Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

16
April
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Der vil være en masse svømmere med blod på tanden


08-04-2018 09:42:41:
Af: Freja Marquardt

Danish Open er et af de danske stævner, der fungerer som kravtidsstævne for landsholdssvømmerne, og for Line Jørgensen Bruun gør dét stævnet helt specielt. Hun forventer at se en masse svømmere med blod på tanden.


Om fem dage skydes Danish Open i gang, og til stævnet vil Danmarks aboslut bedste svømmere deltage. Her skal de kæmpe for at kvalificere sig til sommerens Europæiske Langbanemesterskab. Aalborg-svømmeren Line Jørgensen Bruun kan også småt mærke spændingen indfinde sig.

 

- Mine forventninger til Danish Open er, at jeg først og fremmest går efter at komme ned omkring mine personlige rekorder. Men jeg har også et mål om at gå efter EM-kravtiderne. Dog har min hverdag ændret sig markant efter jeg begyndte at læse medicin på Aalborg-universitet, og min træner, Eyleifur Jóhannesson, og jeg har arbejdet for at finde en balance, hvor mit liv som studerende kan passe sammen med træningsplanen, siger Line Jørgensen Bruun

 

 

I sommer kom Line Jørgensen Bruun hjem fra college i USA, og den igangværende sæson har for hende handlet

meget om at finde sig tilpas i en ny rytme. Målet er derfor at være 100% klar til den nye sæson. Foto: privatfoto

 

 

Det er langt fra første gang Line Jørgensen Bruun deltager i Danish Open, og hun ser frem til et stævne, hvor der vil være hurtig svømning og grobund for nye erfaringer. Derudover er det også et dejligt gensyn med de andre svømmere, der også har været i gamet i mange år.

 

- Danish Open er et af de danske stævner, som fungerer som kravtidsstævne for landsholdet. Det gør stævnet specielt, og man kan mærke, at der er en masse svømmere med blod på tanden. Jeg forventer at se stærk svømning over hele feltet, siger Line Jørgensen Bruun.

 

- Jeg glæder mig, og jeg nyder, at andre kan presse mig til at yde det ekstra. De fleste af mine konkurrenter er også mine veninder, og vi udveksler træningstips med hinanden. Vi hjælper også tit hinanden med at blive ”hypet” inde i callroom, så vi er klar til at yde vores absolut bedste, siger Line Jørgensen Bruun.

 

Op til stævnet har Line Jørgensen Bruun været igennem en lang træningscyklus med fokus på Power og aerob arbejde. Nu, hvor Danish Open er lige om hjørnet er træningen blevet langt mere rettet mod racespecifikt arbejde.

 

 - Det er min træner Leifi (red. Eyleifur Jóhannesson), som er hovedet bag træningsforberedelsen. Han er vildt dygtig, og igennem mange år har han fået mig til at svømme virkelig godt. Jeg er 100 % sikker på, at han får mig i en træningsform, som gør at jeg kan opnå det absolut bedste resultat, siger Line Jørgensen Bruun.

 

- Jeg ved, at man sagtens kan svømme virkelig hurtigt, hvis man er mentalt klar. Jeg håber, at jeg kan bruge Danish Open til at øve mig endnu mere på det. Jeg kommer altid for at have det sjovt, svømme stærkt og få en god oplevelse at tage med hjem, siger Line Jørgensen Bruun.

 

SvømmeSport takker Line Jørgensen Bruun for interviewet og ønsker hende held og lykke!   

Se de seneste nyheder

03-04-2020 11:47:38

På sit eget high performance svømmeinstitut i Holland lærer den danske træner Ricky Jørgensen fra sig. To af de svømmere, han samarbejder med, er sprinteren Tamara van Vliet og det unge stjernefrø Luc Kroon.

 
02-04-2020 09:27:34

Hjemmeskole og mindre træning giver Mikkel Gadgaard mulighed for at tilbringe mere tid hjemme hos familien.

 
01-04-2020 14:36:19

Swim Team Neptun bruger lockdown-perioden til at udvikle og optimere indsatser, der tit overses i en travl hverdag.

 
01-04-2020 10:48:34

Victor Nygaard fra H2Odense hopper i våddragten og holder formen ved lige.

 
31-03-2020 17:23:53

Pr 1. august 2020 overtager Bjørn Sørensen cheftrænerjobbet i Aalborg Svømmeklub. Bjørn kommer fra en stilling som cheftræner i AGF Svømning.