Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Jeg føler mig godt tilpas”


15-10-2013 10:27:41:
Af: Anna Birkbak

Efter en længere pause fra klorvandet er Jeanette Ottesen Gray klar til at konkurrere ved World Cup.


Ovenpå et forrygende VM, der blandt andet kulminerede i en guldmedalje på 50 butterfly, og derefter deltagelse i to World Cup stævner, var det tid til en længere ferie for Jeanette Ottesen Gray. Vi har talt med hende om hendes time off og om tanker om den kommende sæson. Læs med herunder:

 

Hej Jeanette. Hvad gjorde du efter VM og World Cup i august?

”Lige efter jeg kom hjem fra det hele, tog jeg på ferie med Bobby. Vi var af sted på en dejlig ferie i 8 dage, og det var virkelig tiltrængt! Jeg lavede slet ikke noget, lå nærmest bare ned i alle 8 dage. Derefter har jeg bare hygget, været lidt rundt og besøge nogle venner og bare holdt mig langt væk fra vandet. Jeg havde brug for en pause, også fordi der er en lang sæson forude.”

 

Hvordan har du det med at skulle alene af sted til Dubai og Doha?

”Det har jeg det fint med! Jeg elsker faktisk at være alene af sted, så kan man klare tingene selv. Sidste år var jeg alene rundt til alle World Cups i Asien, og det var bare rigtig fedt at kunne styre tingene selv.”

 

Hvordan har du det nu, inden du skal i gang med World Cup?

”Jeg føler mig godt tilpas. Jeg deltager mest for træningens skyld og glæder mig selvfølgelig til at komme i gang igen. Men man er jo altid lidt betænkelig ved at komme tilbage fra ferie, det er jo aldrig vildt fedt at starte op igen. Jeg har nogle crawl-løb, og jeg har arbejdet en del på min teknik, så nu må vi se hvordan det går!”

 

Mange tak til Jeanette for hendes tid. SvømmeSport ønsker hende held og lykke når det går løs.Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.