Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

18
Juni
2024
Svømning - Svømmetider
DÅMDÅM Galla 2024, Ringe

Idrætscenter Midtfyn, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Billetsalget åbnet til Christiansborg Rundt 2013


01-02-2013 11:40:00:
Af: Nora Thomsen

Ved hurtig tilmelding er der gode penge at spare.


Midt i den vinterkolde og mørke tid kan det føles godt at drømme sig hen mod sommerens sol og varme. En måde at gøre det på, er ved at tænke på august måneds store åbent vand-begivenhed Christiansborg Rundt, som sædvanen tro afholdes den sidste lørdag i august måned – således i år den 31. august.

Her kan man vælge enten at svømme den individuelle tur rundt om Christiansborg – en frisk distance på to kilometer – eller tage del i fire-mands stafetten ”Krüger Stafetten”, hvor de to kilometer er inddelt i fire bidder á cirka 500 meter.
Som noget nyt, er det allerede nu muligt at tilmelde sig begivenheden på Dansk Svømmeunions særlige åbent vand-hjemmeside www.openwater.dk


Køb allerede i dag din billet til dette års Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten. Arkivfoto fra 2012.
Foto: Michael Vienø.

Tilmeld dig allerede nu og spar penge
Som noget nyt, har Dansk Svømmeunion valgt at åbne for billetsalget allerede i dag, fredag, den 1. februar, hvilket er meget tidligere end hvad der hidtil har været tradition for.
Samtidig med, at der allerede nu er åbnet for billetsalget, har Dansk Svømmeunion valgt at tilbyde rabat ved hurtig tilmelding. Der er således penge at spare for de mange motionssvømmere, som allerede nu ved, at de gerne vil tage del i den unikke svømmebegivenhed i slutningen af sommeren.
 
Ottende gang at kanalerne fyldes med svømmere
Det er i år ottende gang at Dansk Svømmeunion arrangerer Christiansborg Rundt, mens det er tredje gang at også Krüger Stafetten er med på programmet.
Sidste år deltog 1103 svømmere i Christiansborg Rundt, mens Krüger Stafetten havde deltagelse af 33 hold.
Deltagerrekorden for den individuelle tur rundt om Christiansborg er på 1204, hvilket var det antal, der gennemførte svømmeturen på de to kilometer tilbage i 2010.
Hos Dansk Svømmeunion er det håbet, at der til sommer sættes ny deltagerrekord og det gerne med mange flere deltagere. Således kan der sagtens sendes op til 2.000 svømmere afsted i heats i løbet af lørdagen. 

Både Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten har start og mål i havnebassinet ud for Den sorte Diamant. Fra startpontonen i havnebassinet går turen mod Knippelsbro, forbi Børsen, Højbro Plads og Gammel Strand og slutter med opløb foran Den sorte Diamant.

For mere information om Christiansborg Rundt/Krüger Stafetten og tilmelding – se www.openwater.dk

Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten afholdes i samarbejde med TrygFonden Kystlivredning, Krüger, By & Havn, Det Kongelige Bibliotek-Den Sorte Diamant, Dansk Erhverv og Politiken (mediepartner).

For yderligere information om Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten 2013 kan Dansk Svømmeunions udviklingskonsulent Morten Hinnerup kontaktes på telefon: 4439 4468 / mobil: 2916 0903. 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.