Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
11-02-2019 18:20:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
Februar
2019
Svømning
SA Grand Prix International Swimming Meet
Stellenbosch, Sydafrika
23
Februar
2019
Svømning
Fördemaster
Flensborg
1
Marts
2019
Svømning
Kronborg Open 2019
Helsingør Svømmehal

NM & NM-Junior 

 

Tekst
Tekst


Så er der status på EMK17-forberedelserne!


23-02-2016 20:14:41:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Arbejdet frem mod EMK i København i 2017 skrider stille og roligt fremad, og eventchef Mads Bang Aaen giver her en status på projektet. 


Mads Bang Aaen har snart været i jobbet som eventchef for EMK 2017 i to måneder, og SvømmeSport har derfor fået fat på ham til en status på arbejdet.
Herunder kan du få et indblik i forberedelserne og høre ham fortælle om arbejdet samt om besøget på Royal Arena i København, der så småt er ved at tage form.

 

Hvilke opgaver har du stået over for denne første halvanden måned, og hvad er du i gang med i øjeblikket?

- Jeg har brugt rigtig meget tid på formelle ting og aftaler blandt andet i forhold til TV, hoteller, selve aftalen med arenaen og med LEN, sådan at vi får den del på plads hurtigst muligt og får skabt nogle gode grundfundamenter til EM.

Derudover bruger jeg rigtig meget tid på at blive klogere på, hvad det egentlig var, der var rigtig godt i Herning, og hvilke ting, vi skal have videreudviklet derfra, sådan at vi kan skabe et endnu bedre mesterskab denne gang!

Jeg har kigget meget på, hvilke information vi allerede har, og som vi kan gøre brug af i fremtidig planlægning, og hvilke informationer vi skal ud og finde.
Man kan sige, at det lidt er det ’kedelige arbejde’, som jeg sidder med i øjeblikket, for det er jo det, der skal danne fundamentet for at lave de gode aftaler.

 

Hvordan synes du, at samarbejdet med unionen og klubberne er gået indtil videre?

- Samarbejdet er gået rigtig godt. Der er super søde folk på unionen, der har masser af erfaring fra Herning og viden om SvømmeDanmark, hvilket jeg jo kan trække rigtig meget på i dagligdagen.

Derudover har jeg allerede nu mødtes med Hovedstadens Svømmeklub og KVIK. Det er fedt at opleve to store klubber, der også ser det her EM som en kæmpe mulighed for at være med og gøre indflydelse på, hvordan tingene skal gøres.

 

Som vi har kunnet se på svoem.dk’s forside har du været ude og besøge Royal Arena, som EMK 2017 skal foregå i. Hvad synes du om besøget?

- Det var en hel fantastisk oplevelse at se arenaen. Én ting er at kigge på nogle tegninger af den, en helt anden ting er at være derude og fornemme stemningen og kunne se, at det er her, vi kommer til at placere poolen, det er her, vi kommer til at placere opvarmningspoolen, og her bliver svømmerne sat af, når de går ind i arenaen osv. Det var fedt at kunne sætte billeder på og se de områder, som vi skal bruge.

 

- Selvom det er en kæmpe arena, blev jeg positivt overrasket over, hvor intimt jeg egentlig tror, vi kan lave det, da den er lidt mindre end BOXEN, hvilket kommer til at betyde, at ude i siderne vil der være mindre plads mellem tilskuerpladserne og svømmerne. Dette gør, at vi kan trække tilskuerne og svømmerne endnu tættere sammen og give dem en endnu federe og tættere oplevelse af dette EM. 

 

- Besøget har givet mig en meget bedre fornemmelse for, hvor de forskellige ting skal placeres, og hvordan arenaen skal bygges op, og har givet mig en meget mere konkret forestilling af fremtiden. Jeg er meget fortrøstningsfuld, specielt i forhold til det her med, at der kan skabes det intime forhold svømmerne og tilskuerne imellem.

 

Hvad byder den nære fremtid på? Hvilke projekter og opgaver står du over for?

- Noget af det næste, der skal ske nu er blandt andet at komme videre med alle de formelle aftaler blandt andre med LEN, og derudover trække en masse erfaring ind fra sidste gang i Herning, så der kan arbejdes videre med det. Vi skal videreudvikle Herning og samtidig tage højde for, at det nu afholdes i hovedstaden. Vi skal skabe en international markedsføringsstrategi og sørge for, at EM bliver et EM for hele Europa og især hele Norden.

Samtidig ligger der en hel del arbejde i at finde de rigtige hoteller, og forhåbentlig finder vi nogle gode løsninger, så flest mulige kommer til at være tæt på arenaen.

 

- Jeg synes helt generelt, at der er en rigtig positiv stemning omkring, at vi skal afholde det her EM, og det er super fedt!

 

Mange tak til Mads Bang Aaen for den fine status. Vi ser frem til at høre endnu mere, når vi er nået endnu længere i processen, og der er kommet flere ting på plads!

 

Herunder kan du se en række fine billeder fra Mads’ besøg på Royal Arena i København:

 

Mads Bang Aaen på Royal Arena!

 

 

Her ses indgangen, hvor alle tilskuerne kommer til at gå ind.

 

 

Her kommer poolen til at stå, når det går løs i 2017!

 

 

Udsigten ud over arenaen!

 

 

Og til sidst endnu et billede af udsigten over arenaen fra bagerste række!
Tags: EMK2017

 

Se de seneste nyheder

11-02-2019 18:20:00

Den danske OL-guldvinder Pernille Blume har i begyndelsen af året fået foretaget en vellykket operation for at få lukket et mindre hul ved hjertet.

 
11-02-2019 09:17:00

Martin Bang Christensen har de forgangne to weekender forberedt sig til Grand Prix i Rostock - det resulterede i en flot førsteplads ved tysk tårnmesterskab.

 
05-02-2019 10:01:00

Du kan godt begynde at glæde dig. Der er præcis to måneder til, at de første svømmere hopper i vandet ved Danish Open, som i år har fået helt nyt format.

 
01-02-2019 17:04:00

Partnerskabet mellem H2Odense, Odense Kommune og Dansk Svømmeunion skal blandt andet resultere i et styrket strategisk fokus på processen fra talentudvikling til international high performance, udviklingsplaner for konkurrencetrænerne samt bidrag, der skal styrke samspillet mellem træningsmiljøerne på Fyn.

 
01-02-2019 13:53:00

De kommende tre uger venter tre stævner for 20-årige Martin, som har afgørende betydning for udspringerens mulighed for deltagelse ved de kommende store internationale mesterskaber.