Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
11-02-2019 18:20:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
Februar
2019
Svømning
SA Grand Prix International Swimming Meet
Stellenbosch, Sydafrika
23
Februar
2019
Svømning
Fördemaster
Flensborg
1
Marts
2019
Svømning
Kronborg Open 2019
Helsingør Svømmehal

NM & NM-Junior 

 

Tekst
Tekst


Anden dag i Stavanger: 10 ekstra medaljer til DK i superfinaler


08-11-2014 20:55:00:
Af: Anne Vegeberg Hansen

Lørdag viste sig at være mindst lige så gunstig en dag for rød-hvide i det norske, som fredag gjorde.


På anden konkurrencedag under dette års North Sea Swim Meet, der finder sted i Stavanger denne weekend, formåede de rød-hvide svømmere at sikre yderligere 10 medaljer i stævnets superfinaler, hvor de bedste svømmere uanset årgang dyster mod hinanden.

 

Dermed er Danmark oppe på i alt 18 stykker metal fra superfinalerne alene – ni af den ædleste form, fem af sølv og fire af bronze.

 

Især de rutinerede svømmere som Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen har vist, at de er hurtigst, når det kommer til deres favoritdistancer.

 

Således svømmede Ottesen lørdag guld hjem på både 50 m butterfly og 100 m fri med tiderne 25,12 og 52,74, mens Møller Pedersen var hurtigst på 200 m bryst med tiden 2.18,76.

 

De to landsholdssvømmere betrådte også øverste skammel i selvsamme discipliner, da de svømmede lørdagens gruppeløb, hvor svømmerne var inddelt efter alder.

 

Tæller man gruppeløbene med og lægger dem til resultaterne fra superfinalerne fra begge konkurrencedag, står de rød-hvide, som blandt andet inkluderer The Vikings-svømmere og svømmere fra KVIK Kastrup, noteret for mindst 44 stykker metal, efter de to første konkurrencedag er afviklet.

 

Og så tæller man ikke de flotte præstationer fra de danske svømmere med et handicap, som også deltager i North Sea Swim Meet.

 

Foruden Rikke Møller Pedersen og Jeanette Ottesen har Chris Christensen, Frans Johannesen, Julie Aglund Lauridsen, Maj Howardsen og Emilie Beckmann samt Julie Kepp Jensen også været i aktion i lørdagens superfinaler og sluttet af på podiet.

 

Derudover viste Færøernes Pál Joensen, som er rejst med de danske svømmere til Stavanger, hurtige takter lørdag, hvor han betrådte øverste skammel på 400 m fri i både sin aldersgruppe og i superfinalen. Derudover er han også indehaver af guldet på 800 m fri, som blev svømmet fredag formiddag.

 

North Sea Swim Meet løber indtil søndag, og du kan læse mere om stævnet her, og du finder flere resultater derfra her.

 

Læs også ”Danske vikinger går i land i Stavanger” og ”Første dag i Stavanger: Otte gange metal til Danmark i superfinaler” samt ”14-årigt talent glæder sig til at dyste med The Vikings” 

Se de seneste nyheder

11-02-2019 18:20:00

Den danske OL-guldvinder Pernille Blume har i begyndelsen af året fået foretaget en vellykket operation for at få lukket et mindre hul ved hjertet.

 
11-02-2019 09:17:00

Martin Bang Christensen har de forgangne to weekender forberedt sig til Grand Prix i Rostock - det resulterede i en flot førsteplads ved tysk tårnmesterskab.

 
05-02-2019 10:01:00

Du kan godt begynde at glæde dig. Der er præcis to måneder til, at de første svømmere hopper i vandet ved Danish Open, som i år har fået helt nyt format.

 
01-02-2019 17:04:00

Partnerskabet mellem H2Odense, Odense Kommune og Dansk Svømmeunion skal blandt andet resultere i et styrket strategisk fokus på processen fra talentudvikling til international high performance, udviklingsplaner for konkurrencetrænerne samt bidrag, der skal styrke samspillet mellem træningsmiljøerne på Fyn.

 
01-02-2019 13:53:00

De kommende tre uger venter tre stævner for 20-årige Martin, som har afgørende betydning for udspringerens mulighed for deltagelse ved de kommende store internationale mesterskaber.