Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

30
August
2019

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


Gydesen vil fokusere på noget andet end svømning


13-09-2012:

- Jeg kan ikke finde mange grunde til at fortsætte.


Mathias Gydesen, Sigma Swim Allerød/Cal Berkeley, er svært utilfreds efter hans præstation ved OL i London: - Det sportslige var omtrent så dårligt, som det kunne være. Jeg har aldrig svømmet så langt over min personlige rekord nedtrappet og følte det som et spark i maven, netop fordi jeg følte, at jeg havde gjort alt, hvad jeg kunne. Gydesen havde inden OL besluttet sig for at ændre sin tilgang til svømningen, uanset om det gik godt eller skidt: - Nu er beslutningen om at ændre kurs bare lidt lettere. 

 

Mathias har tænkt sig at holde en pause fra svømningen nu, og fokusere på sit studie - dog håber han på at fortsætte med at svømme, om end på et lavere plan: - Jeg tror at jeg kan svømme forholdsvis hurtigt ved at specialisere min træning, og træne som jeg tror er bedst – og så skal jeg forhåbentligt hjælpe Danmarks bedste svømmeklub, SIGMA NS, med at vinde DHM i de kommende år. 

 

Den amerikansk bosatte dansker har også fremtidsplanerne klar: - Min plan er at færdiggøre mine studier ved Haas Business School på University of California, Berkeley, hvorefter jeg planlægger, at tage en kandidat-grad på Copenhagen Business School i Danmark. Men lige nu vil jeg bare gerne se min familie og venner, hygge mig og tage en dag ad gangen.

 

 

SvømmeSport ønsker Mathias held og lykke i fremtiden. 

Se de seneste nyheder

24-08-2019 10:00:00

Det er ikke kun i vandet, at vi finder dansk bidrag ved VM for Juniorer – også på bassinkanten slår Danmark sine folder.

 
23-08-2019 22:00:00

Både Clara Rybak-Andersen og Thea Blomsterberg var i aktion ved fredagens indledende afsnit, der bød på 200m individuel medley

 
22-08-2019 22:00:00

Thea Blomsterberg satte endnu en gang dansk junior rekord – denne gang på 100m brystsvømning.

 
22-08-2019 10:00:00

Konkurrencelivredningens mange alsidige discipliner vil kunne opleves på tæt hold, når det går løs med et tætpakket program på lørdag ved Rødbyhavn Strand.
 

 
20-08-2019 22:00:00

VM for juniorer på langbane indledtes tirsdag med dansk junior rekord til Thea Blomsterberg på 50m brystsvømning.