Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

16
April
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Jeanette Ottesen: "Jeg glæder mig til at starte i Vejle Svømmeklub Triton"


23-09-2014 12:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

Vejle Svømmeklub Triton præsenterer deres nye elitekonsulent, Jeanette Ottesen, på et pressemøde, der afvikles hos Good Food Group i Vejle Nord på lørdag kl 13.30. 


I invitationen til pressemødet fortæller klubbens formand Ivan K. Pedersen, at man glæder sig over aftalen med landsholdssvømmeren Jeanette Ottesen. 

"Jeanette Ottesen brænder for svømningen og vil gerne være med til at dygtiggøre de fremtidige talenter i Danmark ved at bidrage med sin store erfaring. Netop talentarbejdet i Triton er ikke gået ubemærket hen, hvis man er en del af svømningen i Danmark. Heller ikke selvom man er både europamester- og verdensmester" skriver formand Ivan K. Pedersen. 

Med Jeanette som den nye elitekonsulent, vil Vejle Svømmeklub Triton kunne føre nogle af de visioner ud i livet, som klubbens bestyrelse og Vejle Kommune har arbejdet på.

"Udviklingen af svømmerne, de nødvendige rammer og vilkår og omgivelsernes forståelse af elitesvømning, bliver udgangspunktet for Jeanette Ottesens rolle som elite-konsulent" skriver formanden.

Jeanette ser også lyst på fremtiden og glæder sig til at komme i gang med det nye job.

 

"Jeg glæder mig super meget til at starte i Vejle Svømmeklub Triton. Det er et spændende job, og jeg har en god mavefornemmelse med det hele", fortæller Jeanette til Svømmesport.

 

SvømmeSport ønsker Jeanette og Vejle Svømmeklub Triton held og lykke med det nye samarbejde. 

Se de seneste nyheder

03-04-2020 11:47:38

På sit eget high performance svømmeinstitut i Holland lærer den danske træner Ricky Jørgensen fra sig. To af de svømmere, han samarbejder med, er sprinteren Tamara van Vliet og det unge stjernefrø Luc Kroon.

 
02-04-2020 09:27:34

Hjemmeskole og mindre træning giver Mikkel Gadgaard mulighed for at tilbringe mere tid hjemme hos familien.

 
01-04-2020 14:36:19

Swim Team Neptun bruger lockdown-perioden til at udvikle og optimere indsatser, der tit overses i en travl hverdag.

 
01-04-2020 10:48:34

Victor Nygaard fra H2Odense hopper i våddragten og holder formen ved lige.

 
31-03-2020 17:23:53

Pr 1. august 2020 overtager Bjørn Sørensen cheftrænerjobbet i Aalborg Svømmeklub. Bjørn kommer fra en stilling som cheftræner i AGF Svømning.