Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

20
Oktober
2019
22
Oktober
2019

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Stig Michaelsen ny elitetræner i Køge


23-05-2013 17:47:49:
Af: Anna Birkbak

1. august tiltræder den nuværende cheftræner i Horsens sin nye post.


I følgende pressemeddelelse fra Køge Svømmeklub meddeles Stig Michaelsens trænerskifte:

 

 

"Ansættelse af elitetræner og ændring af sportsafdelingen
 
Det er med stolthed, at vi kan meddele, at Køge Svømmeklub har indgået aftale med en af landets mest anerkendte og succesfulde unge trænere. Stig Michaelsen er 34 år og kommer fra stillingen som cheftræner i Horsens Svømmeklub. Stig og kæresten flytter til Københavns-området i løbet af sommeren, og tiltræder stillingen som elitetræner pr. 1. august 2013. 
 
Da Køge Svømmeklub har ansat en klubchef med overordnet ansvar for alle ansatte, eksisterer hverken sportchef- eller breddechefstillingerne efter sommerferien. Det er dog alligevel lykkedes os at lave en aftale med nuværende sportschef Ricki Clausen i en ny rolle som elitetræner efter sommerferien.
 
Stig Michaelsen og Ricki Clausen er efter sommerferien ligestillede elitetrænere med ansvaret for de nuværende A-hold og B-hold i Køge Svømmeklub. To hold, der rent mentalt gøres til et nu, men opdeling i træningsgrupper frem for den klassiske holdopdeling. Helt overordnet er det en fælles opgave, der skal løses for gruppen. Specifikt vil Ricki Clausen have det overordnede ansvar for pigerne i hele gruppen, mens Stig vil have ansvaret for drengene.
 
Klubchef i Køge Svømmeklub, Claus Lyder udtaler følgende:
”Det er ikke med så lidt stolthed, at vi kan byde Stig velkommen i Køge. Stig har i den seneste periode været manden bag Horsens Svømmeklubs sportslige fremgange, som bl.a. har resulteret i 6 medaljer heraf 5 af guld ved Nordiske Junior Mesterskaber i december, og kvalifikation af svømmere til EM for juniorer både sidste år og i år.”
 
”Vi er således sikre på, at Stig Michaelsen og Ricki Clausen er den helt rigtige trænerduo for Køge Svømmeklubs sportslige udvikling i de kommende år. Det er dog ingen hemmelighed, at vi venter i spænding på, at kommunalpolitikerne tager beslutning om at etablere et rigtigt svømmeanlæg med et 50 m bassin til idrætten i Køge, så vi kan styrke svømmeundervisningen i kommunen og give bedre muligheder for vore svømmere. Men kan vel sige, at vi med dette sportslige setup allerede er klar til den mulighed.”
 
Nuværende sportschef og kommende elitetræner i KSK, Ricki Clausen udtaler:
”Med ansættelsen af Claus Lyder som klubchef kom vi et stort skridt videre i KSK. Da Örn sagde farvel var det derfor lidt en mavepuster, men jeg må indrømme, at jeg er begejstret for udsigten til at skulle arbejde helt tæt sammen med Stig. Vi kan lære en masse af hinanden og først og fremmest vil det give en masse synergi at fjerne den klassiske ”holdopdeling” og i stedet fokusere på træningsgrupper og optimal træning for den enkelte i helheden. Det kræver selvfølgelig noget koordination og planlægning, men mon ikke vi tilsammen har kompetencerne til at løse den udfordring … jeg tror det!. Under alle omstændigheder bliver det dejligt at fokusere på arbejdet på kanten sammen med en ligestillet kollega i det daglige.”
 
SvømmeSport ønsker Stig tillykke med den nye stilling!
 
Kilde: Simma.nu


 

Se de seneste nyheder

15-10-2019 08:00:00

Bliv klogere på unge, mental sundhed, kropsidealer og fitnessdoping, når Anti Doping Danmark inviterer til konferencen ’Fitnessdoping og folkesundhed’.

 
11-10-2019 11:48:41

Vestdanske Masters i Aalborg 26/10-2019 er desværre aflyst.

 
11-10-2019 11:43:05

FINA Facilitetsregler og Regelfortolkningerne for svømning er blevet opdateret.

 
21-09-2019 18:15:03

Event Campen for juniorlandsholdet, Great Danes, Holdkap projektet og landsholdet fortsatte lørdag, med teambuilding øvelser og konkurrencer på stranden sammen med TrygFonden Kystlivrednings rutinerede kystlivreddere som instruktører. 

 
20-09-2019 21:45:47

40 landsholdssvømmere samlet i Idrættens Hus i Brøndby, for at deltage i Dansk Svømmeunions årlige eventcamp.