Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


”Jeg forventer en god tur, der kan få mig i gang igen”


25-05-2016 17:34:51:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Den 27. – 29. maj deltager Great Danes ved Bergen Swim Festival. Jonas Kistorp (Lyngby Svømmeklub) er med efter et længere skadesforløb, og han glæder sig til at skulle konkurrere igen. 


Great Danes skal sammen i aktion igen, nu ved Bergen Swim Festival, der løber af stablen fra den 27. – 29 maj. Her deltager svømmere fra hele norden og blandt andre vil de ti Great Danes svømmere også være at finde i bassinet.

Lyngbys Jonas Kistorp er en af de ti, der skal med, og han glæder sig til at skulle konkurrere igen efter en længere periode med en skulderskade.

 

- Jeg forventer en god tur, der kan få mig i gang igen efter et længere skadesforløb, fortæller Jonas. Mine forventninger i forhold til tider og resultater er mildest talt ikke høje, da jeg har været ude for konkurrencer siden januar med en skulderskade. Det bliver derfor mit første stævne siden DHM, og jeg er først nu begyndt at svømme sammensat igen efter Danish Open.

 

Jonas, der skal svømme 50 og 100 fri samt 100 fly, vil derfor hovedsageligt bruge stævnet til at finde den gode form frem igen og nyde at være ude og konkurrere med Great Danes.

 

- Jeg ved ikke helt, hvor min form er. Jeg vil derfor bruge stævnet til at finde den og glæde mig over, at jeg er til stævne igen. Men som en cykelrytter ville sige det, har jeg gode ben for tiden, da jeg stort set kun har trænet ben fra januar til Danish Open, udtaler Jonas og fortsætter:

 

- Stævnet ligger fint i forhold til den næste topning, der bliver DM-L for mig. Nedtrapningen vil så småt starte efter Bergen Swim Festival, og stævnet skal bruges til at se, hvad der skal fokuseres på i nedtrapningen.

 

Jonas deltog sidste år ved Bergen Swim Festival – dengang med sin egen klub Lyngby –så nu glæder han sig til at skulle af sted med resten af Great Danes holdet til stævnet, der tilmed er det første sammen med resten af truppen.

 

- Jeg deltog også ved stævnet sidste år, og det er et godt arrangement med masser af god svømning. Det bliver interessant at se, hvordan turen i år med Great Danes bliver anderledes end sidste år. Derudover er jeg spændt, da det også bliver mit første stævne med Great Danes, fortæller Jonas og afslutter:

 

- Jeg ønsker mest af alt at opnå glæde ved sporten igen, da stævnerne er det sjoveste, og jeg savner at konkurrere.

 

Tak til Jonas Kistorp for interviewet!

 

De ti Great Danes drenge, der skal med til Bergen Swim Festival er:

Christian V. Rasmussen (STO/Odense Svømmeklub)

Frans Johannessen (Esbjerg Svømmeklub)

Jacob M. Jørgensen (Svømmeklubben Kvik Kastrup)

Jonas Kistorp (Lyngby Svømmeklub)

Kristoffer Moos (Aalborg SvømmeklubI)

Lasse Pittioni (Gladsaxe Svøm GSC)

Magnus Sloth Poulsen (Herlev Svømning)

Nicolas Blanch (Aalborg Svømmeklub)

Niklas Hedegaard (Farum Svømmeklub)

Viktor Holm (Svømmeklubben Kvik Kastrup)

 

Her på SvømmeSport vil vi naturligvis følge stævnet alle tre dage med resultater. Men inden da, kan du smutte forbi den officielle hjemmeside for Bergen Swim Festival, hvor du kan finde masser af generel info, startlister samt livetiming og resultater, når stævnet går i gang på fredag.

 

De indledende afsnit vil fredag starte klokken 15 og lørdag og søndag klokken 9, mens finalerne vil svømmes i de to weekenddage henholdsvis klokken 17 og 15. 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.