Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

17
Juni
2024
Svømning - Svømmetider
EM Langbane 2024 - Beograd, Beograd

25. maj - Milan Gale Muškatirović Sports Center

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Gydesen vil fokusere på noget andet end svømning


13-09-2012:

- Jeg kan ikke finde mange grunde til at fortsætte.


Mathias Gydesen, Sigma Swim Allerød/Cal Berkeley, er svært utilfreds efter hans præstation ved OL i London: - Det sportslige var omtrent så dårligt, som det kunne være. Jeg har aldrig svømmet så langt over min personlige rekord nedtrappet og følte det som et spark i maven, netop fordi jeg følte, at jeg havde gjort alt, hvad jeg kunne. Gydesen havde inden OL besluttet sig for at ændre sin tilgang til svømningen, uanset om det gik godt eller skidt: - Nu er beslutningen om at ændre kurs bare lidt lettere. 

 

Mathias har tænkt sig at holde en pause fra svømningen nu, og fokusere på sit studie - dog håber han på at fortsætte med at svømme, om end på et lavere plan: - Jeg tror at jeg kan svømme forholdsvis hurtigt ved at specialisere min træning, og træne som jeg tror er bedst – og så skal jeg forhåbentligt hjælpe Danmarks bedste svømmeklub, SIGMA NS, med at vinde DHM i de kommende år. 

 

Den amerikansk bosatte dansker har også fremtidsplanerne klar: - Min plan er at færdiggøre mine studier ved Haas Business School på University of California, Berkeley, hvorefter jeg planlægger, at tage en kandidat-grad på Copenhagen Business School i Danmark. Men lige nu vil jeg bare gerne se min familie og venner, hygge mig og tage en dag ad gangen.

 

 

SvømmeSport ønsker Mathias held og lykke i fremtiden. 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.