Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

16
April
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


”Jeg føler mig godt tilpas”


15-10-2013 10:27:41:
Af: Anna Birkbak

Efter en længere pause fra klorvandet er Jeanette Ottesen Gray klar til at konkurrere ved World Cup.


Ovenpå et forrygende VM, der blandt andet kulminerede i en guldmedalje på 50 butterfly, og derefter deltagelse i to World Cup stævner, var det tid til en længere ferie for Jeanette Ottesen Gray. Vi har talt med hende om hendes time off og om tanker om den kommende sæson. Læs med herunder:

 

Hej Jeanette. Hvad gjorde du efter VM og World Cup i august?

”Lige efter jeg kom hjem fra det hele, tog jeg på ferie med Bobby. Vi var af sted på en dejlig ferie i 8 dage, og det var virkelig tiltrængt! Jeg lavede slet ikke noget, lå nærmest bare ned i alle 8 dage. Derefter har jeg bare hygget, været lidt rundt og besøge nogle venner og bare holdt mig langt væk fra vandet. Jeg havde brug for en pause, også fordi der er en lang sæson forude.”

 

Hvordan har du det med at skulle alene af sted til Dubai og Doha?

”Det har jeg det fint med! Jeg elsker faktisk at være alene af sted, så kan man klare tingene selv. Sidste år var jeg alene rundt til alle World Cups i Asien, og det var bare rigtig fedt at kunne styre tingene selv.”

 

Hvordan har du det nu, inden du skal i gang med World Cup?

”Jeg føler mig godt tilpas. Jeg deltager mest for træningens skyld og glæder mig selvfølgelig til at komme i gang igen. Men man er jo altid lidt betænkelig ved at komme tilbage fra ferie, det er jo aldrig vildt fedt at starte op igen. Jeg har nogle crawl-løb, og jeg har arbejdet en del på min teknik, så nu må vi se hvordan det går!”

 

Mange tak til Jeanette for hendes tid. SvømmeSport ønsker hende held og lykke når det går løs.Se de seneste nyheder

03-04-2020 11:47:38

På sit eget high performance svømmeinstitut i Holland lærer den danske træner Ricky Jørgensen fra sig. To af de svømmere, han samarbejder med, er sprinteren Tamara van Vliet og det unge stjernefrø Luc Kroon.

 
02-04-2020 09:27:34

Hjemmeskole og mindre træning giver Mikkel Gadgaard mulighed for at tilbringe mere tid hjemme hos familien.

 
01-04-2020 14:36:19

Swim Team Neptun bruger lockdown-perioden til at udvikle og optimere indsatser, der tit overses i en travl hverdag.

 
01-04-2020 10:48:34

Victor Nygaard fra H2Odense hopper i våddragten og holder formen ved lige.

 
31-03-2020 17:23:53

Pr 1. august 2020 overtager Bjørn Sørensen cheftrænerjobbet i Aalborg Svømmeklub. Bjørn kommer fra en stilling som cheftræner i AGF Svømning.