Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
06-07-2020 11:20:34
 
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
August
2020
5
September
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Sportschef fortæller om de nye tiltag ved Danish Open


05-04-2016 19:15:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I år vil der være en række ændringer ved Danish Open i Bellahøj Svømmestadion, som ikke er set hidtil. Sportschef Lars Green Bach uddyber her, hvad disse ændringer indebærer.


Ved dette års Danish Open vil der kunne ses en række ændringer i forhold til tidligere år. Dette indebærer blandt andet, at konkurrencerne forløber over fem dage i stedet for fire, akkreditering til svømmere, trænere/leder, officials og presse, professionel DJ ved finaleafsnittene og billetsalg til finaleafsnittene.

Netop billetsalg ved finaleafsnittene er noget, som sportschef Lars Green Bach fortæller lidt om herunder:

 

- Billetsalget er en del af flere andre ændringer af Danish Open, som tilsammen skal være med til at styrke og videreudvikle kvaliteten og den almene interesse for konkurrencerne i dansk svømmesport. Det er et af de første spæde skridt i forhold til at arbejde mere kommercielt med de sportslige ”produkter”, som vi har i dansk svømning, og som faktisk har en reel værdi, fortæller sportschefen og fortsætter:

 

- Initiativet er blevet til på baggrund af anbefalinger fra en ad hoc arbejdsgruppe under Sportsafdelingens stævneudvalg. Danish Open bliver første stævne, hvor vi skal gøre os erfaringer med flere af disse anbefalinger, så vi kan få et festligt Danish Open med et godt sportsligt niveau.

I år er proportionerne for stævnet bl.a. ændret som følge af en ny stævne- og mesterskabsstruktur, således stævneafsnittene bliver kortere. Også selvom stævnet har alle individuelle løb. Det er en forbedring for især de svømmere, trænere, ledere og officials, som skal præstere under stævnet. Men også for de tilskuere, der skal følge med fra den nye publikumstribune i Bellahøj Svømmestadion.

 

Og Lars Green Bach mener bestemt ikke, at der er risiko for at miste tilskuer på dette nye tiltag, da priserne på billetterne er ganske fornuftige.

 

- Med de billetpriser vi vil gøre os erfaringer med i år, forventer jeg ikke, at det skulle blive en problemstilling med antal af tilskuere, udtaler han. Og kigger vi på, hvad billetter til danske sportsarrangementer på et lavere internationalt sportsligt niveau koster, synes jeg, vi ligger meget fornuftigt med det høje sportslige niveau, der er i dansk svømmesport.  

 

Tak til Lars Green Bach for interviewet!

 

Billetterne til Danish Open finaleafsnittene kan købes via dette link på billetto.dk eller i indgangen under stævnet.   

 

Billetpriserne er kr. 50,00 for voksne (over 14 år) og kr. 25,00 for børn fra 3-14 år.

 

Finalerne under Danish Open vil svømmes klokken 17:30 onsdag til lørdag og klokken 17:00 søndag, mens de indledende heats svømmes alle stævnets dage klokken 10:00, hvor der er gratis adgang for alle.  

Se de seneste nyheder

06-07-2020 12:18:40

FINA oplyser, at de arbejder på at udvide svømmeprogrammet ved OL.

 
06-07-2020 11:20:34

Instagram-takeover med Pernille Blume på TV2 SPORTs Instagram-profil.

 
04-07-2020 16:40:53

Aalborg Svømmeklubs mangeårige cheftræner overrækkes æresbevis til sin afskedsreception.

 
03-07-2020 13:02:48

Konkurrencetrænere bør udnytte træningspotentialet i åbent vand, mener FINA-dommer.

 
02-07-2020 15:27:52

Sportsafdelingen orienterer om den seneste tids sportslige nyheder.