Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
16-01-2020 08:41:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

31
Januar
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


”Jeg glæder mig til kun at have fokus på træning”


20-05-2013 12:46:33:
Af: Anna Birkbak

Jeanette Ottesen Gray ser frem til højdetræningslejren i Sierra Nevada.


På onsdag den 22. maj tager VM-truppen på højdetræningslejr i Sierra Nevada, Spanien. Det var oprindeligt Paulus Wildeboer, der fandt højdetræning brugbart, og holdet tager af sted, fordi turen er planlagt af Paulus.

 

Jeanette selv er ikke tilhænger af højdetræning, idet hun aldrig rigtig har præsteret bedst ovenpå en træning i de højere luftlag. Men ifølge hende selv har hendes krop responderet fint på træningen, så hun ser ingen grund til at lade være.

 

”Desuden er faciliteterne super gode i Sierra Nevada,” fortæller hun. ”Poolen, styrketræningsområdet osv. er rigtig fine, og det hele ligger tilmed under ét tag, så vi skal heller ikke bruge tid på transport.”

 

Én af ulemperne ved dette er dog, at man sådan set kan tilbringe alle tre uger inden døre – for faciliteterne er praktisk talt under et tag. Man kan bare lade være med at gå udenfor. ”Vi går sådan set i nattøj fra spisesalen og over til poolen,” griner Jeanette. Hun tilføjer dog, at de nok skal på nogle ture og ud og se lidt i området.

 

Derudover glæder Jeanette sig til at få fokus ét sted:

”Det bliver dejligt at komme væk hjemmefra, for man skal jo gøre mange ting og have fokus flere steder, når man er hjemme. På træningslejren kan jeg have fokus kun på min træning, og det er super fedt.”

 

Hvordan synes du, at det er gået med Shannon Rollason som din nye træner?

”Shannon har simpelthen tacklet alting så godt. Både i forhold til min svømning og mig selv, men også alle mulige andre ting. Han har også lært mig meget, og han har givet mig blod på tanden. Vores forhold er rigtig godt, og det er samtidig afslappet både omkring poolen og uden for. Jeg har respekt for ham og kan være mig selv, det er rigtig fedt.”

 

Jeanette skal være i Sierra Nevada omkring to uger, hvorefter hun tager direkte til Monaco for at deltage i det første Mare Nostrum stævne. Hun tager alene af sted, men får besøg af den nye landstræner Nick Juba under stævnet. De næste to Mare Nostrum stævner ligger i Barcelona og Canet, og vi vil selvfølgelig følge op på VM-pigernes resultater fra stævnerne! 

Se de seneste nyheder

24-01-2020 12:19:00

I en pressemeddelelse fremgår det, at klubben har styrket både sin svømmeskole med en svømmefaglig chef og talentudviklingen med tilknytning af Caroline Lindborg, som kommer til klubben med stor passion og viden om svømning.

 
22-01-2020 13:26:00

Partnerskabet skal blandt andet være med til at styrke setuppet omkring de bedste svømmere i Sigma Swim, kompetenceudvikle trænerne samt bidrage til udvikling af samspillet mellem træningsmiljøerne i området om den lokale talentudvikling. 
 

 
20-01-2020 09:16:00

Bliv bedre til at støtte dit barn og få gode råd med hjem når Janne R. Mortensen, Mental Motion, kommer med oplæg herom ved DM Årgang i Gladsaxe.

 
16-01-2020 08:41:00

Vi har en god nyhed til alle forældre til unge talenter i dansk svømmesport.

 
13-01-2020 09:40:00

Den nye træner har en spændende ”atletprofil” at byde ind med i trænerteamet og er samtidig den første kvindelige træner på NTC.