Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
02-09-2019 21:00:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

20
September
2019
Svømning
Rema 1000 Horsens Cup
Horsens

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


Landsholdssvømmere til Sette Colli i Rom


23-06-2019 22:00:00:
Af: Rebecca Hegelund

Denne weekenden har landsholdet deltaget ved det internationale stævne Sette Colli, som også var det tredje og sidste stop på den VM-forberedende tur.


Godt det samlede VM-hold har denne weekend deltaget ved det traditionsrige stævne Sette Colli, som løb af stablen weekenden den 21.-23. juli i Rom, Italien. Her blev det til flere flotte medaljer og en række gode bidrag fra de danske landsholdssvømmere.

 

– I den her fase af svømmernes forberedelse frem mod VM er det godt at se, at flere af dem befinder sig i nærheden af deres personlige rekorder. Nu bevæger vi os ind i en periode, hvor træningen skal tilrettelægges således, at svømmerne har de bedste mulige forhold for at forberede sig optimalt til VM, fortæller landstræner Stefan Hansen.

 

Mie Ø. Nielsen under lørdagens finalen i 100m ryg ved Sette Colli 2019.

 

Blandt medaljetagerne ved dette års stævne er Pernille Blume på henholdsvis 50m og 100m fri, hvor hun svømmede sig til guldet. Også Anton Ørskov Ipsen fik flere medaljer med hjem – to af bronze for 800m fri og 400m fri samt en af sølv for 1500m fri. Emilie Beckmann blev den sidste danske landsholdssvømmer med en medalje, idet hun fik en sølv for sin indsats på 50m fly.

 

– Jeg synes, at vores medaljetagere har vist stærke takter under weekendens stævne – og på turen her generelt – og jeg er derfor optimistisk i forhold til sommerens VM. De landsholdssvømmere, som har vundet medaljer, har alle vundet i løb, hvor der har været stærk international konkurrence, og dermed kan de tage værdifulde konkurrenceerfaringer med sig videre mod mesterskabet senere på sommeren, lyder vurderingen fra landstræner Stefan Hansen.  

 

Det var den 56. udgave af Sette Colli, som de danske svømmere deltog ved sammen med nogen af verdens absolut bedste svømmere som blandt andre Katinka Hosszú, Adam Peaty og Michael Andrew. Nu skal VM-holdet tilbage til Danmark for en kort periode, inden de den 7. juli drager mod Japan på træningslejr frem mod VM i Sydkorea, som afholdes fra den 21. til den 28. juli 2019.

 

Følende svømmere deltog ved Sette Colli:

Alexander Aslak Nørgaard, Sigma Swim Birkerød

Anton Ørskov Ipsen, Sigma Swim Birkerød

Emilie Beckmann, Tune IF/GTI /NTC

Julie Kepp Jensen, Startfællesskabet A6

Matilde Schrøder, Berns Swim Team /NTC

Mie Ø. Nielsen, Aalborg Svømmeklub /NTC

Pernille Blume, Holbæk Svømme Klub /NTC

Tobias B. Bjerg, AGF Svømning /NTC

Viktor B. Bromer, Aalborg Svømmeklub /NTC 

Se de seneste nyheder

13-09-2019 10:55:00

Med en pris siger vi TAK for de helt særlige indsatser og resultater i dansk svømmesport.

 
02-09-2019 21:00:00

Anmeldelse af Svømmestævner.

 
31-08-2019 19:38:00

Mens solen skinnede smukt over København nød flere tusinde motionssvømmere en frisk svømmetur i kanalerne rundt om Christiansborg, da Dansk Svømmeunion afholdte eventen TrygFonden Christiansborg Rundt lørdag.

 
31-08-2019 17:15:00

Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.

 
31-08-2019 16:27:33

Hvert år bliver deltagere og tilskuere taget i hånden og guidet gennem TrygFonden Christiansborg Rundt af to stemmer, speakerne. Manden bag den ene af stemmerne er Henrik Eskildsen.