Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
16-01-2020 08:41:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
Januar
2020
24
Januar
2020

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Lounge og storskærm ved Danish Open og DM Junior


01-04-2019 18:00:00:
Af: Rebecca Hegelund

Der er masser af spændende ting at opleve ved årets Danish Open og DM Junior foruden selve svømningen.


Så er det på fredag, at Danish Open og DM Junior 2019 skydes i gang i Taastrup Svømmehal. Det bliver et noget anderledes event, end det der tidligere er set, idet der ikke er plads til helt så mange tilskuer i selve hallen. Det er også derfor, at arrangørerne har valgt at gøre lidt ekstra ud af alle de mange faciliteter uden for selve svømmehallen.

 

– Vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at Danish Open bliver så godt som overhovedet muligt. Og når nu vi ikke har plads til tilskuerne i svømmehallen, så må vi jo bringe alt i spil. Derfor er vi glade for, at det også er lykkedes at råde over dele af Taastrup Idrætshaller og klubhuset, som ligger lige ved siden af os, fortæller Peter Christensen, Idrætsfaglig leder i Høje-Taastrup Kommune.

 

Iselve svømmehallen vil der være et mindre område tiltænkt svømmere, trænere og ledere, foruden der i den gamle hal vil være mulighed for at afsvømning og massage. I Taastrup Idrætscenter vil der være hvilerum til svømmerne, ligesom også trænerne får deres eget område, hvorfra de kan følge stævnet live. Så bliver en Respekt For Vand-lounge oprettet, og her kan familie og venner følge stævnet på storskærm og købe forplejninger i cafeen.

 

– Vi har valgt ikke at tage publikum ind i hallen for at skabe så gode rammer som muligt for svømmerne. Heldigvis har TIK-hallerne været yderst behjælpelige med at skaffe os en god gymnastiksal, som vi med Dansk Svømmeunions hjælp vil fylde med bløde møbler og madrasser. Denne hal vil være til svømmernes disposition for at slappe af og hvile. I salen vil der også være en skærm med SuperLive, så man kan følge stævnet, selvom man ikke er inde i selve svømmehallen. TIK-klubhuset har også udvist en kæmpe fleksibilitet med at udlåne deres lokaler, så vi dagligt kan benytte det til officials-briefing i ca. en time inden hvert afsnit begynder og derefter vil vi omdanne det til en lounge med cafe-stemning og en storskærm, som konstant vil vise aktiviteterne i svømmehallen via SuperLive, fortæller formanden for VAT-Copenhagen, Torben Hjalholt.

 

Det er VAT-Copenhagen og Høje-Taastrup Kommune, der er arrangører på dette års Danish Open og DM Junior, og de har kun haft omkring to uger til at stable hele eventen på benene, efter flytningen fra Bellahøj Svømmestadion. Med det nye set-up er der lagt op til et noget anderledes event end tidligere, hvor der dog fortsat er spændende oplevelser for tilskuerne. Danish Open og DM Junior 2019 indledes fredag den 5. april 2019 og afsluttes tirsdag den 9. april 2019.   

Se de seneste nyheder

20-01-2020 09:16:00

Bliv bedre til at støtte dit barn og få gode råd med hjem når Janne R. Mortensen, Mental Motion, kommer med oplæg herom ved DM Årgang i Gladsaxe.

 
16-01-2020 08:41:00

Vi har en god nyhed til alle forældre til unge talenter i dansk svømmesport.

 
13-01-2020 09:40:00

Den nye træner har en spændende ”atletprofil” at byde ind med i trænerteamet og er samtidig den første kvindelige træner på NTC. 

 
09-01-2020 07:23:00

Opsigelsen skyldes et ønske i familien om at vende hjem til Island oven på 13 år i Danmark.

 
05-01-2020 12:50:00

Den fornemme hæder blev tildelt svømmeren fra AGF Svømning/NTC ved den årlige sportsgalla ”Sport 2019” i Jyske Bank BOXEN i Herning lørdag aften.