Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Konkurrencelivredning: Burmester håber på at få en landstræner til sporten


29-11-2014 12:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

Olivia Burmester fortæller, hvilken betydning det vil have for hende, hvis der blev tilknyttet en landstræner til det danske landshold i konkurrencelivredning. 


Det danske landshold i konkurrencelivredning har længe stået uden landstræner. Stillingen blev for to uger siden slået op på Dansk Svømmeunions hjemmeside - http://www.svoem.org.

 

I september måned deltog det danske landshold ved VM i konkurrencelivredning i Montpellier. Her var det danske landshold klart bedst af de nordiske lande, med en 12. plads i nationskonkurrencen. De bedste præstationer ved årets VM blev to sølvmedaljer i pool discipliner for Masters herrer, en fjerdeplads i Taplin Relay Race for damer samt en femteplads i Tube Rescue for herrer.

 

SvømmeSport var været i kontakt med Olivia Burmester, som en af de kvindelige deltagerne fra sommeren VM. Hun ser positivt på fremtiden, hvis Dansk Svømmeunion formår at få landstræner-stillingen besat.

 

   

foto: Olivia Burmester (privat)   

 

 

"Jeg synes det er en fremragende idé at søge en landstræner. Det siger næsten sig selv, at en træner spiller en central rolle i forhold til det danske landshold, vi har i dag. Konkurrencelivredning er en knap så etableret sport i Danmark, men stadig i rivende udvikling. Det kunne være fedt, hvis der blev tilknyttet en træner, som kan bidrage til eller stå i spidsen for denne udvikling." fortæller Olivia til SvømmeSport

 

Olivia håber på at få en inspirerende landstræner

Olvia ser frem til at få en landstræner tilknyttet, og håber på at Dansk Svømmeunion ansætter en som både er nytænkende og inspirerende.

 

"Det er vigtigt for mig at få en træner, så jeg kan lære og udvikle mig. Der er mange kvaliteter og egenskaber, som er vigtige at besidde som landstræner. For mig er personlighed, høj faglighed, evnen til at formidle viden og motivere os, nogle helt essentielle egenskaber. Herudover synes jeg, det er vigtigt at kunne føre en god dialog med sin træner omkring hvordan træningen skal forløbe." fortæller Olivia til SvømmeSport

 

Olivias store mål..

Olvia fortæller samtidig, at hendes store mål for tiden er at komme helt tiltage i i form efter sin rygskade. Olivia brækkede ryggen i foråret, men kæmper hver dag med sin genoptræning for at kunne vende helt tilbage til konkurrencelivredningen. 

 

"Jeg er i fuld gang med min genoptræning. Jeg er stadig meget svag i overkroppen, så mit primære fokus er nu, at få styrken tilbage. Det går ligeså stille fremad 

- det er mit store mål her det næste stykke tid" fortæller Olivia til SvømmeSport.

 

 

Hvis du vil se opslaget til stillingen som landstræner for konkurrencelivredning, så kan det findes både dansk og engelsk.

Du kan også læse den tidligere bragte artikel på SvømmeSport "Union søger fortsat landstræner i konkurrencelivredning".Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.