Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
11-02-2019 18:20:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
Februar
2019
Svømning
SA Grand Prix International Swimming Meet
Stellenbosch, Sydafrika
23
Februar
2019
Svømning
Fördemaster
Flensborg
1
Marts
2019
Svømning
Kronborg Open 2019
Helsingør Svømmehal

NM & NM-Junior 

 

Tekst
Tekst


Der vil være en masse svømmere med blod på tanden


08-04-2018 09:42:41:
Af: Freja Marquardt

Danish Open er et af de danske stævner, der fungerer som kravtidsstævne for landsholdssvømmerne, og for Line Jørgensen Bruun gør dét stævnet helt specielt. Hun forventer at se en masse svømmere med blod på tanden.


Om fem dage skydes Danish Open i gang, og til stævnet vil Danmarks aboslut bedste svømmere deltage. Her skal de kæmpe for at kvalificere sig til sommerens Europæiske Langbanemesterskab. Aalborg-svømmeren Line Jørgensen Bruun kan også småt mærke spændingen indfinde sig.

 

- Mine forventninger til Danish Open er, at jeg først og fremmest går efter at komme ned omkring mine personlige rekorder. Men jeg har også et mål om at gå efter EM-kravtiderne. Dog har min hverdag ændret sig markant efter jeg begyndte at læse medicin på Aalborg-universitet, og min træner, Eyleifur Jóhannesson, og jeg har arbejdet for at finde en balance, hvor mit liv som studerende kan passe sammen med træningsplanen, siger Line Jørgensen Bruun

 

 

I sommer kom Line Jørgensen Bruun hjem fra college i USA, og den igangværende sæson har for hende handlet

meget om at finde sig tilpas i en ny rytme. Målet er derfor at være 100% klar til den nye sæson. Foto: privatfoto

 

 

Det er langt fra første gang Line Jørgensen Bruun deltager i Danish Open, og hun ser frem til et stævne, hvor der vil være hurtig svømning og grobund for nye erfaringer. Derudover er det også et dejligt gensyn med de andre svømmere, der også har været i gamet i mange år.

 

- Danish Open er et af de danske stævner, som fungerer som kravtidsstævne for landsholdet. Det gør stævnet specielt, og man kan mærke, at der er en masse svømmere med blod på tanden. Jeg forventer at se stærk svømning over hele feltet, siger Line Jørgensen Bruun.

 

- Jeg glæder mig, og jeg nyder, at andre kan presse mig til at yde det ekstra. De fleste af mine konkurrenter er også mine veninder, og vi udveksler træningstips med hinanden. Vi hjælper også tit hinanden med at blive ”hypet” inde i callroom, så vi er klar til at yde vores absolut bedste, siger Line Jørgensen Bruun.

 

Op til stævnet har Line Jørgensen Bruun været igennem en lang træningscyklus med fokus på Power og aerob arbejde. Nu, hvor Danish Open er lige om hjørnet er træningen blevet langt mere rettet mod racespecifikt arbejde.

 

 - Det er min træner Leifi (red. Eyleifur Jóhannesson), som er hovedet bag træningsforberedelsen. Han er vildt dygtig, og igennem mange år har han fået mig til at svømme virkelig godt. Jeg er 100 % sikker på, at han får mig i en træningsform, som gør at jeg kan opnå det absolut bedste resultat, siger Line Jørgensen Bruun.

 

- Jeg ved, at man sagtens kan svømme virkelig hurtigt, hvis man er mentalt klar. Jeg håber, at jeg kan bruge Danish Open til at øve mig endnu mere på det. Jeg kommer altid for at have det sjovt, svømme stærkt og få en god oplevelse at tage med hjem, siger Line Jørgensen Bruun.

 

SvømmeSport takker Line Jørgensen Bruun for interviewet og ønsker hende held og lykke!   

Se de seneste nyheder

11-02-2019 18:20:00

Den danske OL-guldvinder Pernille Blume har i begyndelsen af året fået foretaget en vellykket operation for at få lukket et mindre hul ved hjertet.

 
11-02-2019 09:17:00

Martin Bang Christensen har de forgangne to weekender forberedt sig til Grand Prix i Rostock - det resulterede i en flot førsteplads ved tysk tårnmesterskab.

 
05-02-2019 10:01:00

Du kan godt begynde at glæde dig. Der er præcis to måneder til, at de første svømmere hopper i vandet ved Danish Open, som i år har fået helt nyt format.

 
01-02-2019 17:04:00

Partnerskabet mellem H2Odense, Odense Kommune og Dansk Svømmeunion skal blandt andet resultere i et styrket strategisk fokus på processen fra talentudvikling til international high performance, udviklingsplaner for konkurrencetrænerne samt bidrag, der skal styrke samspillet mellem træningsmiljøerne på Fyn.

 
01-02-2019 13:53:00

De kommende tre uger venter tre stævner for 20-årige Martin, som har afgørende betydning for udspringerens mulighed for deltagelse ved de kommende store internationale mesterskaber.