Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
November
2019
23
November
2019

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Jeanette Ottesen Gray om den nye NTC-træner


17-02-2013 15:43:58:
Af: Mads Hjorth

Jeanette ytrer her sine tanker om sin kommende træner Shannon Rollason.


Som tidligere skrevet på SvømmeSport benytter Jeanette ventetiden indtil Shannon Rollason starter på NTC til at prøve nye græsgange i USA. Mens de andre landsholdssvømmere er i Thailand har Jeanette nemlig valgt at tage et smut til University of Miami. Det var der mulighed for, nu hvor Paulus ikke deltager på træningslejren i Phuket, og Shannon endnu ikke er begyndt på det nationale træningscenter. Vi har fanget Jeanette til en snak om hvad hun har af tanker om Shannon, og hvad hun tror der venter hende, når hun vender hjem fra varme Florida.

 

Jeanette har hørt mange forskellige ting om Shannon, men har et meget positivt indtryk af ham:

”Jeg har hørt meget forskelligt om ham. Jeg har hørt han er rigtig god på de korte distancer, 50 og 100 meter, og det synes jeg lyder ekstremt positivt.

Jeg har også hørt, at han forventer rigtig meget af sine svømmere, og er lidt af en kontrolfreak på den gode måde, da der er mange sprinttrænere der godt kan blive lidt for loose i det, og der har jeg stadigvæk brug for en træner der kan give mig et spark i røven hvis det er nødvendigt. Så jeg håber ikke vi får en modsætning til Paulus. Jeg håber vi får lidt af det samme, og så alligevel ikke, for der er altid nogle ting man gerne vil have skal være anderledes.

Men jeg er meget fortrøstningsfuld. Jeg glæder mig!”

 

Jeanette har en målsætning om metal ved VM i Barcelona, og gerne i 50m butterfly, som mere og mere bliver den disciplin hun satser på.

 

Mange tak til Jeanette, og fortsat god træning i Miami! 

Se de seneste nyheder

15-11-2019 19:40:00

Dansk Svømmeunion kan i dag præsentere det træner- og lederteam, som skal understøtte de 23 udtagne danske svømmere ved EM på kortbane i Glasgow til december.

 
15-11-2019 09:30:00

Vinderen bliver afsløret ved den årlige sportsgalla ’Sport 2019’ i Jyske Bank BOXEN i Herning den 4. januar. 

 
10-11-2019 21:51:00

Fire aktive dage i bassinet i Esbjerg er afsluttet med udtagelse af 23 svømmere til EM på kortbane samt otte svømmere til NM på kortbane.

 
08-11-2019 18:07:00

Den tidligere elitesvømmer er i dag indehaver af rekorden i at være verdensrekordholder.

 
07-11-2019 07:50:00

De kommende Årgangstræner- og Børnetræneruddannelser har frist for tilmelding henholdsvis den 18. december for Årgangstræneruddannelsen og 11. december for Børnetræneruddannelse.