Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Juni
2018
Svømning
SetteColli
Rom
30
Juni
2018
Svømning
DM Årgang Langbane
Bellahøj Svømmestadion
4
Juli
2018
Svømning
EM-junior langbane
Helsinki (FIN)

Glasgow International Swim Meet

 

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Fra SwimMac til World Cup


27-10-2015 18:37:13:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Efter et veloverstået ophold hos SwimMac i North Carolina, er Daniel Skaaning nu klar til de to World Cups i Doha og Dubai.


Den 2. og 3. samt den 6. og 7. november svømmes der World Cup henholdsvis i Doha og Dubai, og det er med deltagelse fra tre danske svømmere, nemlig Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub/NTC), Viktor B. Bromer (Aalborg Svømmeklub) og Daniel Skaaning (STT-VAT/NTC).

 

Torsdag kommer Daniel Skaaning hjem fra et veloverstået besøg hos SwimMac i North Carolina, USA, hvor han sammen med Pernille Blume (Gladsaxe Svøm) i tre uger har været under hård træning. Allerede lørdag morgen drager Daniel så igen videre – denne gang til Doha for at deltage i FINA's syvende World Cup.

 

Daniel Skaaning ser frem til at skulle deltage i de to World Cups og mener selv, at opholdet ved SwimMac kan være en fordel.

 

- Mit ophold i SwimMac, tror jeg, vil gøre mine aftenpræstationer meget bedre, fortæller svømmeren. Vi har svømmet rigtig mange hårde træningspas i træk, som kan simulere at svømme hurtigt om morgenen til et stævne, og så gøre det endnu bedre om aftenen.

 

Daniel regner med at skulle svømme 100, 200 og 400 fri både i Doha og Dubai og glæder sig til at skulle deltage og igen komme ud og konkurrere.

 

- Jeg håber meget på at komme til at svømme nogle finaler, men generelt bliver det bare rigtig godt at race igen, fortæller Daniel og fortsætter:

 

- Det bliver mine første konkurrencer siden VM, og med en masse god og hård træning, både derhjemme og i SwimMac, er jeg sikker på, at jeg nok skal svømme nogle gode og hurtige tider.

 

Og selvom dette stævne ikke er en topning eller det klare fokus i sæsonen, bliver det alligevel godt for den garvede svømmer at komme ud og prøve formen af og konkurrere på international plan igen.

 

- For mit vedkommende er World Cup et step på vejen mod Trials, udtaler Daniel. Jeg svømmer ikke noget seriøst kortbane i år grundet OL, så DM bliver også lidt alternativt. Ellers skal formen testes og sommerens rust bankes af.

 

- Det er første konkurrence i sæsonen, så jeg glæder mig til at komme ud og give den gas igen, slutter Daniel af.

 

Husk, at vi her på siden naturligvis bringer resultatopfølgning fra begge World Cups og udover det, kan du også følge de tre danskere og resten af svømmerne på TV2 Sport, hvor de sender finalerne. 
Tags: World Cup

Se de seneste nyheder

22-06-2018 09:34:00

Rikke Møller Pedersen er netop blevet bachelor og fortæller her om sine gode erfaringer med at være studerende og elitesvømmer på samme tid.
 

 
19-06-2018 20:08:00

NTC-cheftræner, Martin Truijens godkender de danske præstationer under Mare Nostrum, hvor det blev til flere danske podieplaceringer.

 
17-06-2018 16:39:00

Roskilde Fjord dannede rammerne om årets afholdelse af DM på 5 kilometer i åbent vand, der blev svømmet tidligere i dag. 

 
11-06-2018 21:00:00

Lærke Ruby begyndte at svømme Open Water tilbage i 2014. I år skal hun for tredje gange deltage ved det Europæiske Juniormesterskab for Juniorer i Open Water. Målet er klart. Hun drømmer om at blive en af Danmarks bedste. 

 
08-06-2018 08:55:00

Samtidig indstiller klubben samarbejdet med sportschef Ricki Clausen. Læs klubbens udsendte pressemeddelelse her.