Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
03-06-2019 16:30:00
 
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

20
Juni
2019
21
Juni
2019
Svømning
Sommerstævne
Kildeskovshallen

EISM 2019

 

 

Tekst
Tekst


Open Water i Randers imorgen.


22-06-2012:

Årets første åben vand-stævne løber af stablen imorgen, lørdag, ved Gudenåen. Læs mere om arrangementet hér.


 

Dansk Svømmeunion har i samarbejde med Randers Gymnastiske Forening - Neptun og Randers Freja Atletik & Triathlon arrangeret årets første åbent vand-stævne i morgen i den jyske by Randers.

 

I forhold til stævnets niveau udtaler Morten Hinnerup, udviklingskonsulent ved Dansk Svømmeunion og tovholder for weekendens stævne, følgende:- Stævnet er primært et breddestævne i fantastiske rammer, men der kommer enkelte af de bedste åbent vand-svømmere. F.eks. kommer Nina Højris Jørgensen og Søren Mikkelsen fra Lyseng, samt Freja Østergaard fra Silkeborg, som alle har gjort det godt tidligere. 

 

-          Du kan læse mere om morgendagens åbent vand-stævne her: http://www.svoem.org/Discipliner/Aabent-vand/Enkelt/?id=57

 

Morten Hinnerup ser frem til en god åbning af åbent vand-sæsonen:- Jeg forventer en god åbning af sæsonen med en masse glade mennesker, der har glæder sig til årets første stævne – og så krydser jeg fingre for fornuftigt vejr, så det bliver endnu mere fantastisk at bruge dagen på Gudenåen.

 

SvømmeSport håber at vejret i morgen vil være markant bedre end i dag, og ønsker alle omkring stævnet en god dag ved Gudenåen.

 

Stævnet i Randers har sat deltagerrekord med over 220 tilmeldte, men har fortsat ledige pladser på begge distancer, før starten i morgen.Se de seneste nyheder

17-06-2019 12:00:00

Fem danske landsholdssvømmere har netop overstået Mare Nostrum i Barcelona med ganske respektable resultater.

 
12-06-2019 16:15:00

Dansk Svømmeunion kan i dag offentliggøre, at det nuværende træner-team på unionens og Team Danmarks Nationale Træningscenter (NTC) i svømning ændres.

 
03-06-2019 16:30:00

Ved den første udgave af FINA’s nye stævnekoncept, Champions Swim Series, viste Pernille Blume flotte takter mod verdens absolutte elite.

 
28-05-2019 14:30:00

Dansk Svømmeunion kan i dag præsentere den associeret træner, der er valgt til VM-holdets supportteam.

 
28-05-2019 09:30:00

Nivå Svømmeforening har præmiere på Familiesvømning i Øresund