Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

15
November
2018
Svømning
World Cup - Singapore (SGP)
Singapore (SGP)
17
November
2018
Svømning
DM-H Åben Turnering, indl. Vest
Durup Svømmehal
17
November
2018
Svømning
DM-H Åben Turnering, indl. Øst
Gribskov Svømmehal

EM-Junior langbane

 

Nordiske Junior Langbane

 

 

Tekst
Tekst


"Det lykkedes til sidst, og det er det vigtigste"


17-04-2016 20:30:00:
Af: Anna Birkbak

Lyngbys Mikkel-Emil Rosenbom havde én chance tilbage for et EJM-krav i aftenens 100 fly-finale. Men det var nok!


Der var ikke tvivl om, hvem der var "vinderen" af 100 butterfly her til aften. Han blev samlet nummer fire, men han gjorde det, han kom for: EJM-kravtiden.

 

Med tiden 55.27 på scoreboardet var Mikkel-Emil Rosenbom 28/100 under kravtiden til EJM på distancen, og det var en tydelig forløsning for Lyngby-svømmeren, der ikke formåede at tage kravet på 200 butterfly, hans primære løb.

 

- 200 fly var min største chance. Jeg har haft mest fokus på den 200 fly, og det var da ny PR, så den kan jeg være tilfreds med, men det lykkedes desværre ikke. Jeg var syv tiendedele fra kravet. Så nu er jeg bare super lettet over, at det lykkedes. Jeg var selvfølgelig lidt nervøs stadigvæk, og det var sidste skud i bøssen. Så jeg gav den alt, hvad jeg kunne, fra start af, og så håbede jeg på, at det holdt hjem. Heldigvis gik det super godt, det hele spillede, og det var også en ny PR, så jeg er super tilfreds.

 

Lyngby-svømmeren har haft en lidt sværere sæson end sidste år, og han har blandt andet døjet med en skulderskade ved Østdanske Langbanemesterskaber. Desuden gør Mikkel-Emil opmærksom på, at det er hans første Danish Open, og at det hele har været meget nyt:

 

- Jeg har ikke rigtig vist, hvordan det hele fungerede. Jeg har været rigtig nervøs, og det har påvirket mig en hel del. Det har ikke været mit bedste stævne, og det er ikke gået, som jeg har håbet på. Jeg har også været træt her de sidste par dage, jeg er ikke vant til sådan et langt stævne. Men nu er jeg lettet, og nu skal jeg bare nyde det.

 

Holdet til EJM blev efter sidste finaleafsnit her på Bellahøj præsenteret af talentansvarlig Thomas Stub. Og det var hele 25 svømmere, der i år har kvalificeret sig til mesterskaberne, hvilket er det største hold nogensinde. Så der er masser at glæde sig til for flysvømmeren:

 

- Vi er et dobbelt så stort hold,som sidste år. Det bliver rigtig sjovt, og mange af drengene snakker jeg med til daglig. Alle fik det, de havde regnet med, hvis ikke mere, så det bliver sindssygt fedt at komme af sted i år.

 

Mange tak til Mikkel-Emil Rosenbom, som herunder ses yderst til højre med Julie Kepp Jensen og sin tidligere træner Jason Christensen (venstre). Foto: lsk.dk.

  

Se de seneste nyheder

12-11-2018 15:11:00

Holdet blev udtaget i forlængelse af DM Junior søndag aften i Svømmestadion Danmark i Esbjerg.

 
12-11-2018 07:34:00

I DM Junior mesterskabernes sidste finaleafsnit søndag aften præsterede Sigma Swim Birkerød svømmeren endnu en dansk juniorrekordtid.

 
11-11-2018 11:38:00

På tredje- og dermed sidstedagen af World Cup afsnittet i Tokyo var Danmarks Pernille Blume og Rikke Møller Pedersen med videre til finaler.
 

 
10-11-2018 15:08:00

På andendagen af World Cup-afsnittet i Tokyo blev der præsteret flere flotte resultater af Danmarks svømmere – herunder tre personlige rekorder.

 

 
09-11-2018 12:02:00

Danmark deltager i disse dage med syv svømmere ved World Cup afsnittet i Tokyo. På førstedagen blev det til dansk finaledeltagelse i to discipliner.