Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
September
2020
27
September
2020
27
September
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Clausen og Larsen på plads i Herlev Svømning


27-05-2020 12:34:09:
Af: Klaus Bach Christensen

Ricki Clausen og Ejnar Larsen overtager ansvaret for konkurrenceafdelingen i Herlev Svømning pr. 1. august.


Dansk Svømmeunion har modtaget følgende pressemeddelelse fra Herlev Svømning:

 

Herlev Svømning ansætter Ricki Clausen & Ejnar Larsen

 
Herlev Svømning er glade for at kunne meddele, at trænerkabalen omkring klubbens konkurrencehold er faldet på plads. Således starter Ejnar Larsen og Ricki Clausen i Herlev Svømning 1. august og vil varetage træningen af klubbens førstehold. Ricki Clausen vil derudover have ansvaret for resten af konkurrenceafdelingen.
 
Klubchef Maj-Britt Mikkelberg er glad for den nye duo: ”Med ansættelsen af to trænere med international erfaring og tilsammen tæt på 50 år på kanten, synes jeg vi har fundet den bedst mulige løsning fra 1. august. Ejnar og Ricki har præsenteret os for en ny team-tilgang til træningen af det bedste hold, og vi er spændte på at se det udfoldet.”
 
Om ansættelsen siger Ricki Clausen: ”Det er gennem det sidste halve års tid blevet lysende klart for mig, at jeg savner at beskæftige mig dybt med svømning igen. Samtidig har det været klart for mig, at jeg ville have en chef, der var ansat frem for frivillig og en kollega, der også havde arbejdet med international seniorsvømning. Begge dele kunne lade sig gøre i Herlev, og det er jeg ovenud tilfreds med. Jeg er sikker på, Ejnar og jeg sammen kan videreføre meget af det gode arbejde, der er blevet lavet af Mick Steen Nielsen og Magnus Andersen de sidste mange år. Jeg ser rigtig meget frem til at komme i gang!”
 
Tilgangen fra den nye trænerduo kommer til at fokusere meget på både timerne i hallen og udenfor hallen. Således vil der blive anvendt biodata fra svømmerne i optimeringen af træningen. Ejnar Larsen har brugt meget af sin tid, siden han sidst var svømmetræner, på at dygtiggøre sig i netop biodata og registrering af både træning og øvrig fysiologisk data. Ejnar udtaler i den forbindelse: ”Jeg har set både på min egen krop og på talrige testpersoner, hvor vigtigt det er at have styr på resten af dagen, hvis man vil have optimalt udbytte af træningstimerne. Den del kommer vi til at automatisere og optimere for de svømmere, der gerne vil tage det næste skridt. Det bliver et spændende nyt element sammenlignet med sidst, jeg var træner. Der er rigtig meget at komme efter for langt de fleste atleter i alle idrætsgrene.”
 
Ejnar Larsen og Ricki Clausen starter 1. august, men vil inden længe indbyde de kommende svømmere på førsteholdet til et møde og en snak om fremtiden, så den mere konkrete planlægning af næste sæson kan starte i god tid.
 
Eventuelle spørgsmål til ovenstående kan rettes til:
 
Klubchef Maj-Britt Mikkelberg    24 85 06 50
Cheftræner Ricki Clausen 26 25 25 31
Elitetræner Ejnar Larsen 22 14 02 19
 


 

Se de seneste nyheder

25-09-2020 13:13:00

På sundhedsmyndighedernes anbefaling har regeringen indført en række nye tiltag for at hindre ukontrolleret spredning af Corona-virus, som også har betydning for adfærden i forenings- og klubregi.
 

 
25-09-2020 09:55:56

I Solrød Svømmeklub er konkurrencesvømmerne atter at finde i stævnebukser og konkurrencedragter.

 
24-09-2020 11:53:32

Viden om startspring skal understøtte en langsigtet sportslig udvikling.

 
23-09-2020 08:23:44

Vidensdeling om landsholdsarbejdet skal resultere i vidensbaseret udvikling.

 
21-09-2020 12:23:39

Se her den kommende sportslige strategi og handleplan for dansk svømmesport.