Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Katrine Bukh Villesen forbedrer formiddagens juniorrekord på 200 fly!


13-04-2016 19:30:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Katrine Bukh Villesen kunne her til aften fornye sin juniorrekord i 200 butterfly fra formiddagens heats med et halvt sekund.


Endnu engang kunne Katrine Bukh Villesen (Thisted Svømmeklub) fornye sin juniorrekord i 200 fly. Ved aftenens finale formåede hun at skære et halvt sekund af tiden fra formiddagens indledende heat, så nu lyder den danske juniorrekord i 200 fly på 2:14.03.

 

SvømmeSport fik fat på juniorsvømmeren efter præmieoverrækkelsen til en kort kommentar, der var megt tilfreds og overrasket over dagens præstationer.

 

- Jeg er meget overrasket over det. Det er mega fedt! Det var ikke lige 200 fly, jeg havde regnet med at slå juniorrekord i, fortæller Katrine. Jeg svømmer selvfølgelig meget 400 medley, så jeg får trænet meget fly, men jeg havde ikke lige regnet med, at jeg skulle vinde eller slå to juniorrekorder i 200 fly.

 

- Mine forventninger til Danish Open har været at kvalificere mig til EJM, hvilket jeg har gjort nu, og så har jeg svømmet nogle rigtig gode tider, så jeg er meget tilfreds.

 

- Jeg har glædet mig rigtig meget til at komme ud og få svømmet hurtigt, så resten af ugen skal jeg bare ud og have nogle gode resultater, slutter en glad Katrine af.

 

Stort tillykke til Katrine med juniorrekorden og kval-tiden til EJM.

 

Du kan se alle dagens resultater på Livetiming.

 

Her ses Katrine Bukh Villesen ved DM på kortbane i november sidste år. 

Se de seneste nyheder

21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.

 
19-04-2018 22:44:44

 

 

 Landstræner Dean Boles evaluerer Danish Open, som blev afholdt på Bellahøj Svømmestadion i sidste uge. 


 
19-04-2018 21:35:53

Nikolaj Kirketerp-Møller har høje forventninger til sig selv, når der på søndag afholdes DM i bassinlivredning. Her får han at se om træningsplanen har båret frugt, og han går efter at kvalificere sig til VM.