Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Marts
2019
29
Marts
2019
Svømning
Vest Årgang Kortbane
THYHALLENS SVØMMECENTER

EISM 2019

 

 

Tekst
Tekst


Nye træningsrammer for Lotte


06-10-2012:
Af: Tine Jespersen

Nye træningsrammer for Lotte den forestående sæson


- Hvis du havde spurgt mig før London, havde jeg sagt, at jeg helt sikkert ikke var med i Rio. Nu ved jeg ikke. Jeg vil afgjort ikke udelukke det, men OL om 4 år er ikke mit mål, som London har været det de seneste 4 år. Nu tager jeg et år ad gangen.

 

Lotte Friis, Sigma Swim Allerød/NTC, er i disse dage hjemme i Danmark oven på dels en dejlig lang ferie i USA, dels et 10 dages træningsophold i franske Nice.
Inden da var det OL, der fyldte alt. Et OL der ikke endte helt på den måde Lotte havde håbet. Det udfald har medført en masse gæt på hvad fremtiden byder på, blandt andet en ny karriere i åbent vand-svømning, som Lotte dog ikke er helt enig i.
- Bassinet er stadigvæk min første prioritet! Jeg ser åbent vand som noget nyt, spændende og anderledes, noget der kan været med til at gøre min hverdag mere varieret og bidrage til at bevare motivationen.

 

Bassinsvømning er altså stadig det vigtigste for Lotte, der efter et helt træningsliv i Danmark, naturligt nok har brug for nye inputs. Derfor har Lotte nu besluttet, i fællesskab med Dansk Svømmeunion, at den kommende periode skal udfyldes med træning under andre rammer end de vante i Danmark. Oven på et lille ophold i Nice, har Lotte besluttet, at lige præcis det sted har de inspirerende rammer, som skal til for en kommende træningsperiode. Derfor går turen om ganske kort tid til den franske klub Olympic Nice Natation, hvor Lotte kommer til at træne sammen med blandt andet OL-guldvinder i 400 m fri Camille Muffat.

Når hun periodevis er hjemme i Danmark, vil hendes træning foregå på NTC.
– Jeg har brug for at prøve noget nyt, og glæder mig meget til at blive en del af det internationale miljø i den klub. Jeg kan mærke, at det er det helt rigtige for mig lige nu, og jeg er glad for, at Dansk Svømmeunion har været både lydhøre og forstående overfor mine idéer.

Du er 24 år nu - hvor længe bliver du ved med at svømme?

- Så længe jeg synes det er sjovt, og så længe jeg kan bevare lysten og motivationen til at træne 35 timer om ugen.

 

Så er det slået fast. SvømmeSport glæder sig til at følge Lotte videre i svømmekarrieren og ønsker hende held og lykke med fremtiden. Næste stop: Nice!

 

Lottes daglige trænings kammerat fra NTC, Pernille Blume søger ligeledes ny inspiration og tager derfor med til Nice. 

Se de seneste nyheder

23-03-2019 11:39:09

Der blev både udvekslet gode ideer og massevis af erfaringer, da Aalborg Svømmeklub holdt Åbent Hus fredag den 22. marts.

 
21-03-2019 18:03:49

Dansk Svømmeunion har indgået aftale om at holde Danish Open og DM Junior 2019 i Taastrup Svømmehal.

 
21-03-2019 11:03:19

Når Danish Open og DM Junior løber af stablen til april, bliver det et noget anderledes stævne end de foregående år.

 
20-03-2019 11:45:00

Årets Danish Open og DM Junior skal ikke afholdes på Bellahøj grundet fund af bakterier og skimmelsvamp.

 
19-03-2019 13:30:00

Dansk Svømmeunion inviterer til infomøder for nye svømmere med interesse for projektet.