Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

13
November
2019
Svømning - Svømmetider
ISK Klubmesterskab 2019, Ikast

Ikast Svømmecenter (træningshallen)

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Sportschef fortæller om de nye tiltag ved Danish Open


05-04-2016 19:15:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I år vil der være en række ændringer ved Danish Open i Bellahøj Svømmestadion, som ikke er set hidtil. Sportschef Lars Green Bach uddyber her, hvad disse ændringer indebærer.


Ved dette års Danish Open vil der kunne ses en række ændringer i forhold til tidligere år. Dette indebærer blandt andet, at konkurrencerne forløber over fem dage i stedet for fire, akkreditering til svømmere, trænere/leder, officials og presse, professionel DJ ved finaleafsnittene og billetsalg til finaleafsnittene.

Netop billetsalg ved finaleafsnittene er noget, som sportschef Lars Green Bach fortæller lidt om herunder:

 

- Billetsalget er en del af flere andre ændringer af Danish Open, som tilsammen skal være med til at styrke og videreudvikle kvaliteten og den almene interesse for konkurrencerne i dansk svømmesport. Det er et af de første spæde skridt i forhold til at arbejde mere kommercielt med de sportslige ”produkter”, som vi har i dansk svømning, og som faktisk har en reel værdi, fortæller sportschefen og fortsætter:

 

- Initiativet er blevet til på baggrund af anbefalinger fra en ad hoc arbejdsgruppe under Sportsafdelingens stævneudvalg. Danish Open bliver første stævne, hvor vi skal gøre os erfaringer med flere af disse anbefalinger, så vi kan få et festligt Danish Open med et godt sportsligt niveau.

I år er proportionerne for stævnet bl.a. ændret som følge af en ny stævne- og mesterskabsstruktur, således stævneafsnittene bliver kortere. Også selvom stævnet har alle individuelle løb. Det er en forbedring for især de svømmere, trænere, ledere og officials, som skal præstere under stævnet. Men også for de tilskuere, der skal følge med fra den nye publikumstribune i Bellahøj Svømmestadion.

 

Og Lars Green Bach mener bestemt ikke, at der er risiko for at miste tilskuer på dette nye tiltag, da priserne på billetterne er ganske fornuftige.

 

- Med de billetpriser vi vil gøre os erfaringer med i år, forventer jeg ikke, at det skulle blive en problemstilling med antal af tilskuere, udtaler han. Og kigger vi på, hvad billetter til danske sportsarrangementer på et lavere internationalt sportsligt niveau koster, synes jeg, vi ligger meget fornuftigt med det høje sportslige niveau, der er i dansk svømmesport.  

 

Tak til Lars Green Bach for interviewet!

 

Billetterne til Danish Open finaleafsnittene kan købes via dette link på billetto.dk eller i indgangen under stævnet.   

 

Billetpriserne er kr. 50,00 for voksne (over 14 år) og kr. 25,00 for børn fra 3-14 år.

 

Finalerne under Danish Open vil svømmes klokken 17:30 onsdag til lørdag og klokken 17:00 søndag, mens de indledende heats svømmes alle stævnets dage klokken 10:00, hvor der er gratis adgang for alle.  

Se de seneste nyheder

10-11-2019 21:51:00

Fire aktive dage i bassinet i Esbjerg er afsluttet med udtagelse af 23 svømmere til EM på kortbane samt otte svømmere til NM på kortbane.

 
08-11-2019 18:07:00

Den tidligere elitesvømmer er i dag indehaver af rekorden i at være verdensrekordholder.

 
07-11-2019 07:50:00

De kommende Årgangstræner- og Børnetræneruddannelser har frist for tilmelding henholdsvis den 18. december for Årgangstræneruddannelsen og 11. december for Børnetræneruddannelse.
 

 
06-11-2019 09:28:00

Svømmere fra 58 danske klubber har meldt deres ankomst ved DM på kortbane i Svømmestadion Danmark.

 
03-11-2019 21:00:00

Det danske hold kommer i 2019 til at bestå af 21 svømmere.