Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
16-01-2020 08:41:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
Januar
2020
24
Januar
2020

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Ottesen skifter Lyngby ud med Vejle


29-09-2014 16:00:00:
Af: Anne Vegeberg Hansen

Den danske landsholdssvømmer bliver ikke alene ny elitekonsulent i Vejle Svømmeklub Triton, men rykker også sin licens til det midtjyske.


For knap en uge siden kom det frem, at Jeanette Ottesen bliver ny elitekonsulent i Vejle Svømmeklub Triton. Men det er ikke det eneste, som den 26-årige landsholdssvømmer fremover vil være for den midtjyske klub.

 

Således bekræfter hun overfor for SvømmeSport, at der også er tale om et skifte af hendes licens til Vejle Svømmeklub Triton, hvilket betyder, at hun ikke længere svømmer for Lyngby.

 

- Min kontrakt med Lyngby er udløbet, og vi kunne ikke blive enige om en ny.

 

- Jeg vil nemlig gerne mere end selve svømningen, og det kan jeg få i Vejle. Desuden sikrer de mig mere ro omkring min træning, fordi de ikke kræver, at jeg svømmer holdkapper og deltager i mindre stævner, der kan forstyrre den. Jeg får altså lov til at fokusere lidt mere på min egen træning ved at rykke min licens til Vejle, siger Jeanette Ottesen.

 

Den nylige dobbelte EM-guldvinder forklarer, at hun som topsvømmer træner efter en anden kalender, hvor det hele handler om at blive klar til først VM i Kazan næste år og OL i Rio om to år. 

 

Og der tilbyder det Nationale Træningscenter (NTC) i Bellahøj hende de mest optimale rammer, hvorfor hun også fortsætter sin daglig træning der, som det har været tilfældet i mange år. Der er altså stadig tale om et symbolsk tilhørsforhold til den klub, der har hendes licens.

 

Hvad der så sker efter De Olympiske Lege, må tiden vise. Ottesen regner dog ikke med, at hun rykker teltpælene op og rykker til Vejle til den tid.

 

- Jeg kommer nok aldrig til at bo i Vejle. Men når jeg vælger at blive ansat som elitekonsulent i Vejle Svømmeklub Triton, så er det fordi, at jeg tænker over, hvad der skal ske efter Rio - efter svømningen.

 

- Det er en sport, jeg brænder for, og jeg vil rigtig gerne arbejde med udvikling af elitesvømning på klubplan. Jeg har en masse at byde på med mine kompetencer og erfaringer, og jeg elsker at arbejde med børn og unge mennesker, der vil noget med deres svømning, siger hun.

 

Jeanette Ottesen tiltræder stillingen som elitekonsulent den 1. oktober.

 

Læs også "Jeanette Ottesen: Jeg glæder mig til at starte i Vejle Svømmeklub Triton" 

Se de seneste nyheder

20-01-2020 09:16:00

Bliv bedre til at støtte dit barn og få gode råd med hjem når Janne R. Mortensen, Mental Motion, kommer med oplæg herom ved DM Årgang i Gladsaxe.

 
16-01-2020 08:41:00

Vi har en god nyhed til alle forældre til unge talenter i dansk svømmesport.

 
13-01-2020 09:40:00

Den nye træner har en spændende ”atletprofil” at byde ind med i trænerteamet og er samtidig den første kvindelige træner på NTC. 

 
09-01-2020 07:23:00

Opsigelsen skyldes et ønske i familien om at vende hjem til Island oven på 13 år i Danmark.

 
05-01-2020 12:50:00

Den fornemme hæder blev tildelt svømmeren fra AGF Svømning/NTC ved den årlige sportsgalla ”Sport 2019” i Jyske Bank BOXEN i Herning lørdag aften.