Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

1
November
2018
Svømning
DM Åben klasse, Kortbane
DGI HUSET VEJLE
2
November
2018
Svømning
Herning Grand Prix 2018
Herning Svømmehal
8
November
2018
Svømning
DMJ, Kortbane
SVØMMESTADION DANMARK

EM-Junior langbane

 

Nordiske Junior Langbane

 

 

Tekst
Tekst


”Jeg glæder mig til at komme i dragten igen og race lidt”


19-01-2017 11:15:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I weekenden deltager en del af Great Danes-truppen ved deres første langbanestævne i år nemlig Flanders Speedo Cup. Her fortæller Josephine Holm lidt om forventningerne dertil.


11 Great Danes-svømmere kan i weekenden se frem til årets første langbanestævne, når det gælder Flanders Speedo Cup i Antwerpen. Efterfølgende skal truppen på træningslejr, hvor de til sidst vil slutte af med endnu et internationalt stævne i Luxembourg, når Euro Meet løber af stablen.

 

En af de Great Danes-svømmere, der skal med på turen er Josephine Holm fra KVIK Kastrup, der glæder sig til at komme ud til årets første internationale langbanestævne.

 

- Jeg glæder mig utrolig meget til at komme rigtig i gang med sæsonen, og så håber jeg, at jeg får en god oplevelse med masser af glade mennesker og hurtig svømning. Det er klart det vigtigste for mig, fortæller hun og fortsætter om forventningerne til sine præstationer ved stævnet:

 

- Jeg har valgt slet ikke at tænke på tider og placeringer til det første stævne, da mit mål er at få en god start på sæsonen. Når det så er sagt, har jeg selvfølgelig nogle tider, jeg rigtig gerne vil gå efter at svømme, og jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg rigtig gerne vil svømme hurtigt, for det er med til at booste mit humør en hel del!

 

Josephine stiller ved Flanders Speedo Cup op til 50, 100 og 200 fri, og hun glæder sig til at komme ud og prøve farten af på de to kortere distancer og komme godt i gang med det nye år i bassinet.

 

- Det kommer helt klart til at fungere som et opstartsstævne for mig, og så håber jeg bare på, at det bliver et sjovt et af slagsen, så jeg kan komme godt fra start. Der er trods alt mange stævner tilbage, så jeg tager det stille og roligt, men glæder mig til at komme i dragten igen og race lidt, fortæller hun.

 

Udover weekendens stævne kan Great Danes-truppen som nævnt også se frem til en efterfølgende træningslejr og endnu et internationalt stævne i næste weekend, og denne tur er noget, som Josephine mener, kan gøre godt for hendes træning og opstart:

 

- Jeg har gennem en længere periode nu kørt en meget ensformig træning, og turen vil jeg derfor bruge på at få en lidt anderledes træning i kroppen. Jeg vil udnytte de muligheder, vi har for at få rykket en masse tekniske detaljer og arbejdet med en masse teknik. Turen slutter af med stævne i Luxembourg, som er et stævne, jeg også deltog i sidste år. Det glæder jeg mig utrolig meget til at deltage i igen, og her er målet helt klart at svømme hurtigere end sidste år, og have mindst en lige så sjov tur, fortæller hun og afslutter:

 

- Jeg glæder mig utrolig meget til at være sammen med de andre fra Great Danes. Det er altid en kæmpe fornøjelse at være i det selskab, og jeg er overbevist om, at vi nok skal få en lærerig, hyggelig og ikke mindst en vildt sjov tur. Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget til at komme af sted!

 

Tak til Josephine for interviewet!

 

De 11 Great Danes, der deltager i turen, er:

Caroline Erichsen, Sigma Swim Birkerød

Giano Grillo, Hovedstadens Svømmeklub

Jacob Jørgensen, KVIK Kastrup

Jonas Kistorp, Lyngby Svømmeklub

Josefine B. Pedersen, VAT Copenhagen - MK31

Josephine Holm, KVIK Kastrup

Maj Howardsen, Sigma Swim Allerød

Maria Grandt, Hovedstadens Svømmeklub

Nicolas Blanch, Aalborg Svømmeklub

Philip Greve, Farum Svømmeklub

Tobias Bjerg, AGF

 

Udover Great Danes-truppen stiller Aalborg Svømmeklub også til start med nogle af deres svømmere ved Flanders Speedo Cup.

SvømmeSport vil dog hovedsageligt opdatere om Great Danes-truppens resultater lørdag og søndag, og du har også mulighed for selv at smutte forbi siden her, hvor program, resultater og meget mere vil fremgå.

 

Josephine Holm. Foto: Privat. 

Se de seneste nyheder

10-10-2018 14:00:00

Den nyoprettede stilling er for en person med stor sportsinteresse - gerne inden for svømmesporten.

 
08-09-2018 12:42:00

Tirsdag den 4. september gik Kennet Steiniche Kjeldsen meget pludseligt bort i en alder af blot 34 år.

 
06-09-2018 13:00:00

Nicolaj er pr. 1. september ansat som ny fysisk træner i Sportsafdelingen. 

 
06-09-2018 09:30:00

Nye ordninger pr. 1. januar 2019 er nu offentliggjort.

 
05-09-2018 13:00:00

Sælg Børnehjælpsdagens julelodder med god fortjeneste og uden økonomisk risiko.