Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
06-07-2020 11:20:34
 
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

11
August
2020
24
August
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Haderslev og Vejen Svømmeklubber indgår samarbejde


25-10-2012:
Af: Tine Jespersen

- et samarbejde med henblik på at styrke konkurrencesvømningen i området.


 

SvømmeSport redaktionen har modtaget nedenstående pressemeddelelse fra svømmeklubberne i Haderslev og Vejen: 
 
Haderslev Svømmeklub og Vejen Svømmeklub indgår et nyt samarbejde om konkurrencesvømning
Haderslev Svømmeklub og Vejen Svømmeklub har indgået et nyt klubsamarbejde som betyder at Haderslev Svømmeklub hjælper med træningen af og udviklingen af Vejen Svømmeklubs nuværende og kommende konkurrencesvømmere.
 
Hensigten med samarbejdet er ligeledes at Haderslev Svømmeklub skal understøtte Vejen Svømmeklub i at uddanne egne trænere i deres konkurrenceafdelingen.

Sportschef og næstformand i Haderslev Svømmeklub, Søren Oxenvad udtaler – ”Vi fik i begyndelsen af august måned en henvendelse fra Vejen Svømmeklubs formand, Mogens Andersen omkring et muligt samarbejde.

Vi har i den periode der nu er gået haft og holdt en del afklaringsmøder ligesom begge klubbers bestyrelser og trænere har været involveret i at skabe en samarbejdsmodel som nu er blevet til en samarbejdsaftale.

En af årsagerne til vi i Haderslev Svømmeklub har set positivt på et nyt samarbejde med Vejen Svømmeklub er netop at vi allerede har gode erfaringer, både klubmæssigt og sportsligt, med det lignende samarbejde vi nu igennem et år har med Rødding Svømmeklubs konkurrenceafdeling.

Derudover har vi fået skabt et godt trænerteam i Haderslev Svømmeklub som ligeledes er klar til at løfte den ekstra opgave det nu er at skal hjælpe med at videreudvikle konkurrencesvømningen i Vejen Svømmeklub.

Alt i alt et godt og spændende projekt som også er med til at udvikle Haderslev Svømmeklub, giver flere muligheder for at skabe et mere attraktivt udviklingsmiljø for begge klubbers konkurrencesvømmere.

På langt sigt giver dette samarbejde også en rigtig god mulighed for at fastholde og udvikle endnu flere svømmetalenter i det Syddanske område, så vi er rigtig glade for den nye aftale med Vejen Svømmeklub”

Formand for Vejen Svømmeklub, Mogens Andersen siger end videre – ”Vi kendte lidt til Haderslev Svømmeklubs samarbejde med Rødding Svømmeklub og derfor tog vi kontakt til Haderslev Svømmeklub, da vi i forbindelse med opstarten af den nye sæson havde brug for hjælp i vores konkurrence-afdeling.

Vi er rigtig glade for at vi med hjælp fra Haderslev Svømmeklub nu igen kan se fremad i forhold til vores konkurrence-svømningen i Vejen Svømmeklub.

Det er for os en rigtig god aftale som dels bygger på at vi kan trække på Haderslev Svømmeklubs træner-kompetancer, træningsprogrammer og trænings- og konkurrencestrukturer og dermed skabe nogle gode rammer for vores konkurrencesvømmere. Det betyder ligeledes der er gode muligheder for fælles stævne- og træningsaktiviteter mellem de to klubbers konkurrencesvømmere.
 
Aftalen er således bygget op at den også sikre at vi sideløbende får mulighed for at udvikle vores egne konkurrence-trænere i klubben, hvilket også har været et vigtigt for os.

Vi ser meget frem til rigtigt at komme i gang med samarbejdet med Haderslev Svømmeklub.”

Aftalen træder i kraft pr. 01. november 2012.

For yderligere spørgsmål til aftalen kan følgende personer kontaktes:
For Vejen Svømmeklub: Formand, Mogens Andersen, mobil 22608338 (indtil 31.10.12) efter 01.11.12 mobil 60 76 30 10 eller på mail mogan1966@gmail.com.
For Haderslev Svømmeklub: Sportschef, Søren Oxenvad, mobil 21 44 94 61 eller mail sor@nykredit.dkTags: svømning

 

Se de seneste nyheder

03-08-2020 09:20:57

Anton Ørskov Ipsen på besøg hos Rønne Svømmeklub.

 
03-08-2020 08:28:00

Deltag i mødet og bliv klogere på corona-situationen i SvømmeDanmark.

 
06-07-2020 12:18:40

FINA oplyser, at de arbejder på at udvide svømmeprogrammet ved OL.

 
06-07-2020 11:20:34

Instagram-takeover med Pernille Blume på TV2 SPORTs Instagram-profil.

 
04-07-2020 16:40:53

Aalborg Svømmeklubs mangeårige cheftræner overrækkes æresbevis til sin afskedsreception.