Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

28
Juni
2019
Svømning
BOCKSTENSDOPPET 2019
Varberg, Sverige

EISM 2019

 

 

Tekst
Tekst


- Jeg er spændt på hvordan resten af mit hold klarer sig


01-11-2012:
Af: Tine Jespersen

Jan Simonsen glæder sig til VM


 

VM i Australien er Jan Simonsens 2. af slagsen. Han var også med for 2 år siden i Alexandria, hvor han blev nummer 17 i beach flags, ligesom han til DLRG Cup i 2010 blev nummer 3 og i sommer ved de svenske åbne mesterskaber hev en førsteplads i hus. I år er målsætningen at komme i top 10 ved selv samme disciplin til VM. Forberedelserne har dog været plaget en smule af de danske vejrforhold, der har gjort det noget koldt for Jan at træne udendørs på stranden. En aftale med Copenhagen Beachvolley Club og deres opvarmede, indendørs sand satte dog en stopper for det problem, og hjalp Jan rigtig meget.

 

Til VM burde klimaet dog ikke være et problem: - Jeg glæder mig rigtig meget til varmen, det er enormt surt at træne udenfor i det danske efterår. Desuden bliver det vildt spændende at se, hvor godt stævnet er organiseret og hvor mange tilskuere der kommer. Det er en meget stor sport i Australien.

 

Jan fremhæver også resten af det danske hold: - Jeg glæder mig vildt meget til at følge de andre deltagere fra det danske hold. Da det ikke er nogle discipliner jeg er god til, er det spændende at se hvordan de klarer sig - og så kan jeg se nogle nye øvelser, som jeg kan tage med tilbage til mit livredningshold i Aalborg.

 Se de seneste nyheder

23-06-2019 22:00:00

Denne weekenden har landsholdet deltaget ved det internationale stævne Sette Colli, som også var det tredje og sidste stop på den VM-forberedende tur.

 
19-06-2019 19:00:00

Andet stop på landsholdets VM-forberedende tur er Open de France, hvor fire af landsholdets svømmer har deltaget.

 
17-06-2019 12:00:00

Fem danske landsholdssvømmere har netop overstået Mare Nostrum i Barcelona med ganske respektable resultater.

 
12-06-2019 16:15:00

Dansk Svømmeunion kan i dag offentliggøre, at det nuværende træner-team på unionens og Team Danmarks Nationale Træningscenter (NTC) i svømning ændres.

 
03-06-2019 16:30:00

Ved den første udgave af FINA’s nye stævnekoncept, Champions Swim Series, viste Pernille Blume flotte takter mod verdens absolutte elite.