Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Fusionering af to sjællandske konkurrenceafdelinger


18-05-2020 12:01:41:
Af: Klaus Bach Christensen

Næstveds to svømmeklubber NIF Svøm og Herlufsholm Svømmeklub skabe vil skabe Region Sjællands stærkeste svømmetræningsmiljø.


Dansk Svømmeunion har modtaget følgende pressemeddelelse fra NIF Svøm og Herlufsholm Svømmeklub:

 

Den nye sammenlagte eliteafdeling har fået navn: Næstved Svømmeklub

 

I arbejdet med at skabe Region Sjællands stærkeste svømmetræningsmiljø har Næstveds to svømmeklubber NIF Svøm og Herlufsholm Svømmeklub besluttet at fusionere, i første omgang konkurrencesvømningen.

 

Den nye sammenlagte eliteafdeling lægger fra kant 1. august 2020 under navnet:

 

Næstved Svømmeklub

 

Der har været afholdt konkurrence blandt medlemmerne i NIF Svøm og Herlufsholm Svømmeklub om navnet, og efter endt konkurrence har bestyrelsesmedlemmerne i de 2 foreninger samlet besluttet, at Næstved Svømmeklub bliver det vindende forslag.

 

Formand for konkurrenceudvalget, Nikolaj Nissen begrunder valget: ”Alle de bedste svømmeklubber i Danmark er helt tydelige om, hvilken by de kommer fra. Det var der stor tilslutning til i de to bestyrelser, at vi også skulle være. Sammenlægningen er et ambitiøst projekt, der på sigt skal sætte byen Næstved på svømmelandkortet i Danmark”.

 

”I et sådan projekt er det vigtigt med opbakning fra det lokale erhvervsliv og større virksomheder i nærområdet, og vi satser på et endnu stærkere samarbejde med Næstved Kommune og Mærk Næstved. Derfor er det helt naturligt, at Næstved indgår i klubnavnet. I navnet indgår ingen forkortelser eller tal, der kan ”sløre billedet” og navnet. Næstved Svømmeklub står ”skarpt” i forhold til, hvor klubben kommer fra, og hvilken klub det er,” slutter Nikolaj Nissen.

 

Det nye navn, Næstved Svømmeklub, er ligeledes fremtidssikret, så det kan bruges ved den endelige sammenlægning af de 2 svømmeklubber.

 

Pr. 1. august 2020 stiller eliteafdelingen hermed op til stævner og mesterskaber som Næstved Svømmeklub.

 

Med navnet på plads fortsætter arbejdet med at færdiggøre eliteafdelingens identitet, herunder klubtøj og et nyt logo til Næstved Svømmeklub. Klubtøj og logo vil blive præsenteret på et senere tidspunkt.

 

”Det nye navn er et skridt på vejen”, udtaler Sisse Skovly Larsen, formand NIF Svøm. ”Men der er mange andre spændende nyheder på bedding”, tilføjer hun. ”Ikke mindst glæder vi os til snart at kunne melde et stærkt trænerteam ud til Næstved Svømmeklub”.
Tags: svømning

 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.