Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Marts
2019
29
Marts
2019
Svømning
Vest Årgang Kortbane
THYHALLENS SVØMMECENTER

EISM 2019

 

 

Tekst
Tekst


SvømmeSports Vennebog


17-09-2012:

Ta daaa: Så er det frem med folkeskoledigtene og de farvede kuglepenne. SvømmeSport lancerer hermed bogen med vores allerbedste venner!


 

 

Mit navn: Mai Hjelmgaard

Min sport: Konkurrence Livredning

Min klub: VI39 Vallensbæk/VAT-CPH

 

Når jeg bliver 'stor', vil jeg gerne være..: Lige nu går jeg i gymnasiet på Falkonergården og ved ikke lige pt. hvad det skal blive til bagefter. Derfor kan jeg ikke 100% sige hvad jeg gerne vil være når jeg bliver stor! Men jeg ved at jeg gerne vil med til flere mesterskaber i konkurrence livredning. Så jeg går helt sikkert efter at blive verdensmester inden for livredningen!

 

Det skal jeg bruge efteråret på: I dette efterår, skal jeg fokusere på min træning i konkurrence livredning, frem mod VM i Australien! Der skal både trænes i svømmehallen og på stranden.

 

Mit mål for den nye sæson er...: Konkurrencelivredning kræver ikke kun styrke, men også en del teknik. Mine mål i denne sæson er at optimere den tekniske del både inde og udendørs. Der skal trænes hårdt frem mod november.  

 

Min yndlingsdistance/stilart/disciplin: Min yndlingsdisciplin er : På stranden – Surf race (run-swim-run) og : I svømmehallen – 100 m. med finner.  

 

Her skal jeg holde jul: Jeg er så heldig at jeg skal holde jul hos min tante og onkel, sammen med 16 andre skønne familiemedlemmer.  

 

Min næste ferie skal gå til...: Det er sjældent, at jeg er på ferie. Jeg regner med at skulle et varm sted hen sammen med nogle få venner næste sommer.  

 

Jeg elsker, når...: Jeg er sammen med de venner, der står mig nær. Når der er store bølger på stranden. Når der er lækker mad klar efter et hårdt trænings pas. Og når familien er samlet.

 

Jeg kan ikke så godt lide...: Brandmænd og når vandet er under 12 grader og våddragten ligger derhjemme!



Se de seneste nyheder

23-03-2019 11:39:09

Der blev både udvekslet gode ideer og massevis af erfaringer, da Aalborg Svømmeklub holdt Åbent Hus fredag den 22. marts.

 
21-03-2019 18:03:49

Dansk Svømmeunion har indgået aftale om at holde Danish Open og DM Junior 2019 i Taastrup Svømmehal.

 
21-03-2019 11:03:19

Når Danish Open og DM Junior løber af stablen til april, bliver det et noget anderledes stævne end de foregående år.

 
20-03-2019 11:45:00

Årets Danish Open og DM Junior skal ikke afholdes på Bellahøj grundet fund af bakterier og skimmelsvamp.

 
19-03-2019 13:30:00

Dansk Svømmeunion inviterer til infomøder for nye svømmere med interesse for projektet.