Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

21
Oktober
2020
Svømning - Svømmetider
Klubmesterskab, Nakskov

Nakskov Idrætscenter, svømmehal

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Open Water i Randers imorgen.


22-06-2012:

Årets første åben vand-stævne løber af stablen imorgen, lørdag, ved Gudenåen. Læs mere om arrangementet hér.


 

Dansk Svømmeunion har i samarbejde med Randers Gymnastiske Forening - Neptun og Randers Freja Atletik & Triathlon arrangeret årets første åbent vand-stævne i morgen i den jyske by Randers.

 

I forhold til stævnets niveau udtaler Morten Hinnerup, udviklingskonsulent ved Dansk Svømmeunion og tovholder for weekendens stævne, følgende:- Stævnet er primært et breddestævne i fantastiske rammer, men der kommer enkelte af de bedste åbent vand-svømmere. F.eks. kommer Nina Højris Jørgensen og Søren Mikkelsen fra Lyseng, samt Freja Østergaard fra Silkeborg, som alle har gjort det godt tidligere. 

 

-          Du kan læse mere om morgendagens åbent vand-stævne her: http://www.svoem.org/Discipliner/Aabent-vand/Enkelt/?id=57

 

Morten Hinnerup ser frem til en god åbning af åbent vand-sæsonen:- Jeg forventer en god åbning af sæsonen med en masse glade mennesker, der har glæder sig til årets første stævne – og så krydser jeg fingre for fornuftigt vejr, så det bliver endnu mere fantastisk at bruge dagen på Gudenåen.

 

SvømmeSport håber at vejret i morgen vil være markant bedre end i dag, og ønsker alle omkring stævnet en god dag ved Gudenåen.

 

Stævnet i Randers har sat deltagerrekord med over 220 tilmeldte, men har fortsat ledige pladser på begge distancer, før starten i morgen.Se de seneste nyheder

08-10-2020 10:44:41

Følelsesladede landsholdssvømmere siger pænt farvel til rygcrawleren på Instagram.

 
07-10-2020 12:23:17

Landsholdssvømmer Mie Ø. Nielsen fra Aalborg Svømmeklub indstiller karrieren og hænger konkurrencedragten på knagen.

 
02-10-2020 14:37:10

Coronavirus påvirker fortsat dansk svømmesport.

 
30-09-2020 12:11:28

Ifølge stævneleder skal svømmere holdes i ilden, hvis der fortsat skal være konkurrencesvømning efter COVID-19.

 
25-09-2020 13:13:00

På sundhedsmyndighedernes anbefaling har regeringen indført en række nye tiltag for at hindre ukontrolleret spredning af Corona-virus, som også har betydning for adfærden i forenings- og klubregi.