Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

28
Juni
2019
Svømning
BOCKSTENSDOPPET 2019
Varberg, Sverige

EISM 2019

 

 

Tekst
Tekst


- I en finale kan alt ske


03-11-2012:
Af: Tine Jespersen

Thomas Ibsen Nielsen fortæller om VM


 

Det er Thomas Ibsen Nielsens 3. VM. Han deltog i 2008 i Tyskland og senest i 2010 i Alexandria, Egypten. Han har tidligere været i finalen i både pool- og surfdiscipliner, men satser i år på endnu flere finalepladser – og selvfølgelig deltagelse i kampen om medaljer. Specielt i sit primære løb, 100m bjærgning med redningstorpedo (manikin tow), forventer Thomas en plads i top 8, og som han selv siger: - I en finale kan alt ske i livredning. Derudover nævner Thomas blandt andet holdkappen Rescue Tube, med holdkammeraten Ronnie Dalsgaard, og udendørsdisciplinen surfski race, som nogle af favoritterne til de høje placeringer.

 

Om sine forberedelser forklarer Thomas: - For knap 4 måneder siden fulgte jeg min drøm og flyttede til Surfers Paradise i Australien, for at forberede og optimere min træning mest muligt frem mod VM. Det har været utroligt lærerigt, og udfordringerne her er enorme. Opstarten var hård, men jeg har forbedret mig utroligt meget og synes mine forberedelser har været bedre end nogensinde. Nu gælder det blot om at time min nedtrapning, så jeg får det absolut maksimale ud af alt træningen. 

 

Træningen er dog ikke det eneste Thomas ser frem til. Efter 4 måneder i Australien glæder han sig især til at se sine danske holdkammerater, og nyde den gode stemning på både holdet, og til VM generelt: - Jeg ser naturligvis meget frem til at VM går i gang. Det er en helt speciel følelse, når man er til VM, og alle de store stjerner i sporten er med.Se de seneste nyheder

23-06-2019 22:00:00

Denne weekenden har landsholdet deltaget ved det internationale stævne Sette Colli, som også var det tredje og sidste stop på den VM-forberedende tur.

 
19-06-2019 19:00:00

Andet stop på landsholdets VM-forberedende tur er Open de France, hvor fire af landsholdets svømmer har deltaget.

 
17-06-2019 12:00:00

Fem danske landsholdssvømmere har netop overstået Mare Nostrum i Barcelona med ganske respektable resultater.

 
12-06-2019 16:15:00

Dansk Svømmeunion kan i dag offentliggøre, at det nuværende træner-team på unionens og Team Danmarks Nationale Træningscenter (NTC) i svømning ændres.

 
03-06-2019 16:30:00

Ved den første udgave af FINA’s nye stævnekoncept, Champions Swim Series, viste Pernille Blume flotte takter mod verdens absolutte elite.