Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Sommerpakke skaber glæde i Ikast Svømmeklub


19-06-2020 13:40:37:
Af: Klaus Bach Christensen

Kommunerne har fået 200 millioner kroner, som skal bruges på sommeraktiviteter.


Coronakrisen har haft store konsekvenser for foreningslivet, hvor især børn og unge har været isolerede. Tidligere på ugen vedtog et bredt flertal i Folketinget en sommerpakke på 200 millioner kroner, som skal være med til at give netop børn og unge mulighed for at blive en del af foreningslivets fællesskab igen.

 

Ikast Svømmeklub er en af de klubber, som allerede har kontaktet kommunen med henblik på at tilbyde flere sommeraktiviteter for kommunens børn og unge, end de allerede planlagte.

 

- Vores tætte samarbejdspartner Ikast Svømmecenter blev for få dage siden gjort opmærksom på, at det er muligt at søge midler hos kommunen med henblik på at tilbyde aktiviteter for børn og unge, fortæller cheftræner i Ikast Svømmeklub Jens Bertelsen.

 

Den opfordring har svømmeklubben taget action på, og netop nu af Ikast Svømmeklub i gang med at oprette endnu en AquaCamp i uge 31.

 

- Ambitionen er, at vi som forening skal tilbyde forskellige aktiviteter for børn og unge, som normalt ikke har fritidsaktiviteter at gå til. I den forbindelse er vi med kommunen blevet enige om, at vores AquaCamp er et ideelt koncept, da det er skræddersyet til målgruppen og prøvet med stor succes flere gange, siger Jens Bertelsen.

 

Din svømmeklub kan også nå at afholde AquaCamps. Klik her og læs hvordan.

Foto: Jesper Wesley.

 

Afholdelsen af AquaCampen bliver et samarbejde mellem Ikast-Brande Kommune, Ikast Idrætscenter og Ikast Svømmeklub. Svømmeklubbens cheftræner glæder sig over det kommunale samarbejde, som skaber en tættere kontakt mellem de tre parter.

 

Derudover hæfter Jens Bertelsen sig ved, at deltagere på svømmeklubbens AquaCamps ikke nødvendigvis er medlemmer, hvilket giver grundlag for rekruttering af nye medlemmer.

 

- Samarbejdet med kommunen gør, at vi kan sende invitationer ud via ungdomsskolerne og derved give tilbuddet til nogle, som måske ikke har kendskab til os i forvejen. Forhåbentlig giver vi deltagerne en så god oplevelse, at de får øjnene op for svømmeklubben og melder sig ind efterfølgende, siger Jens Bertelsen og uddyber.

 

- Derudover har vi kontaktet Michael Iwersen fra TrygFonden Kystlivredning med henblik på at integrere deres udstyr og materiale omkring livredning og badesikkerhed, da det passer til vores ønske om at udbrede kendskabet til svømning samt livredning.

 

Hvordan Dansk Svømmeunion kan hjælpe din klub med at søge midler til afholdelse af sommeraktiviteter, kan du læse mere om her 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.