Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
November
2019

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Haderslev og Vejen Svømmeklubber indgår samarbejde


25-10-2012:
Af: Tine Jespersen

- et samarbejde med henblik på at styrke konkurrencesvømningen i området.


 

SvømmeSport redaktionen har modtaget nedenstående pressemeddelelse fra svømmeklubberne i Haderslev og Vejen: 
 
Haderslev Svømmeklub og Vejen Svømmeklub indgår et nyt samarbejde om konkurrencesvømning
Haderslev Svømmeklub og Vejen Svømmeklub har indgået et nyt klubsamarbejde som betyder at Haderslev Svømmeklub hjælper med træningen af og udviklingen af Vejen Svømmeklubs nuværende og kommende konkurrencesvømmere.
 
Hensigten med samarbejdet er ligeledes at Haderslev Svømmeklub skal understøtte Vejen Svømmeklub i at uddanne egne trænere i deres konkurrenceafdelingen.

Sportschef og næstformand i Haderslev Svømmeklub, Søren Oxenvad udtaler – ”Vi fik i begyndelsen af august måned en henvendelse fra Vejen Svømmeklubs formand, Mogens Andersen omkring et muligt samarbejde.

Vi har i den periode der nu er gået haft og holdt en del afklaringsmøder ligesom begge klubbers bestyrelser og trænere har været involveret i at skabe en samarbejdsmodel som nu er blevet til en samarbejdsaftale.

En af årsagerne til vi i Haderslev Svømmeklub har set positivt på et nyt samarbejde med Vejen Svømmeklub er netop at vi allerede har gode erfaringer, både klubmæssigt og sportsligt, med det lignende samarbejde vi nu igennem et år har med Rødding Svømmeklubs konkurrenceafdeling.

Derudover har vi fået skabt et godt trænerteam i Haderslev Svømmeklub som ligeledes er klar til at løfte den ekstra opgave det nu er at skal hjælpe med at videreudvikle konkurrencesvømningen i Vejen Svømmeklub.

Alt i alt et godt og spændende projekt som også er med til at udvikle Haderslev Svømmeklub, giver flere muligheder for at skabe et mere attraktivt udviklingsmiljø for begge klubbers konkurrencesvømmere.

På langt sigt giver dette samarbejde også en rigtig god mulighed for at fastholde og udvikle endnu flere svømmetalenter i det Syddanske område, så vi er rigtig glade for den nye aftale med Vejen Svømmeklub”

Formand for Vejen Svømmeklub, Mogens Andersen siger end videre – ”Vi kendte lidt til Haderslev Svømmeklubs samarbejde med Rødding Svømmeklub og derfor tog vi kontakt til Haderslev Svømmeklub, da vi i forbindelse med opstarten af den nye sæson havde brug for hjælp i vores konkurrence-afdeling.

Vi er rigtig glade for at vi med hjælp fra Haderslev Svømmeklub nu igen kan se fremad i forhold til vores konkurrence-svømningen i Vejen Svømmeklub.

Det er for os en rigtig god aftale som dels bygger på at vi kan trække på Haderslev Svømmeklubs træner-kompetancer, træningsprogrammer og trænings- og konkurrencestrukturer og dermed skabe nogle gode rammer for vores konkurrencesvømmere. Det betyder ligeledes der er gode muligheder for fælles stævne- og træningsaktiviteter mellem de to klubbers konkurrencesvømmere.
 
Aftalen er således bygget op at den også sikre at vi sideløbende får mulighed for at udvikle vores egne konkurrence-trænere i klubben, hvilket også har været et vigtigt for os.

Vi ser meget frem til rigtigt at komme i gang med samarbejdet med Haderslev Svømmeklub.”

Aftalen træder i kraft pr. 01. november 2012.

For yderligere spørgsmål til aftalen kan følgende personer kontaktes:
For Vejen Svømmeklub: Formand, Mogens Andersen, mobil 22608338 (indtil 31.10.12) efter 01.11.12 mobil 60 76 30 10 eller på mail mogan1966@gmail.com.
For Haderslev Svømmeklub: Sportschef, Søren Oxenvad, mobil 21 44 94 61 eller mail sor@nykredit.dkTags: svømning

 

Se de seneste nyheder

15-11-2019 19:40:00

Dansk Svømmeunion kan i dag præsentere det træner- og lederteam, som skal understøtte de 23 udtagne danske svømmere ved EM på kortbane i Glasgow til december.

 
15-11-2019 09:30:00

Vinderen bliver afsløret ved den årlige sportsgalla ’Sport 2019’ i Jyske Bank BOXEN i Herning den 4. januar. 

 
10-11-2019 21:51:00

Fire aktive dage i bassinet i Esbjerg er afsluttet med udtagelse af 23 svømmere til EM på kortbane samt otte svømmere til NM på kortbane.

 
08-11-2019 18:07:00

Den tidligere elitesvømmer er i dag indehaver af rekorden i at være verdensrekordholder.

 
07-11-2019 07:50:00

De kommende Årgangstræner- og Børnetræneruddannelser har frist for tilmelding henholdsvis den 18. december for Årgangstræneruddannelsen og 11. december for Børnetræneruddannelse.