Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

31
Juli
2018
Svømning
Swim England National Summer Meet
Sheffield
3
August
2018
Svømning
EM-langbane (Svømning)
Glasgow (GBR)
24
August
2018
Svømning
Arena Poseidon Team Cup 2018
Högevallsbadet, Lund

EM-Junior langbane

 

Nordiske Junior Langbane

 

 

Tekst
Tekst


”Jeg forventer en god tur, der kan få mig i gang igen”


25-05-2016 17:34:51:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Den 27. – 29. maj deltager Great Danes ved Bergen Swim Festival. Jonas Kistorp (Lyngby Svømmeklub) er med efter et længere skadesforløb, og han glæder sig til at skulle konkurrere igen. 


Great Danes skal sammen i aktion igen, nu ved Bergen Swim Festival, der løber af stablen fra den 27. – 29 maj. Her deltager svømmere fra hele norden og blandt andre vil de ti Great Danes svømmere også være at finde i bassinet.

Lyngbys Jonas Kistorp er en af de ti, der skal med, og han glæder sig til at skulle konkurrere igen efter en længere periode med en skulderskade.

 

- Jeg forventer en god tur, der kan få mig i gang igen efter et længere skadesforløb, fortæller Jonas. Mine forventninger i forhold til tider og resultater er mildest talt ikke høje, da jeg har været ude for konkurrencer siden januar med en skulderskade. Det bliver derfor mit første stævne siden DHM, og jeg er først nu begyndt at svømme sammensat igen efter Danish Open.

 

Jonas, der skal svømme 50 og 100 fri samt 100 fly, vil derfor hovedsageligt bruge stævnet til at finde den gode form frem igen og nyde at være ude og konkurrere med Great Danes.

 

- Jeg ved ikke helt, hvor min form er. Jeg vil derfor bruge stævnet til at finde den og glæde mig over, at jeg er til stævne igen. Men som en cykelrytter ville sige det, har jeg gode ben for tiden, da jeg stort set kun har trænet ben fra januar til Danish Open, udtaler Jonas og fortsætter:

 

- Stævnet ligger fint i forhold til den næste topning, der bliver DM-L for mig. Nedtrapningen vil så småt starte efter Bergen Swim Festival, og stævnet skal bruges til at se, hvad der skal fokuseres på i nedtrapningen.

 

Jonas deltog sidste år ved Bergen Swim Festival – dengang med sin egen klub Lyngby –så nu glæder han sig til at skulle af sted med resten af Great Danes holdet til stævnet, der tilmed er det første sammen med resten af truppen.

 

- Jeg deltog også ved stævnet sidste år, og det er et godt arrangement med masser af god svømning. Det bliver interessant at se, hvordan turen i år med Great Danes bliver anderledes end sidste år. Derudover er jeg spændt, da det også bliver mit første stævne med Great Danes, fortæller Jonas og afslutter:

 

- Jeg ønsker mest af alt at opnå glæde ved sporten igen, da stævnerne er det sjoveste, og jeg savner at konkurrere.

 

Tak til Jonas Kistorp for interviewet!

 

De ti Great Danes drenge, der skal med til Bergen Swim Festival er:

Christian V. Rasmussen (STO/Odense Svømmeklub)

Frans Johannessen (Esbjerg Svømmeklub)

Jacob M. Jørgensen (Svømmeklubben Kvik Kastrup)

Jonas Kistorp (Lyngby Svømmeklub)

Kristoffer Moos (Aalborg SvømmeklubI)

Lasse Pittioni (Gladsaxe Svøm GSC)

Magnus Sloth Poulsen (Herlev Svømning)

Nicolas Blanch (Aalborg Svømmeklub)

Niklas Hedegaard (Farum Svømmeklub)

Viktor Holm (Svømmeklubben Kvik Kastrup)

 

Her på SvømmeSport vil vi naturligvis følge stævnet alle tre dage med resultater. Men inden da, kan du smutte forbi den officielle hjemmeside for Bergen Swim Festival, hvor du kan finde masser af generel info, startlister samt livetiming og resultater, når stævnet går i gang på fredag.

 

De indledende afsnit vil fredag starte klokken 15 og lørdag og søndag klokken 9, mens finalerne vil svømmes i de to weekenddage henholdsvis klokken 17 og 15. 

Se de seneste nyheder

17-07-2018 09:22:00

Snart vil hele SvømmeDanmark få mulighed for at heppe på de rød-hvide svømmere i langbanebassinet i Glasgow. 

 
15-07-2018 19:49:00

DM-finalisterne gjorde flot figur under aftenens sidste finaleafsnit ved DM Langbane.

 
15-07-2018 18:09:00

Fire klubtrænere er udtaget til det danske EM-hold. Tre af dem sætter her ord på, hvad der skal arbejdes med frem mod sommerens europamesterskab.

 
15-07-2018 11:48:00

Talentfulde danskere har præseteret flot i Riga, hvor sommerens Nordiske Junior Mesterskaber på langbane afholdes.

 
15-07-2018 10:31:00

Alexander Aslak Nørgaard, der nu er juniorrekordholder på både 400-, 800- og 1500 meter fri, glæder sig over, at han ramte sin topning perfekt under EM Junior, hvor han blandt andet vandt en sølvmedalje.