Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
21-09-2019 18:15:03
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
September
2019
22
September
2019

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


Christiansborg Rundt, Mary og nord for Limfjorden


24-09-2012:
Af: Tine Jespersen

Læs konsulenternes evaluering af årets åbent vand-sæson.


 

Efter 15 åbent vand-arrangementer løbende fordelt over den netop overståede sommer, er det tid til at gøre status. Dansk Svømmeunions konsulenter har i samarbejde med de eksterne arrangører rundt om i landet oplevet hvert eneste event fra første række. Der er en overordnet enighed om en ganske vellykket sæson med mange glade deltagere, forbedringer i forhold til sidste år og endda tre helt nye stævner. Det der står klarest i konsulenternes hukommelse er dog det største stævne, Christiansborg Rundt. Morten Hinnerup forklarer: - Vi har været mange ting igennem efter aflysningen sidste år, så jeg er super godt tilfreds med det arrangement vi fik afviklet i år. Det var også meget tilfredsstillende, at opbakningen forsat er stigende og der i år var endnu flere tilmeldinger end sidste år.

Caroline Kleemann tilføjer yderligere Kronprinsesse Marys deltagelse, som en ting hun sjældent vil glemme. Udover det store stævne øst for Storebælt fremhæver Lars Bo Larsen også åbent vand-indførelsen nord for Limfjorden, som noget der har gjort stort indtryk: - Jeg har været med til at flytte åbent vand-sæsonen nord for Limfjorden i samarbejde med Steen Heftholm og Berit Svendsen fra de to Frederikshavner klubber og i samarbejde med Arena Nord.

 

Den store udvikling i åbent vand kan vi ikke komme udenom, men større tilslutning betyder også større risiko for ulykker. Dem har der dog ikke været nogen af takket være Trygfonden Kystlivredning, men vi kunne altså heller ikke have undværet dem. Lars Bo Larsen, som var ansvarlig for Limfjordskrydseren fortæller: - I forbindelse med Limfjordskrydseren oplevede vi hvor hurtigt strømmen kan tage til. Her viste beredskabet og Trygfonden Kystlivredning deres berettigelse og deres gode færdigheder i en unormal situation.

 

Mens åbent vand-arrangementerne går på en velfortjent ferie, de danske søer, fjorde og hav tager en slapper og vandtemperaturen stille og roligt begynder at dale, har konsulenterne til gengæld masser at gå i gang med. Forberedelserne til næste års sæson handler blandt andet om at videreudvikle på de nuværende events, forhåbentlig udvikle nye samt udbrede aktiviteter, der leder frem mod sæsonen. Morten Hinnerup nævner blandt andet Start2Crawl, som han gerne ser udbredt til flere klubber som en optakt til sæsonen, mens Caroline Kleemann nævner åbent vand-kurser og træningsarrangementer som en del af hendes fokus. Afsluttende er der vidst ikke andet at sige end: vi glæder os!Se de seneste nyheder

21-09-2019 18:15:03

Event Campen for juniorlandsholdet, Great Danes, Holdkap projektet og landsholdet fortsatte lørdag, med teambuilding øvelser og konkurrencer på stranden med Trygfondens rutineret kystlivreddere som instruktører. 

 
20-09-2019 21:45:47

40 landsholdssvømmere og trænere samlet i Idrættens Hus i Brøndby, for at deltage i Dansk Svømmeunions Event Camp 

 
20-09-2019 11:47:28

Seks finaler ud af ti mulige, to danske rekorder og to fjerde- og en femteplads.

 
13-09-2019 10:55:00

Med en pris siger vi TAK for de helt særlige indsatser og resultater i dansk svømmesport.

 
02-09-2019 21:00:00

Anmeldelse af Svømmestævner.