Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
November
2019
23
November
2019

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Daniel Skaaning glæder sig til træningslejren


16-04-2013 16:02:00:
Af: Anna Birkbak

Efter skiftet til NTC under træner Shannon Rollason ser Daniel frem til en givende træningslejr. Læs mere her.


I går talte vi med Shannon Rollason, der nu har været træner på NTC i godt og vel 6 uger. Han drager med NTC-svømmerne, herunder VM-gruppen, og EM-bruttogruppen til Mallorca på træningslejr i næste uge, og da det er hans første lejr med de danske svømmere, var han naturligvis spændt.

 

For Daniel Skaaning er træningslejren også en slags ”første gang”, nemlig fordi han rykkede til NTC umiddelbart efter Danish Open for at søge nye udfordringer og for at blive trænet af Rollason. Således skal Daniel af sted til Mallorca med sin nye træner, og det glæder han sig meget til. Læs med her:

 

Hej Daniel. Hvad er dit foreløbige indtryk af Shannon, og hvad håber du han kan give dig af nye inputs i næste uge på lejren?

”Mit indtryk af Shannon er over al forventning. Han er virkelig en utroligt dygtig træner. Han har styr på tingene, kan man mærke, og specielt teknisk har han rigtig meget at lære os. For et stykke tid siden havde vi (Shannon og NTC-svømmerne) et møde, hvor vi talte om vores teknik. Og ja... Vi blev nærmest beskrevet som ”tekniske misfostre” – vi fik egentlig at vide, at vi ikke kunne svømme. Det sætter jo tingene lidt i perspektiv! Haha... Men det betyder også, at der er masser at arbejde videre med, og det er jeg sikker på Shannon kan. Det giver motivation, fordi man ved, at selvom man svømmer stærkt, så er der stadig plads til forbedring.”

 

”I forhold til træningslejren er det også en fordel, at det nu er Shannon, der er min træner. På de andre træningslejre med landsholdet har jeg ikke haft min klubtræner med, og jeg har skullet skifte program og svømme nogle programmer, Paulus tilrettelagde, når jeg var på lejren. Det gav nogle afbræk ifht. den træningsplan, som jeg fulgte hjemme i klubben og hos min egen træner. Nu har jeg Shannons programmer, som jeg følger både nu og med ind i træningslejren, så der er en kontinuitet i træningsgangen. Og så var én af de ting, som lå bag mit skifte, at Shannon jo har meget intensitet i sine programmer, og det har jeg haft i min klub i mange år. Så det håber jeg, at jeg kan få noget ud af også!”

 

Hvad skal du have ud af lejren, og hvad glæder du dig mest til?

”Nu klarede jeg jo desværre ikke kravet til VM, men der er stadig mulighed for subjektiv udtagelse. Så det krydser jeg fingre for. Men ellers skal jeg bare fortsætte min nye træning under Shannon. Vi er et stort hold af sted, og det synes jeg er super fedt, for til EKM til december bliver vi jo også et stort hold. Så vi bliver allerede nu vant til at være mange og lære hinanden at kende. Jeg synes det er rart, at vi er en stor gruppe!”

 

”Ellers glæder jeg mig til selvfølgelig til at komme ned i varmen, selvom det er ved at være forår nu :) Det kan godt være lidt kedeligt herhjemme, så jeg kan ikke vente.”

 

Mange tak til Daniel for de spændende inputs! Vi ønsker ham en rigtig god træningslejr.Se de seneste nyheder

15-11-2019 19:40:00

Dansk Svømmeunion kan i dag præsentere det træner- og lederteam, som skal understøtte de 23 udtagne danske svømmere ved EM på kortbane i Glasgow til december.

 
15-11-2019 09:30:00

Vinderen bliver afsløret ved den årlige sportsgalla ’Sport 2019’ i Jyske Bank BOXEN i Herning den 4. januar. 

 
10-11-2019 21:51:00

Fire aktive dage i bassinet i Esbjerg er afsluttet med udtagelse af 23 svømmere til EM på kortbane samt otte svømmere til NM på kortbane.

 
08-11-2019 18:07:00

Den tidligere elitesvømmer er i dag indehaver af rekorden i at være verdensrekordholder.

 
07-11-2019 07:50:00

De kommende Årgangstræner- og Børnetræneruddannelser har frist for tilmelding henholdsvis den 18. december for Årgangstræneruddannelsen og 11. december for Børnetræneruddannelse.