Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
06-07-2020 11:20:34
 
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
August
2020
5
September
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Jeanettes tanker om OL


12-09-2012:

- og tiden efter.


 

Jeanette Ottesen, KVIK Kastrup/NTC, var i år til hendes tredje OL – dog er dette ikke noget hun bliver træt af: - Det at være til OL er helt unikt. Man har, både under og efter oplevelsen, en følelse, som er meget svær at sætte ord på.

Som alle svømme-interesserede ved, havde Jeanette en dårlig 100 fri, hvor hendes dragt flækkede kort før start. På trods af denne oplevelse, er den danske sprinter også i stand til at se de positive ting i hendes svømning: - Det var lidt af en rutsjebanetur. Først var jeg kanon glad for min 100 Butterfly, for derefter at blive meget skuffet over hele situationen omkring min 100 fri. Alt i alt er det meget svært at sætte ord på.

Jeanette var ikke glad efter konkurrencerne i London. Efter en tiltrængt ferie, hvor svømme-pigen fik tankerne lidt væk fra svømningen, har hun dog fået lidt mere perspektiv på det hele, og udtaler: - Jeg er kommet frem til at jeg elsker min sport - uanset hvad der skete og hvad der vil ske i fremtiden. Når jeg møder modstand, minder jeg mig selv om, at det jo "bare" er en sport - ikke hele mit liv.

Som mange ved, har Jeanette i mange år gået med planen om at søge ind i politiet. Ligeledes har Jeanette, i tiden fra OL i Beijing og frem til hendes verdensmesterskab i 100 fri i Shanghai 2011, luftet tanken om at stoppe karrieren efter dette års OL. Efter VM i Shanghai og dette års OL, fortsætter Jeanette dog med at svømme på ubestemt tid. Om dette udtaler hun: - Man kan uddanne sig hele sit liv. Hvis det ikke bliver politiet, så bliver det noget andet.. Jeg har ikke så travlt lige nu.

Efter samtalen med Jeanette, er det tydeligt at hun er meget glad for sin tilværelse som svømmer. Hun har et meget klart budskab, som hermed er videreformidlet: - Gør det som gør dig lykkelig! 

Se de seneste nyheder

06-07-2020 12:18:40

FINA oplyser, at de arbejder på at udvide svømmeprogrammet ved OL.

 
06-07-2020 11:20:34

Instagram-takeover med Pernille Blume på TV2 SPORTs Instagram-profil.

 
04-07-2020 16:40:53

Aalborg Svømmeklubs mangeårige cheftræner overrækkes æresbevis til sin afskedsreception.

 
03-07-2020 13:02:48

Konkurrencetrænere bør udnytte træningspotentialet i åbent vand, mener FINA-dommer.

 
02-07-2020 15:27:52

Sportsafdelingen orienterer om den seneste tids sportslige nyheder.