Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Sportschef fortæller om de nye tiltag ved Danish Open


05-04-2016 19:15:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I år vil der være en række ændringer ved Danish Open i Bellahøj Svømmestadion, som ikke er set hidtil. Sportschef Lars Green Bach uddyber her, hvad disse ændringer indebærer.


Ved dette års Danish Open vil der kunne ses en række ændringer i forhold til tidligere år. Dette indebærer blandt andet, at konkurrencerne forløber over fem dage i stedet for fire, akkreditering til svømmere, trænere/leder, officials og presse, professionel DJ ved finaleafsnittene og billetsalg til finaleafsnittene.

Netop billetsalg ved finaleafsnittene er noget, som sportschef Lars Green Bach fortæller lidt om herunder:

 

- Billetsalget er en del af flere andre ændringer af Danish Open, som tilsammen skal være med til at styrke og videreudvikle kvaliteten og den almene interesse for konkurrencerne i dansk svømmesport. Det er et af de første spæde skridt i forhold til at arbejde mere kommercielt med de sportslige ”produkter”, som vi har i dansk svømning, og som faktisk har en reel værdi, fortæller sportschefen og fortsætter:

 

- Initiativet er blevet til på baggrund af anbefalinger fra en ad hoc arbejdsgruppe under Sportsafdelingens stævneudvalg. Danish Open bliver første stævne, hvor vi skal gøre os erfaringer med flere af disse anbefalinger, så vi kan få et festligt Danish Open med et godt sportsligt niveau.

I år er proportionerne for stævnet bl.a. ændret som følge af en ny stævne- og mesterskabsstruktur, således stævneafsnittene bliver kortere. Også selvom stævnet har alle individuelle løb. Det er en forbedring for især de svømmere, trænere, ledere og officials, som skal præstere under stævnet. Men også for de tilskuere, der skal følge med fra den nye publikumstribune i Bellahøj Svømmestadion.

 

Og Lars Green Bach mener bestemt ikke, at der er risiko for at miste tilskuer på dette nye tiltag, da priserne på billetterne er ganske fornuftige.

 

- Med de billetpriser vi vil gøre os erfaringer med i år, forventer jeg ikke, at det skulle blive en problemstilling med antal af tilskuere, udtaler han. Og kigger vi på, hvad billetter til danske sportsarrangementer på et lavere internationalt sportsligt niveau koster, synes jeg, vi ligger meget fornuftigt med det høje sportslige niveau, der er i dansk svømmesport.  

 

Tak til Lars Green Bach for interviewet!

 

Billetterne til Danish Open finaleafsnittene kan købes via dette link på billetto.dk eller i indgangen under stævnet.   

 

Billetpriserne er kr. 50,00 for voksne (over 14 år) og kr. 25,00 for børn fra 3-14 år.

 

Finalerne under Danish Open vil svømmes klokken 17:30 onsdag til lørdag og klokken 17:00 søndag, mens de indledende heats svømmes alle stævnets dage klokken 10:00, hvor der er gratis adgang for alle.  

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.