Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Cheflandstræneren ser frem til de to World Cups


29-10-2015 14:41:03:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Danmarks cheflandstræner Nick Juba glæder sig til World Cup i Doha og Dubai og ser det som en god mulighed for at komme ordentligt i gang med sæsonen igen.


På mandag i næste uge går det løs, når Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub/NTC), Viktor B. Bromer (Aalborg Svømmeklub) og Daniel Skaaning (STT-VAT/NTC) deltager ved World Cup i Doha – første stop på en tur, der også indebærer en World Cup i Dubai den 6. – 7. november.

 

Cheflandstræner Nick Juba er udmærket klar over, at disse konkurrencer ligger først i sæsonen, hvilket betyder, at svømmerne reelt set ikke har været ude og konkurrere siden VM i Kazan i august, men ikke desto mindre glæder han sig til at se noget god dansk svømning som altid.

 

- The swimmers who are going look and sound to be in good shape but, of course, they haven’t really raced since the World Championships in August, fortæller Nick og fortsætter:

 

- To me the World Cups are about the two ’P’s – preperation and practice – both crucial elements in what is, of course, a very important season.

 

Som de to deltagende svømmere Daniel Skaaning og Viktor B. Bromer allerede har udtalt til SvømmeSport, er disse to stævner langt fra en topning og ses som et stævne, der ligger midt i en hård træningsperiode. Derfor forventes der ikke verdensklassesvømning, men derimod fungerer stævnet som en god mulighed for svømmerne for at komme ud og teste formen af. Som Nick Juba også bider mærke i, er det en god mulighed for at få svømmet større stævner på langbane.

 

- I look forward to some decent early season swims, udtaler Nick. Doha and Dubai are rare opportunities to race long-course at a time when high-class long-course meets are hard to find.

 

- I hope that they race fast, enjoy themselves and gain some knowledge about themselves from the experience.

 

Husk, at når svømmerne i næste uge går i gang, er det muligt at tune ind på TV2 Sport, hvor de vil sende fra finalerne både i Doha og Dubai.
Tags: World Cup

Se de seneste nyheder

21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.

 
19-04-2018 22:44:44

 

 

 Landstræner Dean Boles evaluerer Danish Open, som blev afholdt på Bellahøj Svømmestadion i sidste uge. 


 
19-04-2018 21:35:53

Nikolaj Kirketerp-Møller har høje forventninger til sig selv, når der på søndag afholdes DM i bassinlivredning. Her får han at se om træningsplanen har båret frugt, og han går efter at kvalificere sig til VM.