Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

16
April
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Ottesen: Glad for ny sponsoraftale til Vejle Svømmeklub Triton


08-10-2014 16:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

Jeanette Ottesen blev 1. oktober ansat som ny elitekonsulent i Vejle Svømmeklub Triton. Hun ser det som en kæmpe fordel, at hun og klubben nu har samme tøjsponsor.


Vejle Svømmeklub Trion meddeler, at TYR bliver deres nye tøjsponsor. Klubben har stået uden tøjsponsor siden 1. august, efter deres samarbejde med SPEEDO ophørte.

 

FOTO: Patrick Kreamer

 

”Nu ser vi frem mod et spændende samarbejde med TYR for min. de næste 3 år. Aftalen er potentielt økonomisk bedre end den hidtidige aftale, hvilket i højere grad baseres på det salg klubben kan præstere. Der er også en væsentlig økonomisk faktor for medlemmerne, da TYR giver en pæn rabat på alle varer: klubtøj, svømmetøj og svømmeudstyr. Samtidigt er det jo ikke uinteressant for alle parter at klubbens fremtidige elite-konsulent, Jeanette Ottesen er personligt sponsoreret af TYR, så pengene passer også på den front!” skriver event- og sponsoransvarlig, Henrik Eriksen, på klubbens hjemmeside.

 

Jeanette Ottesen ser også det nye samarbejde mellem TYR og klubben, som en fordel for hende.

 

"Jeg synes, det er så fedt, at Triton Vejle har fået TYR som sponsor. Det er ikke en hemmelighed, at jeg elsker TYR, og det nye samarbejde blot vil gøre tingene meget lettere til stævner. Nu vil jeg rent faktisk kunne gå med mit klubtøj." fortæller Jeanette til SvømmeSport


Læs mere om samarbejdet HER 

Se de seneste nyheder

03-04-2020 11:47:38

På sit eget high performance svømmeinstitut i Holland lærer den danske træner Ricky Jørgensen fra sig. To af de svømmere, han samarbejder med, er sprinteren Tamara van Vliet og det unge stjernefrø Luc Kroon.

 
02-04-2020 09:27:34

Hjemmeskole og mindre træning giver Mikkel Gadgaard mulighed for at tilbringe mere tid hjemme hos familien.

 
01-04-2020 14:36:19

Swim Team Neptun bruger lockdown-perioden til at udvikle og optimere indsatser, der tit overses i en travl hverdag.

 
01-04-2020 10:48:34

Victor Nygaard fra H2Odense hopper i våddragten og holder formen ved lige.

 
31-03-2020 17:23:53

Pr 1. august 2020 overtager Bjørn Sørensen cheftrænerjobbet i Aalborg Svømmeklub. Bjørn kommer fra en stilling som cheftræner i AGF Svømning.