Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
16-01-2020 08:41:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Januar
2020
25
Januar
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Der vil være en masse svømmere med blod på tanden


08-04-2018 09:42:41:
Af: Freja Marquardt

Danish Open er et af de danske stævner, der fungerer som kravtidsstævne for landsholdssvømmerne, og for Line Jørgensen Bruun gør dét stævnet helt specielt. Hun forventer at se en masse svømmere med blod på tanden.


Om fem dage skydes Danish Open i gang, og til stævnet vil Danmarks aboslut bedste svømmere deltage. Her skal de kæmpe for at kvalificere sig til sommerens Europæiske Langbanemesterskab. Aalborg-svømmeren Line Jørgensen Bruun kan også småt mærke spændingen indfinde sig.

 

- Mine forventninger til Danish Open er, at jeg først og fremmest går efter at komme ned omkring mine personlige rekorder. Men jeg har også et mål om at gå efter EM-kravtiderne. Dog har min hverdag ændret sig markant efter jeg begyndte at læse medicin på Aalborg-universitet, og min træner, Eyleifur Jóhannesson, og jeg har arbejdet for at finde en balance, hvor mit liv som studerende kan passe sammen med træningsplanen, siger Line Jørgensen Bruun

 

 

I sommer kom Line Jørgensen Bruun hjem fra college i USA, og den igangværende sæson har for hende handlet

meget om at finde sig tilpas i en ny rytme. Målet er derfor at være 100% klar til den nye sæson. Foto: privatfoto

 

 

Det er langt fra første gang Line Jørgensen Bruun deltager i Danish Open, og hun ser frem til et stævne, hvor der vil være hurtig svømning og grobund for nye erfaringer. Derudover er det også et dejligt gensyn med de andre svømmere, der også har været i gamet i mange år.

 

- Danish Open er et af de danske stævner, som fungerer som kravtidsstævne for landsholdet. Det gør stævnet specielt, og man kan mærke, at der er en masse svømmere med blod på tanden. Jeg forventer at se stærk svømning over hele feltet, siger Line Jørgensen Bruun.

 

- Jeg glæder mig, og jeg nyder, at andre kan presse mig til at yde det ekstra. De fleste af mine konkurrenter er også mine veninder, og vi udveksler træningstips med hinanden. Vi hjælper også tit hinanden med at blive ”hypet” inde i callroom, så vi er klar til at yde vores absolut bedste, siger Line Jørgensen Bruun.

 

Op til stævnet har Line Jørgensen Bruun været igennem en lang træningscyklus med fokus på Power og aerob arbejde. Nu, hvor Danish Open er lige om hjørnet er træningen blevet langt mere rettet mod racespecifikt arbejde.

 

 - Det er min træner Leifi (red. Eyleifur Jóhannesson), som er hovedet bag træningsforberedelsen. Han er vildt dygtig, og igennem mange år har han fået mig til at svømme virkelig godt. Jeg er 100 % sikker på, at han får mig i en træningsform, som gør at jeg kan opnå det absolut bedste resultat, siger Line Jørgensen Bruun.

 

- Jeg ved, at man sagtens kan svømme virkelig hurtigt, hvis man er mentalt klar. Jeg håber, at jeg kan bruge Danish Open til at øve mig endnu mere på det. Jeg kommer altid for at have det sjovt, svømme stærkt og få en god oplevelse at tage med hjem, siger Line Jørgensen Bruun.

 

SvømmeSport takker Line Jørgensen Bruun for interviewet og ønsker hende held og lykke!   

Se de seneste nyheder

22-01-2020 13:26:00

Partnerskabet skal blandt andet være med til at styrke setuppet omkring de bedste svømmere i Sigma Swim, kompetenceudvikle trænerne samt bidrage til udvikling af samspillet mellem træningsmiljøerne i området om den lokale talentudvikling. 
 

 
20-01-2020 09:16:00

Bliv bedre til at støtte dit barn og få gode råd med hjem når Janne R. Mortensen, Mental Motion, kommer med oplæg herom ved DM Årgang i Gladsaxe.

 
16-01-2020 08:41:00

Vi har en god nyhed til alle forældre til unge talenter i dansk svømmesport.

 
13-01-2020 09:40:00

Den nye træner har en spændende ”atletprofil” at byde ind med i trænerteamet og er samtidig den første kvindelige træner på NTC. 

 
09-01-2020 07:23:00

Opsigelsen skyldes et ønske i familien om at vende hjem til Island oven på 13 år i Danmark.