Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
21-09-2019 18:15:03
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
September
2019
22
September
2019

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


Palmestranden Open Water på lørdag


23-06-2013 18:13:04:
Af: Anna Birkbak

Tag til Frederikshavn og oplev lækre, eksotiske rammer for et Open Water-stævne.


Steen Heftholm fra Frederikshavn Openwater glæder sig til at byde deltagerne i Palmestranden Open Water velkomne på lørdag d. 29. juni. Der er lagt op til et spændende og indbydende stævne, hvor rammerne er Frederikshavns strand, indrettet med palmer, lounge og bar.

 

Steen har sendt os en lille beskrivelse af stævnet, som du kan læse herunder. Og det lyder som om, at man får en oplevelse ud over det sædvanlige!

 

"Palmestranden Open Water 2013
Palmestranden Open Water afholdes for andet år i træk i Frederikshavn. Første år bød på ca. 80 svømmere fra hele Danmark og et par nordmænd. På nuværende tidspunkt er der tilmeldt svømmere fra både Tyskland og Liechtenstein, og forhåndstilmeldingen er dobbelt så stor som sidste år.

Svømmere fra Liechtenstein og Tyskland
Vi vil selvfølgelig meget gerne have rigtig mange svømmere med. Men Palmestranden Open Water er også et meget ungt OW-stævne, og vi ved godt, det tager tid at bygge deltagerantallet op. Så vi er godt tilfredse, hvis vi når over 100 deltagere.  Men vi er meget stolte over, at folk kommer helt fra Liechtenstein for at svømme med.

Trygfonden sponsorerer markeringsbøjer og radioer
Det gør også, at vi gør os umage med at lave et godt arrangement. Både ude på banerne, men også på land, sådan at alle får en god og gerne uforglemmelig oplevelse med hjem. Trygfonden har netop bevilliget os en masse cylinderbøjer og vhf-radioer, så tryghed og sikkerhed er i top.  Det er vi naturligvis meget glade for.

 

Swimmer’s Lounge – hæng ud under palmerne
Palmestranden Open Water bliver jo afholdt under palmerne på Palmestranden, så i år indretter vi et lækkert område på stranden, hvor svømmerne kan gå i strandbaren og få sig en forfriskning og ligge og slænge sig på solsenge under og efter stævnet. Vi kalder det Swimmer’s Lounge og håber, at folk har lyst til at hænge ud og dele hinandens oplevelser og erfaringer med havsvømning og åbenvandsstævner.

 

Følg Palmestranden Open Water på Facebook
Vi vil gerne dele de gode oplevelser på Palmestranden med svømmerne og andre interesserede. Så derfor har vi lavet en lille mobilgruppe, der dagen igennem render rundt og laver små video-podcasts, som løbende smides på vores Facebook-side.

Det giver alle mulighed for at se interviews, racebriefing og optagelser fra racet ude på vandet. Telekæden i Frederikshavn sætter wifi op, så alle får mulighed for, næsten live, at følge med i begivenhederne fra deres smartphones på Palmestranden.

 

200meter holdkap i Danmarks Største Svømmehal
Vi har desuden netop indviet vores nye havsvømmestadion på Palmestranden. 500 meter i alt, med bøjer for hver 25 meter, alt sammen sponsoreret af Trygfonden. Derfor inviterer vi på en underholdende holdkap for fire - i badetøj.

Distancen er 200m pr. deltager, men Palmestrandens lave vand gør, at du løber ca. halvdelen. Og nej, der er ingen sure bademestre i Danmarks største svømmehal, så du løber bare!  Insisterer du på at svømme i våddragt, skal du være hoppet ud af dragten, inden du sender den næste af sted. Det bliver sjovt, og vi glæder os til at se mange nye prøve kræfter med svømmekonkurrence i åben vand.

 

Om Palmestranden Open Water
Palmestranden Open Water i Frederikshavn arrangeres af Frederikshavn Openwater, FFI Svøm, ArenaNord i samarbejde med Dansk Svømmeunion og Trygfonden. For yderligere information kontakt: Steen Heftholm, steen.heftholm@gmail.com eller mobil 29 48 61 05."

 

SVØMs informationsside: http://www.svoem.org/Discipliner/Aabent-vand/Enkelt/?id=77

Hjemmeside: www.palmestrandenopenwater.dk

Facebook:www.facebook.com/palmestrandenopenwater.comSe de seneste nyheder

21-09-2019 18:15:03

Event Campen for juniorlandsholdet, Great Danes, Holdkap projektet og landsholdet fortsatte lørdag, med teambuilding øvelser og konkurrencer på stranden med Trygfondens rutineret kystlivreddere som instruktører. 

 
20-09-2019 21:45:47

40 landsholdssvømmere og trænere samlet i Idrættens Hus i Brøndby, for at deltage i Dansk Svømmeunions Event Camp 

 
20-09-2019 11:47:28

Seks finaler ud af ti mulige, to danske rekorder og to fjerde- og en femteplads.

 
13-09-2019 10:55:00

Med en pris siger vi TAK for de helt særlige indsatser og resultater i dansk svømmesport.

 
02-09-2019 21:00:00

Anmeldelse af Svømmestævner.