Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

17
Oktober
2019
Svømning - Svømmetider
Ikast Max-pas, Ikast

Ikast Svømmecenter (træningshallen)
20
Oktober
2019

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


Brasilien triumferede i kinesisk åbent vand


15-10-2014 17:00:00:
Af: Anne Vegeberg Hansen

Da 10 km World Cup i åbent vand-svømning gæstede Kina i weekenden, indtog Brasilien fire ud af seks podiepladser.


Det brasilianske flag stod højt på mast, da det syvende og næstsidste afsnit af dette års FINA 10 km Marathon Swimming World Cup løb af stablen i Chun’an i Kina denne weekend.

 

Således formåede både Ana Marcela Cunha og Allan do Carmo fra Brasilien at fortsætte den gode stil fra de tidligere afsnit og tilbagelægge de 10 kilometer hurtigst for henholdsvis damer og herrer.

 

Det oplyser FINA i en pressemeddelelse onsdag.

 

Cunha, der har sejret ved de seneste fire etaper af dette års World Cup, sikrede sig selv endnu en førsteplads ved at svømme distancen på to timer, seks minutter og 13.03 sekunder, mens hendes landsmand do Carmo var hurtigste mand i vandet med tiden: én time, 52 minutter og 59.57 sekunder.

 

Begge brasilianere ligger dermed stadig i front i den samlede konkurrence med nu henholdsvis 134 point til Ana Marcela Cunha og 103 point til Allan do Carmo.

 

Derudover formåede deres landsmænd Poliana Okimoto og Diogo Villarinho også at nå podiet ved at blive henholdsvis nummer to blandt kvinderne og nummer tre blandt herrerne. Dermed sikrede Brasilien sig fire ud af seks mulige podiepladser i kinesiske Chun’an.

 

De to øvrige pladser gik til tyske Thomas Lurz, der ligger nummer to i den samlede stilling samt svømmede næsthurtigst blandt herrerne efter do Carmo, og kinesiske Yan Siyu, som var trejdehurtigst kvinde i weekenden.

 

Ottende og sidste etape af dette års World Cup finder sted i Hong Kong den kommende weekend.

 

Læs mere om FINA 10 km Marathon Swimming World Cup her.Se de seneste nyheder

15-10-2019 08:00:00

Bliv klogere på unge, mental sundhed, kropsidealer og fitnessdoping, når Anti Doping Danmark inviterer til konferencen ’Fitnessdoping og folkesundhed’.

 
11-10-2019 11:48:41

Vestdanske Masters i Aalborg 26/10-2019 er desværre aflyst.

 
11-10-2019 11:43:05

FINA Facilitetsregler og Regelfortolkningerne for svømning er blevet opdateret.

 
21-09-2019 18:15:03

Event Campen for juniorlandsholdet, Great Danes, Holdkap projektet og landsholdet fortsatte lørdag, med teambuilding øvelser og konkurrencer på stranden sammen med TrygFonden Kystlivrednings rutinerede kystlivreddere som instruktører. 

 
20-09-2019 21:45:47

40 landsholdssvømmere samlet i Idrættens Hus i Brøndby, for at deltage i Dansk Svømmeunions årlige eventcamp.