Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Vejle Svømmeklub tilføjer Rasmus Vilsgaard til sit trænerteam


07-01-2021 10:09:34:
Af: Klaus Bach Christensen

Rasmus Vilsgaard har de seneste fire sæsoner været en del af Hovedstadens Svømmeklub.


 

Pressemeddelse, Vejle Svømmeklub, 7. januar 2021

Vejle Svømmeklub skruer op for elitesatsningen og ansætter pr. 1. maj 2021 Rasmus Vilsgaard. Rasmus skal i samarbejde med den nuværende førsteholdstræner Kris Wesselink være med til at løfte visionen om at Vejle skal have svømmere med til EM, VM og OL frem mod 2024.

 

Gennem de seneste 10 år har Vejle Svømmeklub udviklet sig enormt og for at vi kan forsætte vores positive udvikling og sigte endnu højere for vores bedste konkurrencesvømmere, så er der brug for flere stærke trænerressourcer. Udover at Rasmus skal bruge sin tid på førsteholdet skal han også stå for at udvikle og sparre med de øvrige konkurrencetrænere.

 

Rasmus Vilsgaard har første arbejdsdag i Vejle Svømmeklub den 1. maj 2021.

Foto: Vejle Svømmeklub.

 

Den nye ansættelse skal også være med til at skabe frirum til at vores organisation og svømmeklub generelt vokser på sigt og vores bredde og talentudvikling fortsat kan udvikle sig positivt hen over den næste årrække. Klubbens direktør, Johan Seistrup skal i endnu højere grad være med til at udvikle klubben yderligere til gavn for alle medlemmer og samtidig også skabe endnu bedre vilkår for klubbens konkurrenceholdssvømmere.

 

Johan udtaler: ”På førsteholdet har vi i forvejen en meget ambitiøs træner i Kris Wesselink og vi har i ansættelsesprocessen være meget målrettet omkring at kunne finde en sidestillet kapacitet, der matcher Kris’ filosofi og engagement samt kan supplere med andre kompetencer. Rasmus Vilsgaard kommer med erfaring fra nogle af de mest etablerede eliteklubber i Danmark, senest i Hovedstaden Svømmeklub. Samtidig har Rasmus en kandidatgrad i idræt og kan således tilføre værdifuld viden til klubben. Derfor er vi ovenud tilfredse med at kunne præsentere Rasmus Vilsgaard”.

 

Vi tror på, at Kris og Rasmus kan støtte samt udfordre hinanden og svømmerne og ikke mindst i samarbejde skabe en endnu stærkere dagligdag, som svømmerne kan udvikle sig bedst muligt i. Opjusteringen på trænersetuppet sammenholdt med de faciliteter og rammer Vejle Svømmeklub indeholder gør at Vejle Svømmeklub bliver et af de mest attraktive svømmemiljøer i Danmark.

 

Rasmus Vilsgaard udtaler: ”Jeg glæder mig til at komme i gang i Vejle Svømmeklub. I Kris Wesselink har Vejle Svømmeklub allerede en ung talentfuld træner, som jeg ser frem til at samarbejde med og ikke mindst realisere Vejle Svømmeklubs målsætning om at have svømmere med ved internationale seniormesterskaber frem mod 2024. Kris og jeg har en god kemi og vi tror begge på at mennesker udvikler sig bedst gennem tillid og i et miljø, hvor man støtter og udfordrer hinanden. Yderligere har vi forskellige kompetencer og personligheder, som jeg tror kan være med til at gøre teamet komplet og sikre at vi rammer alle svømmerne på førsteholdet bedst muligt.”

 

Rasmus tilføjer, ”udover det daglige samarbejde med Kris ser jeg også frem til at arbejde sammen med resten af teamet i Vejle Svømmeklub, som senest med Johan i spidsen i min optik har skabt den mest interessante elitesvømmeklub i Vestdanmark.

 

Vejle er lykkedes med at skabe en stabil organisation, hvor man hele tiden tænker på at udvikle sig. Jeg tror på at dette solide fundament er med til at gøre, at jeg kan bruge min tid og energi til det jeg er dygtig til, hvilket jeg selv mener er at udvikle svømmerne og trænerne omkring mig.”

 

Læs yderligere om trænerskiftet på Hovedstadens Svømmeklubs hjemmeside. 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.