Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
06-01-2019 00:41:22
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

25
Januar
2019
Svømning
Euro Meet
Luxembourg
25
Januar
2019
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
26
Januar
2019
Svømning
Limfjords Cup 2019
Struer Energi Park

NM & NM-Junior 

 

Tekst
Tekst


Lotte Friis skifter til Gentofte Svømmeklub


31-10-2014 09:30:00:
Af: Anne Vegeberg Hansen

Landsholdssvømmeren genforenes med den amerikanske træner Chris DeSantis i sin nye klub.


Igennem en periode har Lotte Friis været tilknyttet det nordsjællandske svømmefællesskab Sigma. Men per 1. november vil den 26-årige elitesvømmer repræsentere Gentofte Svømmeklub.

 

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse fredag.

 

Klubskifte ændrer dog ikke på, at Lotte Friis Lotte forbliver i Baltimore, hvor hun sammen med sin træner Bob Bowman forbereder sig til OL i Rio i 2016.

 

Men når hun er i Danmark, vil Gentofte Svømmeklub være hendes klub.

 

Landsholdssvømmeren udtaler i pressemeddelelsen, at hun har behov for at være tilknyttet en klub, hvor hun føler sig hjemme, og som giver hende det bedste miljø socialt såvel som træningsmæssigt for at opnå succes i den internationale konkurrence:

 

- Og det kan Gentofte Svømmeklub tilbyde mig, siger Lotte Friis.

 

Med sit klubskifte bliver Danmarks mest succesrige langdistancesvømmer genforenet med den amerikanske cheftræner Chris DeSantis, som hun kender både fra sin tid i Sigma, men også fra sin amerikanske klub i Baltimore, hvor DeSantis spillede en afgørende rolle i forhold til hendes træning.

 

- Vi meget stolte af at byde Lotte velkommen i Gentofte Svømmeklub, da Lotte netop er en af  de danske sportsstjerner i verdenseliten, der udover sin sport kan meget mere, udtaler Chris DeSantis ifølge pressemeddelelsen.

 

Han påpeger samtidig, at en topsvømmer som Lotte Friis netop er hvad, klubben kan bruge:

 

- Lotte er en fantastisk svømmer, men hun er også er en pige med hjertet det rette sted. Og da vi i Gentofte Svømmeklub netop er i færd med at opbygge en klub, hvor svømmere skal kunne se ud over Danmarks grænser og opnå international succes og resultater, er det vigtigt for os at få en kapacitet som Lotte med på kanten. 

 

- Det er derfor en fantastisk  gave og mulighed, at Lotte netop har valgt Gentofte, og vi ønsker at gøre brug af Lottes erfaring og positive væsen til netop at hjælpe os med at komme dertil, slutter Chris DeSantis. 

Se de seneste nyheder

14-01-2019 11:23:00

En af Danmarks største svømmeprofiler, Rikke Møller Pedersen, har besluttet at indstille sin internationale svømmekarriere.

 
10-01-2019 07:40:00

Klubben har søgt langt uden for Danmarks grænser og har nu ansat amerikanske Kasey Foley som den nye træner.

 
06-01-2019 00:41:22

Lotte Friis optaget som nyt medlem af Sportens Hall of Fame ved Sport 2018

 
04-01-2019 16:15:00

Drømmen om at konkurrere med verdens bedste og svømme sig til medaljer ved de største mesterskaber er uforandret, selvom Sarah Bro har valgt at sige farvel til det Nationale Træningscenter. 

 
19-12-2018 10:16:00

Efter godt to et halvt år på Bellahøj siger Gustav Friberg farvel til det Nationale Træningscenter for at fortsætte sin svømmekarriere i et andet stærkt træningsmiljø.