Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


”Det har været et fantastisk år”


22-12-2016 15:50:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Daniel Skaaning ser tilbage på 2016 med glæde og stolthed, og han glæder sig til at skyde det nye år i gang med blandt andet EM på hjemmebane.


Der er nu ikke længe til, at 2017 skydes i gang og dermed også et nyt år for svømmesporten. Der kan nu ses tilbage på et år fyldt med gode svømmeoplevelser blandt andet OL i Rio og VM på kortbane i Canada.

 

I den forbindelse har SvømmeSport fået fat i en af de svømmere, der har deltaget ved mange af de store stævner dette år til en lille snak om 2016 og forventningerne og forhåbningerne til det nye år, nemlig Daniel Skaaning (STT-VAT CPH/NTC). Han ser tilbage på 2016 med mange gode oplevelser i vandet:

 

- Når jeg tænker tilbage på året 2016, kan jeg ikke lade være med at trække en smule på smilebåndet. Det har været lidt af en rutsjebanetur, men jeg kan nok ikke komme udenom, at det har været et fantastisk år, fortæller han og fortsætter om et af årets højdepunkter:

 

- Der er ingen vej udenom OL i år. Jeg havde glemt, hvor enestående det er. Og at jeg går ind på den absolut største scene i verden og præsterer så godt, er jeg rigtig rigtig stolt af.

 

- Men 2016 er også et år, hvor jeg har lært meget om mig selv. Jeg har været helt nede under gulvbrædderne og hevet mig selv op igen. Det har været hårdt, men meget lærerigt.

 

For nyligt kunne Daniel Skaaning i et nyhedsbrev nemlig fortælle den gode nyhed om, at han vælger at fortsætte de næste fire år frem mod OL i Tokyo. Og han ser dermed frem mod de kommende år med glæde og spænding og fremhæver følgende om 2017:

 

- 2017 ser spændende ud. Ny træner, VM og ikke mindst EM på hjemmebane i København.

 

- EM i København bliver en folkefest. Ikke kun for SvømmeDanmark, men hele Danmark og vores fantastiske hovedstad. Vi skal vise alle i Danmark, hvor fantastisk vores sport er. Vi skal tilbyde dem et unikt event, og så skal de opleve Europas allerbedste, fortæller Daniel.

 

Men inden vi når så langt, får svømmerne en velfortjent pause, inden den står på træning i 2017 efter jul og nytår.

 

- Træningen bliver holdt ved lige indtil den 27. december. Derefter tager jeg på ski i Frankrig med tre gode venner. Jeg har ikke stået på ski i 12 år, så jeg regner med, at det er spidserne mod bunden, og så må jeg håbe på det bedste, afslutter Daniel.

 

Mange tak til Daniel for interviewet! Vi glæder os til at følge ham og alle de andre svømmere i det nye år. 

 

Foto: Patrick Kraemer.Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.