Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Maj
2024
27
Maj
2024
Svømning - Svømmetider
Kravtidsstævne, Aars

Aars Svømmehal og Friluftsbad

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


”EM ligger i baghovedet hele tiden”


03-10-2013 17:02:20:
Af: Anna Birkbak

Daniel Steen Andersen har været på NTC i Bellahøj i to måneder nu. Læs om hans tanker her.


For Horsens-svømmeren Daniel Steen Andersen er det ikke så meget træningsmængden, der har ændret sig, efter han flyttede træningsmiljø 1. august og startede på det Nationale Træningscenter i Bellahøj. Ugen består stadig af 9-10 gange vandtræning, hvoraf 4 ligger om morgenen, og med nogle styrketræningspas ved siden af.

 

Nej, det er mere miljøet, der er anderledes. I Horsens var han den bedste, og da han besøgte Forum Horsens Cup i slutningen af september måned, måtte han sætte sig ned og skrive autografer til yngre svømmefans. På Bellahøj skal han kæmpe mere for det:

 

”Jeg skal være mere konkurrencemindet til træning, end jeg var hjemme i Horsens. Det var en lille klub, hvor det var nemt nok at imponere træneren. Her skal man kæmpe for at få opmærksomhed, og man skal yde noget mere for at fortjene ros,” siger Daniel.

 

På NTC er bredden efterhånden ved at være stor:

”Vi er en god blanding af erfarne og unge, men det er en rigtig fed gruppe, hvor vi kan lære af hinanden. Vi er nogle gange opdelt i forhold til, hvilke distancer vi er bedst til, og i oktober har vi fået at vide, at det bliver hårdt til træning. Der skal vi træne kvalitativt, altså kort men effektivt. Hvis der er nogen, jeg kan lære af, så er det nok mest Jeanette (Ottesen Gray, red.), men det er fedt at være på et hold med et højere niveau, end jeg er vant til.”

 

Og lige om hjørnet venter EM på hjemmebane:

”Det bliver helt vildt fedt at mærke hjemmebanen, når danskerne skal se os svømme. Det ligger hele tiden i baghovedet, alle tænker på det. Både når man er alene og når vi snakker om det på holdet. Der er store forventninger, men det bliver så fedt at mærke opbakningen i hallen.”

 

Mange tak til Daniel Steen Andersen, som vi glæder os til at se i Jysk Bank BOXEN til december.
Tags: NTC

 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.