Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Svenske svømmestjerner deltager i NTC-træningslejr


08-05-2017 15:10:00:
Af: Johanne Tolstrup

Simon Sjödin og Erik Persson deltager i NTC-træningslejren på Mallorca og de fortæller her om forventningerne til turen.


På onsdag drager NTC på træningslejr til Mallorca. Mallorca skal fra den 10. til den 20. maj danne rammen for 10 dages intensiv træningslejr under varmere himmelstrøg for de deltagende svømmere, hvor der vil være fokus på benhård træning forud for sommerens store internationale mesterskaber.

 

I denne træningslejr vil NTC-holdet få følgeskab af to store svenske svømmestjerner, idet Simon Sjödin og Erik Persson, vil tage del i den 10-dage-lange træningslejr. Begge svømmere deltog i sidste års OL i Rio og det er således et yderst fornemt supplement til den danske NTC-trup.

 

I forbindelse med holdets afrejse til Mallorca har SvømmeSport taget en snak med både Simon Sjödin og Erik Persson om tankerne bag træningslejren og om forventningerne til turen:

 

- Jag har varit intresserad av att åka iväg på ett träningsläger under maj då svenska NEC (svarende til det danske NTC) inte åker på något då. Därför var jag väldigt glad när jag fick chansen att åka med NTC till Mallorca. Jag tycker att det är extra kul att svenska och danska elitcenter kan samarbeta och tror att alla kan dra nytta av det, fortæller Erik og fortsætter:

 

- Jag hoppa, att få en bra träningsbas och förbättra formen under lägret, hoppas jag kommer förbereda mig på ett bra sätt inför sommarens VM i Budapest. Jag ser fram emot att träna med det duktiga danska laget. Sen så ser jag såklart fram emot att simma utomhus med förhoppningsvis varmare väder än i Sverige.

 

Også Simon Sjödin ser meget frem til opholdet med den danske NTC-gruppe på Mallorca:

 

- I am really excited! Camp environment is always fun and going with a new squad makes it only more interesting, fortæller Simon.

 

- I am always very open to learn and try new things and I hope to find some new drills and to train hard – of course. Besides that, swimming outdoors is always very nice, uddyber Simon.

 

Det er uden tvivl en stor anerkendelse af det danske NTC-træner-team og af det danske NTC-træningsmiljø generelt, at Simon Sjödin og Erik Persson ønsker at tage del i træningslejren. Begge svenske svømmere er begejstrede for den danske trup, som de ser meget frem til at svømme side om side med og dele erfaringer med de kommende 10 dage:

 

- Mitt intryck har varit att det är en väldigt bra grupp med både tränare och simmare så det ska bli spännande att få simma tillsammans. Jag tror också att jag kan lära mig en del nya saker från hur gruppen tränar och på så vis utveckla min simning, fortæller Erik.

 

- I really look forward to try new things. I want to take advantage of the knowledges in Denmark and try to emphasis that in my own swimming. Maybe, I can even teach something I'm doing in my swimming, afslutter Simon.

 

Mange tak til Simon og Erik for interviewet!

 

Simon Sjödin. Foto: Patrick Kraemer.

 

Erik Persson. Foto: Patrick Kraemer.
Tags: NTC

 

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.