Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Horsens Svømmeklub præsenterer ny cheftræner


28-05-2020 09:04:00:
Af: Klaus Bach Christensen

Kirsten Detlef bliver pr. 1. august ny cheftræner i Horsens Svømmeklub.


Dansk Svømmeunion har modtaget følgende pressemeddelelse fra Horsens Svømmeklub:

 

 

 

Ny Cheftræner for Konkurrenceafdelingen i Horsens Svømmeklub

 

Tidligere elitesvømmer, Kirsten Detlef, med næsten 20 års trænererfaring starter som ny cheftræner i Horsens Svømmeklub den 1. august

 

For at hellige sig familielivet har cheftræner i Horsens Svømmeklub Mads Hjorth valgt at stoppe sin professionelle karriere som svømmetræner på ubestemt tid. Vi har altid været yderst tilfredse med Mads og hans indsats, men har fuld forståelse og respekt for hans beslutning.

 

I begyndelsen af Maj, startede vi derfor jagten på en ny cheftræner for konkurrenceafdelingen. Klubbens vision om at skabe et kompetence- og kraftcenter indenfor svømmesport i Horsens har været afgørende for de kvalifikationer og kompetencer, vi har søgt efter. Det samme gælder naturligvis svømmernes trivsel og mulighed for fortsat at udvikle sig.

 

Kort omkring vores nye cheftræner

 

Det har været en intens og koncentreret rekrutteringsproces og vi kan med stolthed oplyse, at Kirsten Detlef fra DeltaSwim Fredericia Svømmeklub bliver ny Cheftræner i Horsens Svømmeklub med start 1. august 2020. Kirsten startede som svømmetræner i 2001 og har arbejdet med konkurrencesvømmere siden 2006 – de seneste i 3 år i Fredericia og inden da 10 år i Vejle.

 

Med ansættelsen af Kirsten Detlef får vi en træner, der svømmefagligt er stærk. Vores nye cheftræner er lærerudannet med bl.a. idræt som linjefag og sideløbende svømmelæreruddannelse. Det er på det seneste suppleret med uddannelse som Diplomtræner og ITA sammen med en lang række specialiserede kurser indenfor svømning og træning.

 

Kirsten har selv en baggrund som tidligere elitesvømmer i Fredericia og Kolding og netop derfor forstår hun svømmerne – både om alt det, der handler om svømning, og alt det, der ikke handler om svømning.

 

Du kan læse mere om Kirsten i vores Information & Biografi Kirsten Detlef.

 

Nu glæder vi os til, sammen med Kirsten, at vi i Horsens Svømmeklub tager hastige skridt frem imod byens kommende 50 m bassin, der forventes at stå klar ved Forum Horsens i 2021. Det nye bassin og den ekstra vandkapacitet er længe ventet fra klubbens side, men det kræver selvfølgelig også meget af os som organisation at sikre alle faktorer er på plads op til åbningen – derfor har vi allerede rigtig travlt med at styrke, opbygge og klargøre os.

 

Hvis I har spørgsmål eller kommentarer, er du altid meget velkommen til at skrive retur eller ringe direkte til mig.

 

Horsens Svømmeklub ønsker Mads Hjorth alt tænkelig held og lykke fremadrettet, og håber selvfølgelig at se ham i klubsammenhæng på et senere tidspunkt.

 

Jeg ønsker dig en fantastisk sommer og med venlig hilsen


Kim Nissen
Bestyrelsesformand
  

Se de seneste nyheder

25-09-2020 13:13:00

På sundhedsmyndighedernes anbefaling har regeringen indført en række nye tiltag for at hindre ukontrolleret spredning af Corona-virus, som også har betydning for adfærden i forenings- og klubregi.
 

 
25-09-2020 09:55:56

I Solrød Svømmeklub er konkurrencesvømmerne atter at finde i stævnebukser og konkurrencedragter.

 
24-09-2020 11:53:32

Viden om startspring skal understøtte en langsigtet sportslig udvikling.

 
23-09-2020 08:23:44

Vidensdeling om landsholdsarbejdet skal resultere i vidensbaseret udvikling.

 
21-09-2020 12:23:39

Se her den kommende sportslige strategi og handleplan for dansk svømmesport.