Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

16
April
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Jeanette Ottesen Gray om den nye NTC-træner


17-02-2013 15:43:58:
Af: Mads Hjorth

Jeanette ytrer her sine tanker om sin kommende træner Shannon Rollason.


Som tidligere skrevet på SvømmeSport benytter Jeanette ventetiden indtil Shannon Rollason starter på NTC til at prøve nye græsgange i USA. Mens de andre landsholdssvømmere er i Thailand har Jeanette nemlig valgt at tage et smut til University of Miami. Det var der mulighed for, nu hvor Paulus ikke deltager på træningslejren i Phuket, og Shannon endnu ikke er begyndt på det nationale træningscenter. Vi har fanget Jeanette til en snak om hvad hun har af tanker om Shannon, og hvad hun tror der venter hende, når hun vender hjem fra varme Florida.

 

Jeanette har hørt mange forskellige ting om Shannon, men har et meget positivt indtryk af ham:

”Jeg har hørt meget forskelligt om ham. Jeg har hørt han er rigtig god på de korte distancer, 50 og 100 meter, og det synes jeg lyder ekstremt positivt.

Jeg har også hørt, at han forventer rigtig meget af sine svømmere, og er lidt af en kontrolfreak på den gode måde, da der er mange sprinttrænere der godt kan blive lidt for loose i det, og der har jeg stadigvæk brug for en træner der kan give mig et spark i røven hvis det er nødvendigt. Så jeg håber ikke vi får en modsætning til Paulus. Jeg håber vi får lidt af det samme, og så alligevel ikke, for der er altid nogle ting man gerne vil have skal være anderledes.

Men jeg er meget fortrøstningsfuld. Jeg glæder mig!”

 

Jeanette har en målsætning om metal ved VM i Barcelona, og gerne i 50m butterfly, som mere og mere bliver den disciplin hun satser på.

 

Mange tak til Jeanette, og fortsat god træning i Miami! 

Se de seneste nyheder

03-04-2020 11:47:38

På sit eget high performance svømmeinstitut i Holland lærer den danske træner Ricky Jørgensen fra sig. To af de svømmere, han samarbejder med, er sprinteren Tamara van Vliet og det unge stjernefrø Luc Kroon.

 
02-04-2020 09:27:34

Hjemmeskole og mindre træning giver Mikkel Gadgaard mulighed for at tilbringe mere tid hjemme hos familien.

 
01-04-2020 14:36:19

Swim Team Neptun bruger lockdown-perioden til at udvikle og optimere indsatser, der tit overses i en travl hverdag.

 
01-04-2020 10:48:34

Victor Nygaard fra H2Odense hopper i våddragten og holder formen ved lige.

 
31-03-2020 17:23:53

Pr 1. august 2020 overtager Bjørn Sørensen cheftrænerjobbet i Aalborg Svømmeklub. Bjørn kommer fra en stilling som cheftræner i AGF Svømning.