Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Stig Michaelsen ny elitetræner i Køge


23-05-2013 17:47:49:
Af: Anna Birkbak

1. august tiltræder den nuværende cheftræner i Horsens sin nye post.


I følgende pressemeddelelse fra Køge Svømmeklub meddeles Stig Michaelsens trænerskifte:

 

 

"Ansættelse af elitetræner og ændring af sportsafdelingen
 
Det er med stolthed, at vi kan meddele, at Køge Svømmeklub har indgået aftale med en af landets mest anerkendte og succesfulde unge trænere. Stig Michaelsen er 34 år og kommer fra stillingen som cheftræner i Horsens Svømmeklub. Stig og kæresten flytter til Københavns-området i løbet af sommeren, og tiltræder stillingen som elitetræner pr. 1. august 2013. 
 
Da Køge Svømmeklub har ansat en klubchef med overordnet ansvar for alle ansatte, eksisterer hverken sportchef- eller breddechefstillingerne efter sommerferien. Det er dog alligevel lykkedes os at lave en aftale med nuværende sportschef Ricki Clausen i en ny rolle som elitetræner efter sommerferien.
 
Stig Michaelsen og Ricki Clausen er efter sommerferien ligestillede elitetrænere med ansvaret for de nuværende A-hold og B-hold i Køge Svømmeklub. To hold, der rent mentalt gøres til et nu, men opdeling i træningsgrupper frem for den klassiske holdopdeling. Helt overordnet er det en fælles opgave, der skal løses for gruppen. Specifikt vil Ricki Clausen have det overordnede ansvar for pigerne i hele gruppen, mens Stig vil have ansvaret for drengene.
 
Klubchef i Køge Svømmeklub, Claus Lyder udtaler følgende:
”Det er ikke med så lidt stolthed, at vi kan byde Stig velkommen i Køge. Stig har i den seneste periode været manden bag Horsens Svømmeklubs sportslige fremgange, som bl.a. har resulteret i 6 medaljer heraf 5 af guld ved Nordiske Junior Mesterskaber i december, og kvalifikation af svømmere til EM for juniorer både sidste år og i år.”
 
”Vi er således sikre på, at Stig Michaelsen og Ricki Clausen er den helt rigtige trænerduo for Køge Svømmeklubs sportslige udvikling i de kommende år. Det er dog ingen hemmelighed, at vi venter i spænding på, at kommunalpolitikerne tager beslutning om at etablere et rigtigt svømmeanlæg med et 50 m bassin til idrætten i Køge, så vi kan styrke svømmeundervisningen i kommunen og give bedre muligheder for vore svømmere. Men kan vel sige, at vi med dette sportslige setup allerede er klar til den mulighed.”
 
Nuværende sportschef og kommende elitetræner i KSK, Ricki Clausen udtaler:
”Med ansættelsen af Claus Lyder som klubchef kom vi et stort skridt videre i KSK. Da Örn sagde farvel var det derfor lidt en mavepuster, men jeg må indrømme, at jeg er begejstret for udsigten til at skulle arbejde helt tæt sammen med Stig. Vi kan lære en masse af hinanden og først og fremmest vil det give en masse synergi at fjerne den klassiske ”holdopdeling” og i stedet fokusere på træningsgrupper og optimal træning for den enkelte i helheden. Det kræver selvfølgelig noget koordination og planlægning, men mon ikke vi tilsammen har kompetencerne til at løse den udfordring … jeg tror det!. Under alle omstændigheder bliver det dejligt at fokusere på arbejdet på kanten sammen med en ligestillet kollega i det daglige.”
 
SvømmeSport ønsker Stig tillykke med den nye stilling!
 
Kilde: Simma.nu


 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.