Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Juni
2018
Svømning
SetteColli
Rom
30
Juni
2018
Svømning
DM Årgang Langbane
Bellahøj Svømmestadion
4
Juli
2018
Svømning
EM-junior langbane
Helsinki (FIN)

Glasgow International Swim Meet

 

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Husk at deltage i konkurrencen om en ny TYR-rygsæk!


14-04-2016 17:10:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Del dit fede stemningsbillede fra Danish Open på Instagram og deltag i konkurrencen om en ny fed TYR-rygsæk.


Danish Open er i fuld gang på Bellahøj Svømmestadion, hvilket også betyder, at konkurrencen om at vinde en hel ny og lækker TYR-rygsæk er sat i gang!

Så husk at lægge dit fede stemningsbillede fra stævnet på Instagram og hashtag det #DOswim2016 og #TYRDanmark, så er du med i konkurrencen. Du er også meget velkommen til at tagge Dansk Svømmeunions officielle Instagram-profil @dansksvommeunion.

 

Det kan være alt fra et fedt sejrsbillede, en god holdkammerat, et konkurrencebillede eller en der netop har svømmet under kravtiden til OL, EM eller EJM.

 

Så skynd dig ind og vær med! Så udvælger SvømmeSport på mandag efter stævnet de tre bedste, og vinderen får direkte besked.

 

 

 

Dette er en af de fede TYR-rygsække, du kan vinde, hvis du deltager i konkurrencen på Instagram! 

Se de seneste nyheder

22-06-2018 09:34:00

Rikke Møller Pedersen er netop blevet bachelor og fortæller her om sine gode erfaringer med at være studerende og elitesvømmer på samme tid.
 

 
19-06-2018 20:08:00

NTC-cheftræner, Martin Truijens godkender de danske præstationer under Mare Nostrum, hvor det blev til flere danske podieplaceringer.

 
17-06-2018 16:39:00

Roskilde Fjord dannede rammerne om årets afholdelse af DM på 5 kilometer i åbent vand, der blev svømmet tidligere i dag. 

 
11-06-2018 21:00:00

Lærke Ruby begyndte at svømme Open Water tilbage i 2014. I år skal hun for tredje gange deltage ved det Europæiske Juniormesterskab for Juniorer i Open Water. Målet er klart. Hun drømmer om at blive en af Danmarks bedste. 

 
08-06-2018 08:55:00

Samtidig indstiller klubben samarbejdet med sportschef Ricki Clausen. Læs klubbens udsendte pressemeddelelse her.