg sikker på Shannon kan. Det giver motivation, fordi man ved, at selvom man svømmer stærkt, så er der stadig plads til forbedring.”

 

”I forhold til træningslejren er det også en fordel, at det nu er Shannon, der er min træner. På de andre træningslejre med landsholdet har jeg ikke haft min klubtræner med, og jeg har skullet skifte program og svømme nogle programmer, Paulus tilrettelagde, når jeg var på lejren. Det gav nogle afbræk ifht. den træningsplan, som jeg fulgte hjemme i klubben og hos min egen træner. Nu har jeg Shannons programmer, som jeg følger både nu og med ind i træningslejren, så der er en kontinuitet i træningsgangen. Og så var én af de ting, som lå bag mit skifte, at Shannon jo har meget intensitet i sine programmer, og det har jeg haft i min klub i mange år. Så det håber jeg, at jeg kan få noget ud af også!”

 

Hvad skal du have ud af lejren, og hvad glæder du dig mest til?

”Nu klarede jeg jo desværre ikke kravet til VM, men der er stadig mulighed for subjektiv udtagelse. Så det krydser jeg fingre for. Men ellers skal jeg bare fortsætte min nye træning under Shannon. Vi er et stort hold af sted, og det synes jeg er super fedt, for til EKM til december bliver vi jo også et stort hold. Så vi bliver allerede nu vant til at være mange og lære hinanden at kende. Jeg synes det er rart, at vi er en stor gruppe!”

 

”Ellers glæder jeg mig til selvfølgelig til at komme ned i varmen, selvom det er ved at være forår nu :) Det kan godt være lidt kedeligt herhjemme, så jeg kan ikke vente.”

 

Mange tak til Daniel for de spændende inputs! Vi ønsker ham en rigtig god træningslejr.Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.