Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Er du vores nye direktør?


01-09-2020 08:57:19:
Af: Klaus Bach Christensen

Læs mere om den spændende karrieremulighed her.


World-class i vandidræt og vandsikkerhed i Danmark

Dansk Svømmeunion er en del af Danmarks Idrætsforbund og er Danmarks 3. største specialforbund med 300 medlemsklubber, der tilsammen har næsten 200.000 medlemmer. Vi hepper på alle Danmarks vandhunde – lige fra nybegynderne til dem, der jagter medaljer.

 

Som direktør bliver din fornemmeste opgave at videreudvikle hele SvømmeDanmark og styrke relationerne til vores samarbejdspartnere, som både er af politisk, offentlig og privat karakter. Vores mål er at skabe de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for udøvelse af vandidræt i Danmark.

 

Som direktør får du følgende ansvarsområder:

  • Overordnet ledelse og personaleudvikling af vores godt 40 medarbejdere
  • Strategisk, idrætspolitisk lobbyarbejde målrettet vores vigtigste samarbejdspartnere
  • Sikre rentabilitet og indtjening med et kommercielt mindset på forretningsudvikling
  • Videreudvikle arbejdet omkring foreningsliv, frivillighed og civilsamfundet
  • Synlig og stærk i mediedækningen lokalt såvel som nationalt og internationalt

 

Du får stor indflydelse på alle organisatoriske niveauer, ligesom du kommer til at rapportere til og arbejde tæt sammen med bestyrelsen. Du får kontor i Idrættens Hus, Brøndby, og du skal forvente ugentlig aktivitet ud af huset i forbindelse med netværkspleje af vores mange samarbejdspartnere og interessenter.

 

Danskerne får respekt for vand med dig ved bassinkanten

Som direktør står du i spidsen for en gruppe dygtige og dedikerede medarbejdere, der varetager en lang række af opgaver, såsom vores sociale ansvar for at lære danskere at svømme, vandsikkerhed på de danske strande samt vores verdensklasse landsholdssetup. Det betyder, at du skal være i stand til at favne mindre sportsgrene såsom kunstsvømning, vandpolo og udspring samt videreudvikle store events som TrygFonden Christiansborg Rundt og Danish Open. Du indgår i partnerskaber med nogle af Danmarks største fonde, hvor du bliver eksponent for frivillighed og good governance.

 

 

Du bliver fyrtårnet for vores frivillige ildsjæle, og det forventes, at du er en dygtig relationsskaber med en forståelse for, hvordan flere vindere skaber en vinder.

 

Vi forestiller os, at du har erfaring med ledelse på alle niveauer, herunder ledelse af mellemledere. Du har ligeledes en behagelig, men stærk politisk tæft, og du mestrer samarbejdet med en kompetent og engageret frivillig bestyrelse. Med tanke på vores aktiviteter i internationalt regi forventes det, at du er dygtig til at kommunikere i skrift og tale på både dansk og engelsk. Som fremtidig leder af en High Performance organisation på alle niveauer, har du dokumenterede High Performance-resultater med i bagagen.

 

Vi tilbyder et af landets mest spændende og udfordrende lederjobs!

Du kan læse mere om vores forventninger til dig, og hvad vi vil i vores pejlemærker. Du er velkommen til at besøge os på vores hjemmesideLinkedInFacebookInstagramYouTube og Twitter – og du kan indhente yderligere information om jobbet ved at kontakte formand Lars R. Aa. Jørgensen på e-mail reinold@mail.dk eller mobil 28 11 38 64.

 

Send ansøgning og CV til direktor@svoem.dk. Ansøgningsfristen er den 27. september, og der afholdes indledende samtaler over weekenden den 24.-25. oktober. Vi ansætter efter kvalifikationer, og vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Der medvirker en konsulent ved udvælgelsen. 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.