Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Lounge og storskærm ved Danish Open og DM Junior


01-04-2019 18:00:00:
Af: Rebecca Hegelund

Der er masser af spændende ting at opleve ved årets Danish Open og DM Junior foruden selve svømningen.


Så er det på fredag, at Danish Open og DM Junior 2019 skydes i gang i Taastrup Svømmehal. Det bliver et noget anderledes event, end det der tidligere er set, idet der ikke er plads til helt så mange tilskuer i selve hallen. Det er også derfor, at arrangørerne har valgt at gøre lidt ekstra ud af alle de mange faciliteter uden for selve svømmehallen.

 

– Vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at Danish Open bliver så godt som overhovedet muligt. Og når nu vi ikke har plads til tilskuerne i svømmehallen, så må vi jo bringe alt i spil. Derfor er vi glade for, at det også er lykkedes at råde over dele af Taastrup Idrætshaller og klubhuset, som ligger lige ved siden af os, fortæller Peter Christensen, Idrætsfaglig leder i Høje-Taastrup Kommune.

 

Iselve svømmehallen vil der være et mindre område tiltænkt svømmere, trænere og ledere, foruden der i den gamle hal vil være mulighed for at afsvømning og massage. I Taastrup Idrætscenter vil der være hvilerum til svømmerne, ligesom også trænerne får deres eget område, hvorfra de kan følge stævnet live. Så bliver en Respekt For Vand-lounge oprettet, og her kan familie og venner følge stævnet på storskærm og købe forplejninger i cafeen.

 

– Vi har valgt ikke at tage publikum ind i hallen for at skabe så gode rammer som muligt for svømmerne. Heldigvis har TIK-hallerne været yderst behjælpelige med at skaffe os en god gymnastiksal, som vi med Dansk Svømmeunions hjælp vil fylde med bløde møbler og madrasser. Denne hal vil være til svømmernes disposition for at slappe af og hvile. I salen vil der også være en skærm med SuperLive, så man kan følge stævnet, selvom man ikke er inde i selve svømmehallen. TIK-klubhuset har også udvist en kæmpe fleksibilitet med at udlåne deres lokaler, så vi dagligt kan benytte det til officials-briefing i ca. en time inden hvert afsnit begynder og derefter vil vi omdanne det til en lounge med cafe-stemning og en storskærm, som konstant vil vise aktiviteterne i svømmehallen via SuperLive, fortæller formanden for VAT-Copenhagen, Torben Hjalholt.

 

Det er VAT-Copenhagen og Høje-Taastrup Kommune, der er arrangører på dette års Danish Open og DM Junior, og de har kun haft omkring to uger til at stable hele eventen på benene, efter flytningen fra Bellahøj Svømmestadion. Med det nye set-up er der lagt op til et noget anderledes event end tidligere, hvor der dog fortsat er spændende oplevelser for tilskuerne. Danish Open og DM Junior 2019 indledes fredag den 5. april 2019 og afsluttes tirsdag den 9. april 2019.   

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.