Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Cheflandstræneren ser frem til de to World Cups


29-10-2015 14:41:03:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Danmarks cheflandstræner Nick Juba glæder sig til World Cup i Doha og Dubai og ser det som en god mulighed for at komme ordentligt i gang med sæsonen igen.


På mandag i næste uge går det løs, når Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub/NTC), Viktor B. Bromer (Aalborg Svømmeklub) og Daniel Skaaning (STT-VAT/NTC) deltager ved World Cup i Doha – første stop på en tur, der også indebærer en World Cup i Dubai den 6. – 7. november.

 

Cheflandstræner Nick Juba er udmærket klar over, at disse konkurrencer ligger først i sæsonen, hvilket betyder, at svømmerne reelt set ikke har været ude og konkurrere siden VM i Kazan i august, men ikke desto mindre glæder han sig til at se noget god dansk svømning som altid.

 

- The swimmers who are going look and sound to be in good shape but, of course, they haven’t really raced since the World Championships in August, fortæller Nick og fortsætter:

 

- To me the World Cups are about the two ’P’s – preperation and practice – both crucial elements in what is, of course, a very important season.

 

Som de to deltagende svømmere Daniel Skaaning og Viktor B. Bromer allerede har udtalt til SvømmeSport, er disse to stævner langt fra en topning og ses som et stævne, der ligger midt i en hård træningsperiode. Derfor forventes der ikke verdensklassesvømning, men derimod fungerer stævnet som en god mulighed for svømmerne for at komme ud og teste formen af. Som Nick Juba også bider mærke i, er det en god mulighed for at få svømmet større stævner på langbane.

 

- I look forward to some decent early season swims, udtaler Nick. Doha and Dubai are rare opportunities to race long-course at a time when high-class long-course meets are hard to find.

 

- I hope that they race fast, enjoy themselves and gain some knowledge about themselves from the experience.

 

Husk, at når svømmerne i næste uge går i gang, er det muligt at tune ind på TV2 Sport, hvor de vil sende fra finalerne både i Doha og Dubai.
Tags: World Cup

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.