Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Vejle Fjordsvøm d. 19. august


14-08-2012:

På søndag svømmes de 1400 meter over Vejle Fjord. Læs mere om arrangementet her.


Vejle Svømmeklub Triton har i samarbejde med Dansk Svømmeunion og Vejle Kommune arrangeret Vejle Fjordsvøm - et tilbagevendende Åbent vand-arrangement, som i år finder sted for ottende år i træk og er en del af eventdagen ”Vild med Vand i Vejle.

 

Mødestedet og målområdet er ved badestranden Albuen, Tirsbæk Strandvej 20 (på nordsiden af fjorden). Herfra sejles deltagerne til sydsiden af fjorden, hvorfra starten går ca. 125 meter øst for Vejlefjordbroen. Ruten er markeret med store gule bøjer, og målområdet er markeret med 2 røde flag.

 

Tidsplan for eventen
Kl. 11.00 Ankomstregistrering starter
Kl. 13.30 Første start afgår fra sydsiden, herefter startes et nyt heat hvert kvarter
Kl. 15.45 Sidste og hurtigste heat starter
Kl. 16.30 Præmieoverrækkelse og afslutning (forventet tidspunkt)

 

Regler

-       Minimumsalder for deltagelse er 12 år

-       For hver deltager under 14 år kræves følgeskab med en navngiven og tilmeldt voksen. Der er kun tilladt et barn pr. voksen svømmer.

-       For deltagere under 15 år kræves brug af våddragt.

-       For deltagere under 18 år kræves skriftlig forældreaccept iht. polititilladelse for arrangementet – Klik her for download af formular

 
Sikkerhed
Ruten vil være afmærket med høje bøjer, og der vil være følgebåde med livreddere fordelt på hver side af deltagerne samt kystlivreddere, bl.a. fra TrygFondens Kystlivredning. Swimmers Lounge området er et førstehjælpstelt bemandet med en læge og en sygeplejerske.

 

 Våddragt
Der anbefales brug af våddragt. TYR Danmark lejer i år våddragter ud ved Dansk Svømmeunions Open Water arrangementer. Du har derfor mulighed for at leje en TYR Hurricane C1 våddragt – se mere om dette her: http://www.svoem.org/Aktuelt/Shop/?produktgruppeid=240

 

Tilmelding

Sidste frist for forhåndstilmelding var d. 31. juli 2012, hvorfor de resterende pladser koster 375 kr. pr. stk. Eftertilmelding og yderligere information kan findes via dette link: http://www.svoem.org/Discipliner/Aabent-vand/Enkelt/?id=60

 Læs mere her: www.fjordsvom.dk.Se de seneste nyheder

30-09-2020 12:11:28

Ifølge stævneleder skal svømmere holdes i ilden, hvis der fortsat skal være konkurrencesvømning efter COVID-19.

 
25-09-2020 13:13:00

På sundhedsmyndighedernes anbefaling har regeringen indført en række nye tiltag for at hindre ukontrolleret spredning af Corona-virus, som også har betydning for adfærden i forenings- og klubregi.
 

 
25-09-2020 09:55:56

I Solrød Svømmeklub er konkurrencesvømmerne atter at finde i stævnebukser og konkurrencedragter.

 
24-09-2020 11:53:32

Viden om startspring skal understøtte en langsigtet sportslig udvikling.

 
23-09-2020 08:23:44

Vidensdeling om landsholdsarbejdet skal resultere i vidensbaseret udvikling.