Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
08-12-2019 20:16:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Jeanettes tanker om OL


12-09-2012:

- og tiden efter.


 

Jeanette Ottesen, KVIK Kastrup/NTC, var i år til hendes tredje OL – dog er dette ikke noget hun bliver træt af: - Det at være til OL er helt unikt. Man har, både under og efter oplevelsen, en følelse, som er meget svær at sætte ord på.

Som alle svømme-interesserede ved, havde Jeanette en dårlig 100 fri, hvor hendes dragt flækkede kort før start. På trods af denne oplevelse, er den danske sprinter også i stand til at se de positive ting i hendes svømning: - Det var lidt af en rutsjebanetur. Først var jeg kanon glad for min 100 Butterfly, for derefter at blive meget skuffet over hele situationen omkring min 100 fri. Alt i alt er det meget svært at sætte ord på.

Jeanette var ikke glad efter konkurrencerne i London. Efter en tiltrængt ferie, hvor svømme-pigen fik tankerne lidt væk fra svømningen, har hun dog fået lidt mere perspektiv på det hele, og udtaler: - Jeg er kommet frem til at jeg elsker min sport - uanset hvad der skete og hvad der vil ske i fremtiden. Når jeg møder modstand, minder jeg mig selv om, at det jo "bare" er en sport - ikke hele mit liv.

Som mange ved, har Jeanette i mange år gået med planen om at søge ind i politiet. Ligeledes har Jeanette, i tiden fra OL i Beijing og frem til hendes verdensmesterskab i 100 fri i Shanghai 2011, luftet tanken om at stoppe karrieren efter dette års OL. Efter VM i Shanghai og dette års OL, fortsætter Jeanette dog med at svømme på ubestemt tid. Om dette udtaler hun: - Man kan uddanne sig hele sit liv. Hvis det ikke bliver politiet, så bliver det noget andet.. Jeg har ikke så travlt lige nu.

Efter samtalen med Jeanette, er det tydeligt at hun er meget glad for sin tilværelse som svømmer. Hun har et meget klart budskab, som hermed er videreformidlet: - Gør det som gør dig lykkelig! 

Se de seneste nyheder

15-12-2019 16:48:00

Det blev startfællesskabet Sigma Swim, der i weekenden formåede at svømme flest point hjem og dermed vinde DM for Hold 2019.
 

 
10-12-2019 13:27:00

Fire danske udspringere deltog i weekenden ved de Nordiske Junior- og Seniormesterskaber i Eriksdalsbadet i Stockholm.

 
08-12-2019 20:16:00

Pernille Blume sikrede Danmarks EM-medalje nummer fem.

 
08-12-2019 11:59:00

Danmarks fremmeste svømmere skal kæmpe om medaljer på EMs sidstedag.

 
07-12-2019 20:12:00

Syv danskere var i vandet under EM-finalerne lørdag aften i Glasgow.