Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

28
Juni
2019
Svømning
BOCKSTENSDOPPET 2019
Varberg, Sverige

EISM 2019

 

 

Tekst
Tekst


”EM ligger i baghovedet hele tiden”


03-10-2013 17:02:20:
Af: Anna Birkbak

Daniel Steen Andersen har været på NTC i Bellahøj i to måneder nu. Læs om hans tanker her.


For Horsens-svømmeren Daniel Steen Andersen er det ikke så meget træningsmængden, der har ændret sig, efter han flyttede træningsmiljø 1. august og startede på det Nationale Træningscenter i Bellahøj. Ugen består stadig af 9-10 gange vandtræning, hvoraf 4 ligger om morgenen, og med nogle styrketræningspas ved siden af.

 

Nej, det er mere miljøet, der er anderledes. I Horsens var han den bedste, og da han besøgte Forum Horsens Cup i slutningen af september måned, måtte han sætte sig ned og skrive autografer til yngre svømmefans. På Bellahøj skal han kæmpe mere for det:

 

”Jeg skal være mere konkurrencemindet til træning, end jeg var hjemme i Horsens. Det var en lille klub, hvor det var nemt nok at imponere træneren. Her skal man kæmpe for at få opmærksomhed, og man skal yde noget mere for at fortjene ros,” siger Daniel.

 

På NTC er bredden efterhånden ved at være stor:

”Vi er en god blanding af erfarne og unge, men det er en rigtig fed gruppe, hvor vi kan lære af hinanden. Vi er nogle gange opdelt i forhold til, hvilke distancer vi er bedst til, og i oktober har vi fået at vide, at det bliver hårdt til træning. Der skal vi træne kvalitativt, altså kort men effektivt. Hvis der er nogen, jeg kan lære af, så er det nok mest Jeanette (Ottesen Gray, red.), men det er fedt at være på et hold med et højere niveau, end jeg er vant til.”

 

Og lige om hjørnet venter EM på hjemmebane:

”Det bliver helt vildt fedt at mærke hjemmebanen, når danskerne skal se os svømme. Det ligger hele tiden i baghovedet, alle tænker på det. Både når man er alene og når vi snakker om det på holdet. Der er store forventninger, men det bliver så fedt at mærke opbakningen i hallen.”

 

Mange tak til Daniel Steen Andersen, som vi glæder os til at se i Jysk Bank BOXEN til december.
Tags: NTC

 

Se de seneste nyheder

25-06-2019 13:04:00

Som eneste dansker ved mesterskaberne stiller Laura Valore op i konkurrencerne på 1 og 3 meter.

 
23-06-2019 22:00:00

Denne weekenden har landsholdet deltaget ved det internationale stævne Sette Colli, som også var det tredje og sidste stop på den VM-forberedende tur.

 
19-06-2019 19:00:00

Andet stop på landsholdets VM-forberedende tur er Open de France, hvor fire af landsholdets svømmer har deltaget.

 
17-06-2019 12:00:00

Fem danske landsholdssvømmere har netop overstået Mare Nostrum i Barcelona med ganske respektable resultater.

 
12-06-2019 16:15:00

Dansk Svømmeunion kan i dag offentliggøre, at det nuværende træner-team på unionens og Team Danmarks Nationale Træningscenter (NTC) i svømning ændres.